Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

DFSS Black Belt -koulutus, ohjaus ja sertifiointi

Jaatinen B.V.
Yhteenveto
12 päivää
5 400 EUR + alv 24 %
Sopimuksen mukaan
suomi
   
Espoo
Avoin koulutus

DFSS Black Belt -koulutus, ohjaus ja sertifiointi

DFSS Black Belt -koulutus

Haluatko parantaa taitojasi projektien vetäjänä vaativissa ja laajoissa kehitysprojekteissa?

Design for Six Sigma (DFSS) -koulutus pohjautuu DFSS-suunnittelumetodiikkaan, joka auttaa uusien prosessien, tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä. DFSS soveltuu tilanteisiin, joissa luodaan jotain täysin uutta tai tilanteisiin, joissa olemassa olevaa prosessia / tuotetta ei voi tai ei kannata enää parantaa. DFSS:n avulla kehitysprojektien laatu paranee ja projektien läpimeno tehostuu.

Tämä DFSS Black Belt -koulutus kattaa laajasti DFSS-menetelmiä ja valmentaa sinut DFSS Black Belt -sertifikaattiin. On suositeltavaa, että vedät omaa projektia samanaikaisesti kurssin kanssa, jotta oppiminen on mahdollisimman tehokasta. Kouluttajana on kansainvälisesti kokenut, sertifioitu Master Black Belt, joka kouluttaa nyt myös Suomessa suomeksi. Koulutuksen ohessa kouluttaja ohjaa osallistujia myös sertifioinnin saavuttamisessa.

Lean Six Sigma -koulutusta tehokkaasti ja hauskasti

Uusien asioiden oppiminen voi olla myös hauskaa ja innostavaa. Jaatinen B.V.:n järjestämät Lean Six Sigma -koulutukset ovat vaihtelevia ja niissä käytetään paljon aikaa käytännön sovellutuksiin osallistujien omassa tai vastaavanlaisessa ympäristössä.

Kaikki Jaatinen B.V.:n koulutukset ovat interaktiivisia ja teoria on yhdistetty käytännön esimerkkeihin, ryhmätöihin, keskusteluihin, simulaatioihin ja kertausharjoituksiin. Koulutuksiin on valittu vain menetelmiä, jotka kouluttajan vuosien kokemuksen ja kansainvälisen Black Belt -koulutusvertailun perustella ovat tarpeellisia komplekseissa projekteissa erilaisissa ympäristöissä. Osallistujia ei turhaan kuormiteta menetelmillä, joita ei käytännössä tarvita, vaan koulutuksissa keskitytään osallistujien kykyyn soveltaa opittua käytäntöön.

Mitä koulutus tarjoaa osanottajille?

DFSS Black Belt -koulutuksen jälkeen:

 • hallitset laajasti DFSS-käsitteet ja -välineet, jotka mahdollistavat DFSS Black Belttinä toimimisen vaativissa design-projekteissa
 • olet saanut ensimmäisen projektisi päätökseen tai pystyt päättämään projektisi ennakoitavissa olevassa aikataulussa
 • sinun on mahdollista (mikäli olet suorittanut projektityön) hyväksyttää projektityösi ja saada DFSS Black Belt -sertifikaatti

   

Koulutuksen sisältö

DFSS Black Belt -koulutus on 12 koulutuspäivän mittainen koulutusohjelma, jossa keskitytään statistisiin, projektin johtamisen ja muutoksen hallinnan aktiviteetteihin, työvälineisiin ja tekniikoihin, joita yleensä tarvitaan vaativien kehitys- ja tutkimusprojektien läpiviemiseen.

Koulutus jakautuu kolmeen jaksoon viiden kuukauden aikana. Jotta koulutuksesta saisi mahdollisimman paljon irti, on suositeltavaa, että osanottajilla on oma kehitysprojekti kurssin aikana. Saat ennen kurssin alkua lisätietoja projektien valitsemisesta.

Koulutusjaksojen välillä on tarkoitus soveltaa opittua heti käytäntöön projekteissa, jotka etenevät koulutuksen teorian kanssa samaan tahtiin. Omaa projektiasi käytät myös koulutuksen aikana harjoituksissa ja interventioissa.

