Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Arvioinnit aiheesta Johdon Lean -koulutus II: Miten luoda pysyvä jatkuvan parantamisen kulttuuri

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 6 arviointiin

Osallistuja
(5)
Koulutus oli hyvä. Harjoitukset tekivät koulutuksesta mielenkiintoisen. Jos oma kehitysalue olisi ollut konkreettisempi, olisi saanut vielä enemmän irti. Kouluttaja vaikutti asiantuntevalta!
Lea Suuripää
(4)
Hyvin käytännönläheinen ja ajatuksia herättävä koulutus. Asioiden "jalkauttaminen" omassa organisaatiossa vaatii vielä jatkopohdintoja. Kiitos jälleen hyvästä fasilitoinnista ja valmennuksesta!
Elina
(3)
Hyvää keskustelua ja tietoa ajatusten herättäjäksi.
Jarmo
(5)
Itselleni syntyi hyvä yleiskäsitys Leanista. Hyvää oli oman casen miettiminen. Interaktiivisuus ilman muuta lisäsi opitun omaksumista, kiitos!
Tuomas Huhmarniemi
(4)
Kompakti aloituspaketti muutoksen käynnistämiseen. Lean-muutoksen aikaasaamisen kannalta hyvä kokonaisuus. Osallistujien lähtötilanne, tarpeet ja tavoitteet ehkä liiankin erilaisia, jolloin keskinäinen sparraus hämärtyi.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Koulutus "maadoittaa" loistavasti Lean-menetelmät käytännön työhön. Erityisesti jos osallistujalla on (selkeä) Lean-projektin aihio mielessä. Kurssin juoksutustyyli, jossa "kalvot" käydään läpi rakentamalla kalvojen viesti yhdessä on erinomainen (kalvot jäävät muistin tueksi).
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.