Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Green Belt -koulutus, ohjaus ja sertifiointi

Jaatinen B.V.
Yhteenveto
Kesto: 8 päivää
Hinta: 2 650 EUR + alv 24 %
Koulutuskieli: suomi
Koulutustyyppi: Avoin koulutus
Paikkakunta: Espoo, Oulu
Kouluttaja: Jaatinen B.V. plus
Alkavat koulutukset
Espoo
28.1.2019   (suomi)
2 650 EUR
Sopimuksen mukaan  (suomi)
2 650 EUR
Oulu
11.2.2019   (suomi)
2 650 EUR

Green Belt -koulutus, ohjaus ja sertifiointi

Green Belt -koulutus

Haluatko oppia, miten Lean Six Sigman avulla tehostaa toimintaa ja hankkia samalla Green Belt -sertifikaatin?

Opi tehokkaimmat Lean Six Sigman ja muutoksen hallinnan menetelmät, joita projektien vetämisessä tarvitaan. Koulutuksemme valmentaa sinut Lean Six Sigma Green Belt -sertifiointiin ISO 18404 standardin mukaisesti. Kouluttajana on kansainvälisesti kokenut, sertifioitu Master Black Belt, joka kouluttaa nyt myös Suomessa suomeksi. Koulutuksen ohessa kouluttaja ohjaa osallistujia myös sertifioinnin saavuttamisessa.

Lean Six Sigma -koulutusta tehokkaasti ja innostavasti

Koulutuksemme ovat vaihtelevia ja interaktiivisia. Lean Six Sigma -teoria on yhdistetty käytännön esimerkkeihin, keskusteluihin, simulaatioihin, ryhmätöihin ja kertausharjoituksiin. Panostamme myös käytännön sovellutuksiin osallistujien omassa ja vastaavanlaisessa ympäristössä.

Saamamme palautteen perusteella osallistujamme arvostavat juuri innostavaa lähestymistapaamme, jossa opetustekniikoita vaihtelemalla helpotetaan oppimista sekä opitun soveltamista omassa työympäristössä.  

Mitä koulutus tarjoaa osanottajille?

Green Belt -koulutuksen jälkeen

 • hallitset Lean Six Sigman peruskäsitteet ja -välineet Green Belt -tasolla ja voit toimia parannusprojektien vetäjänä omalla asiantuntija-alueellasi tai tiimin jäsenenä laajoissa Lean Six Sigma -projekteissa
 • olet saanut ensimmäisen projektisi päätökseen tai pystyt päättämään projektisi ennakoitavissa olevassa aikataulussa
 • sinun on mahdollista (mikäli olet suorittanut projektityön) hyväksyttää projektityösi ja saada Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatti

Koulutuksen sisältö

Lean Six Sigma Green Belt -koulutukseemme on valittu menetelmiä, jotka vuosien kokemuksemme ja kansainvälisen Lean Six Sigma -koulutusvertailun perusteella, ISO 18404 standardin mukaisesti, ovat tarpeellisia Lean Six Sigma projektien läpiviemiseen.

Koulutus kattaa mm. seuraavat aiheet:

 • Milloin, miksi ja miten käyttää Lean Six Sigmaa: Johdanto Leanin ja Six Sigman tehokkaaseen hyödyntämiseen erilaisissa organisaatioissa ja erityyppisissä projekteissa.
 • Projektin hallinta: 12 askeleen Lean Six Sigma DMAIC projektirunko, (DMAIC: Define, Measure, Analyze, Improve, Control)
 • Define-vaihe: Parannusprojektin valinta ja rajaus asiakkaan äänen kartoittamisen, projektisopimuksen ja riskimatriisin avulla.
 • Measure-vaihe: Projektin tavoitteen operatiivinen määrittäminen ja mittausten luotettavuuden testaus mm. prosessin kuvauksen, operationaalinen mittausyksikön määrittämisen ja mittausjärjestelmän analysoinnin avulla.
 • Analyze-vaihe: Prosessin suorituskyvyn mittaaminen prosessin ohjauskorteilla ja kyvykkyysanalyyseillä. Juurisyiden määrittäminen prosessin arvovirtakuvauksen ja hypoteesitestauksen avulla.
 • Improve-vaihe: Ratkaisun määrittäminen ja validointi statistisilla analyysimenetelmillä ja Lean-menetelmillä.
 • Control-vaihe: Ratkaisun jalkauttaminen niin, että tulokset implementoidaan pysyvästi ja samalla luodaan jatkuvan parantamisen kulttuuri.
 • Muutoksen hallinta: Erilaiset muutoksen hallinnan tekniikat kuuluvat oleellisena osana kaikkiin DMAIC-vaiheisiin Green Belt -koulutuksessamme. Katamme erilaisia menetelmiä projektiryhmän sekä kaikkien sidosryhmien mobilisointiin projektin tulosten saavuttamiseksi. 
 • Opitun soveltaminen käytäntöön: Oppimisen tehostamiseksi käytämme koulutuksessa erilaisia opetusmenetelmiä ja käsittelemme aiheet usealla eri tasolla: teoreettinen tarkastelu, sovellukset käytäntöön, osallistuminen ja reflektointi. Interaktiivinen koulutuksemme sisältää myös paljon konkreettisia malleja, esimerkkejä ja simulaatioita.

Koulutus kestää 8 päivää ja jakautuu kolmeen jaksoon n. kolmen kuukauden aikana. Jotta Green Belt -koulutuksesta saisi mahdollisimman paljon irti, on suositeltavaa, että osanottajilla on oma parannusprojekti koulutuksen aikana (oma tai yhdessä muiden Belttien kanssa). Saat ennen koulutuksen alkua yksityiskohtaiset ohjeet projektin valitsemisesta.

Koulutusjaksojen välillä voit soveltaa opittua heti käytäntöön projektissasi. Voit halutessasi käyttää omaa projektiasi myös koulutuksessa osana harjoituksia ja interventioita.

Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus hyväksyttää projektityösi. Vaatimukset läpäisseet saavat Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatin.

Kiinnostuitko Lean Six Sigma Green Belt -koulutuksesta?

Avoimeen koulutukseen (Espoossa ja Oulussa) otetaan enintään 12 osallistujaa, joten ilmoittaudu pikaisesti. Mikäli olet kiinnostunut koulutuksesta yrityksesi sisäisenä koulutuksena, ota yhteyttä.

Kohderyhmä

Lean Six Sigma Green Belt -koulutus sopii projektien vetäjille, jotka parantavat yritysprosesseja ja haluavat oppia tehokkaita menetelmiä huomattavien parannusten (50-90 %) aikaansaamiseksi muutamassa kuukaudessa. Koulutuksemme on hyvä valinta, jos etsit Green Belt-sertifiointiin johtavaa koulutuspakettia, jossa Six Sigma, Lean ja Muutoksen hallinta on integroitu yhdeksi, tuloksia tuottavaksi lähestymistavaksi.  

Koulutusmateriaali

Osallistujana saat suomenkielisen, digitaalisen koulutusmateriaalin, joka on jäsennetty 12 Lean Six Sigma -projektiaskeleen (DMAIC) mukaan: Tarvittavat aktiviteetit, menetelmät ja työkalut on kytketty askeleisiin, jotta materiaalin käyttö koulutuksen jälkeenkin on helppoa. 

Koulutuksessa käytetään Minitab 18 -tietokoneohjelmaa. Ohjelma on myös koulutuksen jälkeen hyvä apuväline datan analysoinnissa. Osallistujalla tulee olla koulutuksessa mukana kannettava tietokone, jolle on asennettu Minitab-ohjelma.

Voit ostaa Minitab-lisenssin (1.495,- € + alv) tai aloittaa 30 päivän ilmaisella lisenssillä hankkimalla lisenssin suoraan Minitabiltä (Minitab.com). Jaatinen B.V.:n koulutuksiin osallistujilla on myös mahdollisuus ostaa 6 kuukauden koelisenssi hintaan 350,- € + alv. Mikäli olet kiinnostunut kuuden kuukauden lisenssistä, ilmoita asiasta ilmoittautumislomakkeen lisätietokentässä. Autamme mielellämme, jos tarvitset apua ohjelman hankinnassa.

Koulutusaika ja -paikka

Avoimena järjestettävä koulutus kestää yhteensä 8 päivää ja on jaettu 2-3 koulutusjaksoon. Lisäksi koulutukseen sisältyy kolme tuntia kouluttajan etätukea osallistujan oman projektin ohjaamiseen.

Syksyn 2018 koulutukset ovat jo täynnä.Seuraavat avoimet koulutukset, joissa on tilaa, pidetään Espoossa ja Oulussa:

Green Belt -koulutus, koulutuspaikka Espoo:

 • Osa 1: 28. - 31. tammikuuta 2019
 • Osa 2: 05. - 08. maaliskuuta 2019

Green Belt -koulutus, koulutuspaikka Oulu:

 • Osa 1: 11. - 14. helmikuuta 2019
 • Osa 2: 26. - 29. maaliskuuta 2019

Mikäli haluat koulutuksen yrityksesi sisäisenä koulutuksena, ota yhteyttä.

Kouluttaja

Marja JaatinenGreen Belt -koulutuksen kouluttajana on DI Marja Jaatinen.

Marja on kokenut Lean 6 Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB. Hän on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi jo vuosia teollisuudessa, eri palvelualoilla ja valtion hallinnossa eri maissa. Marja kouluttaa nyt myös Suomessa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2 650 € + alv. 24 % / osanottaja. Hinta sisältää koulutuksen materiaaleineen ja tarjoilut.

Lisäksi hintaan sisältyy kolme tuntia etätukea ja projektin tarkastuksen Green Belt -sertifiointia varten. Hintaan sisältyy myös Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatti kaikki vaatimukset läpäisseille.

Koulutusta järjestetään myös yrityksen sisäisenä koulutuksena. Kysy lisää »

Jaatinen B.V.

Jaatinen B.V.

Ota käyttöösi Lean Six Sigma -toimintamallit ja tähtää pysyvään parannukseen!

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean Six Sigma -konsulttipalveluja kansainvälisellä tasolla tarjoava yhtiö, joka tarjoaa koulutuksia ja konsultointipalveluja nyt myös Suomessa. Jaatinen B.V.:n johdolla yrityksesi pääsee pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Erilaisia koulutuksia on tarjolla kaikille...


Lue lisää kouluttajasta Jaatinen B.V. ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Green Belt -koulutus, ohjaus ja sertifiointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Jaatinen B.V.

Jaatinen B.V.

Arnhemsebovenweg 92
3971 Driebergen-Rijsenburg, Alankomaat

 Näytä puhelinnumero
www.leansixsigmakoulutus.fi


Arvioinnit

Kari   |   22.10.2018
Hyvä koulutus
          (4)
          (4)
          (5)
Arvioinnit
Green Belt -koulutus, ohjaus ja sertifiointi
Arvioinnit
          (4,7)
Perustuu 38 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
          (4,6)
Perustuu 115 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Green Belt -koulutus, ohjaus ja sertifiointi täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Onko toiminta työyhteisössäsi sujuvaa? Tarkastele sitä uusin silmin.

Lean Six Sigma Green Belt ja Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus haastavat sinut katsomaan organisaatiosi toimintaa uusin silmin ja kehittymään laadun ammatti-laiseksi. Seuraavat valmennukset alkavat keväällä 2019.