Koulutus kattaa mm. seuraavat aiheet:

 • DFSS:n peruskäsitteet, DFSS:n ja DMAIC:n erot
 • DFSS-projektin vaiheet: Define, Asses, Develop, Validate, Launch, Sustain
 • Gate reviews
 • Lean Six Sigma johtajuus DFSS:ssä
 • Multi Generation Product Plan (MGPP)
 • Voice of the customer (VoC)
 • Customer Needs Mapping (CNM)
 • Critical to Quality (CTQ) Flowdown
 • Quality function deployment (QFD), House of Quality (HoQ)
 • Talousanalyysi ja functionaaliset analyysit
 • Scorecards
 • Project charter
 • Design Failure Mode and Effect Analysis (DFMEA)
 • Mittaussysteemin analysointi (MSA)
 • Hypoteesitestit
 • Design of Experiments (DOE's)
 • Toleranssianalyysi
 • Control charts
 • Prosessin kyvykkyys

   

Koulutus on hyvin interaktiivinen ja sisältää paljon konkreettisia malleja, esimerkkejä ja simulaatioita sekä "Lessons Learned" -esimerkkejä muista organisaatioista.

Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus hyväksyttää projektityö. Vaatimukset läpäisseet saavat DFSS Black Belt -sertifikaatin.

Kiinnostuitko Lean Six Sigma -koulutuksesta?

Avoimeen koulutukseen otetaan enintään 12 osallistujaa, joten ilmoittaudu pikaisesti. Mikäli olet kiinnostunut koulutuksesta yrityksesi sisäisenä koulutuksena, ota yhteyttä.

Kohderyhmä

Design for Six Sigma (DFSS) Black Belt -koulutus soveltuu projektien vetäjille ja asiantuntijoille, jotka kehittävät uusia prosesseja, tuotteita ja palveluja.

Koulutusmateriaali

Osallistujana saat suomenkielisen koulutusmateriaalin, joka on jäsennetty DFSS-projektiaskeleiden mukaan: Tarvittavat aktiviteetit, menetelmät ja työkalut on kytketty askeleisiin, jotta materiaalin käyttäminen kurssin jälkeen omassa projektissa helpottuu.

Koulutuksen aikana käytetään Minitab 18 -tietokoneohjelmaa. Ohjelma on myös koulutuksen jälkeen olennainen apuväline projekteissa. Osallistujalla tulee olla koulutuksessa mukana oma kannettava tietokone, jolle on asennettu Minitab-ohjelma. Jos tarvitset apua ohjelman hankintaan, pyydä lisätietoja.

Aiempien osallistujien kokemuksia

Aiemmat DFSS Black Belt -koulutuksen osallistujat ovat sanoneet koulutuksesta seuraavaa:

 • "Todella hyvä koulutus, kouluttajalla on uniikki, erittäin ammattitaitoinen koulutustapa".
 • "Kouluttaja hallitsee materiaalin ja opettamistaidot erinomaisesti."

Koulutusaika ja -paikka

Koulutusta järjestetään tällä hetkellä vain yrityksen sisäisenä koulutuksena. Mikäli haluat koulutuksesta lisätietoja, ota yhteyttä.

Kouluttaja

Marja JaatinenDFFS Black Belt -koulutuksen kouluttajana on DI Marja Jaatinen.

Marja on kokenut Lean 6 Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB. Hän on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi kansainvälisellä tasolla jo vuosia teollisuudessa, eri palvelualoilla ja valtion hallinnossa. Marja kouluttaa nyt myös Suomessa suomen kielellä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 5 400 € + alv. 24 % / osanottaja. Hinta sisältää koulutuksen materiaaleineen ja tarjoilut.

Lisäksi hintaan sisältyy neljä tuntia etätukea ja projektin tarkastuksen DFSS Black Belt -sertifiointia varten. Hintaan sisältyy myös DFSS Black Belt -sertifikaatti kaikki vaatimukset läpäisseille.

Jaatinen B.V.

Jaatinen B.V.

Ota käyttöösi Lean Six Sigma -toimintamallit ja tähtää pysyvään parannukseen!

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean Six Sigma -konsulttipalveluja kansainvälisellä tasolla tarjoava yhtiö, joka tarjoaa koulutuksia ja konsultointipalveluja nyt myös Suomessa. Jaatinen B.V.:n johdolla yrityksesi pääsee pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Erilaisia koulutuksia on tarjolla kaikille...


Lue lisää kouluttajasta Jaatinen B.V. ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta DFSS Black Belt -koulutus, ohjaus ja sertifiointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Jaatinen B.V.

Jaatinen B.V.

Arnhemsebovenweg 92
3971 Driebergen-Rijsenburg, Alankomaat

 Näytä puhelinnumero
www.leansixsigmakoulutus.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 233 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta DFSS Black Belt -koulutus, ohjaus ja sertifiointi täytä seuraavat tiedot: