⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea! »

Koulutus

Kaizen-fasilitaattori

Jaatinen B.V., paikassa Espoo (+1 sijaintia)
Kesto
3 päivää
Hinta
1 650 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
3 päivää
Hinta
1 650 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Kaizen-fasilitaattori

Lean 2: Kaizen-fasilitaattori

Kaizen-työpaja (Kaizen Event) on yksi tehokkaimmista Lean-työkaluista, jos tuloksia halutaan saavuttaa nopeasti. Kaizenin avulla parannuksia voidaan saavuttaa jopa jo muutamassa päivässä.

Perehdy Lean Kaizen -fasilitointiin!

Kaizen-työpajan vetäjäksi -koulutuksen myötä opit ohjaamaan erilaisia ryhmiä ja saavuttamaan parannuksia nopeasti. Perehdyt kansainvälisesti kokeneen, Lean-sertifioidun kouluttajan johdolla siihen, miten tiimiä motivoidaan ja saavutetaan tuloksia, joista kaikki voivat olla ylpeitä.

Opit, miten vetää Kaizen-työpajoja omassa organisaatiossasi koulutuksen aikana tehdyn yksityiskohtaisen suunnitelman mukaan.

Koska koulutus on erittäin interaktiivisen ja harjoittelemme paljon, otamme koulutukseen poikkeuksellisesti enintään vain 7 osallistujaa / koulutus.

Mitä on Kaizen?

Kaizen perustuu Lean-ajatteluun ja tarkoittaa jatkuvaa parantamista pienissä askeleissa. Menetelmää on jo kauan sovellettu teollisuudessa ja viime aikoina menestyksellisesti myös muilla aloilla. Kaizen-työpaja soveltuu tilanteisiin, joissa halutaan muutamassa viikossa tehostaa prosessia ja saavuttaa pysyviä tuloksia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Kaizenin etuja ovat muun muassa:

 • tulosten nopeus
 • vähäinen aikainvestointi
 • vastarinnan nopea hallinta
 • päätösten nopeus
 • johdon sitoutuminen
 • välitön implementointi
 • työntekijöiden valmiuksien parantaminen
 • työtyytyväisyyden parantuminen

Koulutuksen sisältö

 • Lean Kaizen: Leanin periaatteet, Lean-parannus vaiheittain (Kaizen Event) sekä Lean työkalut, jotka ovat oleellisia Kaizen-työpajan vetämisessä.
 • Fasilitointi: Erilaisia fasilitointitekniikoita, fasilitaattorin rooli eri vaiheissa ja tilanteissa, tiimin motivointi, kommunikaatio eri tasoilla, ongelmatilanteiden hallinta sekä yleisimmät ratkaisumallit tulosten saavuttamiseksi nopeasti. 
 • Kaizen-simulaatio: Prosessisimulaatio, jossa osallistujat harjoitellevat opittuja Lean ja fasilitointi -tekniikoita käytännössä.
 • Fasilitaattori-karuselli: Kehittämämme fasilitaattori-karusellin avulla osallistujat oppivat fasilitointia tekemällä, kokemalla, reflektoimalla sekä toisilta oppimalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kaizen-fasilitaattori, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

 • Tilauskoulutus
 • Suomi
 • suomi

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat oppia fasilitoimaan ryhmiä ja saavuttamaan tuloksia Leanin ja spesifisesti Kaizen-metodiikan avulla. Aikaisempi kokemus fasilitoinnista tai Leanistä ei ole välttämätöntä.

Aikataulu

Jaatinen B.V. järjestää Kaizen-koulutuksia organisaation sisäisinä koulutuksina, jolloin koulutus räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Ota yhteyttä kouluttajaan ja kysy lisää!

Koulutuspaikka

Sopimuksen mukaan.

Kouluttaja

Marja JaatinenKaizen-työpajan vetäjäksi -koulutuksen kouluttajana on DI Marja Jaatinen.

Marja on kokenut Lean 6 Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB. Hän on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi kansainvälisellä tasolla jo vuosia teollisuudessa, eri palvelualoilla ja valtion hallinnossa. Marja kouluttaa nyt myös Suomessa suomen kielellä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1 650 € + alv. / osallistuja avoimena koulutuksena. Pyydä tarjous yrityksen sisäisestä koulutuksesta. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kaizen-fasilitaattori? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Jaatinen B.V.
HJE Wenckebachweg 123
1096 Amsterdam

Ota käyttöösi Lean ja Lean Six Sigma -toimintamallit ja tähtää pysyvään parannukseen!

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean Six Sigma -konsulttipalveluja kansainvälisellä tasolla tarjoava yhtiö, joka tarjoaa koulutuksia ja konsultointipalveluja myös Suomessa. Jaatinen B.V.:n johdolla yrityksesi pääsee pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Erilaisia koulutuksia on tarjolla kaikille organisaatiotasoille....

Lue lisää kouluttajasta Jaatinen B.V. ja katso koulutustarjonta täältä

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 49 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Koulutukseen osallistunut
09 huhti 2019
Hyvä koulutus, joka antoi ajatuksia siitä, miten pilottiprojektit toteutetaan
5/5
Koulutukseen osallistunut
09 huhti 2019
Hyvä, tiivis paketti

Sopiva ja jämäkkä tahti

5/5
Elli Huovinen
09 huhti 2019
Kiitos innostavasta koulutuksesta

Minusta hyvä, käytännönläheinen koulutus!

Sponsoroitu