Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lean 2: Kaizen-fasilitaattori

Jaatinen B.V.
Yhteenveto
3 päivää
1 650 EUR + alv 24 %
suomi
Avoin koulutus
Espoo, Oulu, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Oulu
2.10.2019   (suomi)
1 650 EUR
Espoo
30.10.2019   (suomi)
1 650 EUR
9.3.2020   (suomi)
1 650 EUR
Suomi
Sopimuksen mukaan  (suomi)
1 650 EUR

Lean 2: Kaizen-fasilitaattori

Kaizen-työpajan vetäjäksi / Jaatinen B.V.

Saavuta tuloksia Kaizen-metodiikalla

Kaizen-työpaja (Kaizen Event) on yksi tehokkaimmista Lean-työkaluista, jos tuloksia halutaan saavuttaa nopeasti. Kaizenin avulla parannuksia voidaan saavuttaa jopa jo muutamassa päivässä.

Perehdy Lean Kaizen -fasilitointiin!

Kaizen-työpajan vetäjäksi -koulutuksen myötä opit ohjaamaan erilaisia ryhmiä ja saavuttamaan parannuksia nopeasti. Perehdyt kansainvälisesti kokeneen, Lean-sertifioidun kouluttajan johdolla siihen, miten tiimiä motivoidaan ja saavutetaan tuloksia, joista kaikki voivat olla ylpeitä.

Opit, miten vetää Kaizen-työpajoja omassa organisaatiossasi koulutuksen aikana tehdyn yksityiskohtaisen suunnitelman mukaan.

Koska koulutus on erittäin interaktiivisen ja harjoittelemme paljon, otamme koulutukseen poikkeuksellisesti enintään vain 7 osallistujaa / koulutus.

Mitä on Kaizen?

Kaizen perustuu Lean-ajatteluun ja tarkoittaa jatkuvaa parantamista pienissä askeleissa. Menetelmää on jo kauan sovellettu teollisuudessa ja viime aikoina menestyksellisesti myös muilla aloilla. Kaizen-työpaja soveltuu tilanteisiin, joissa halutaan muutamassa viikossa tehostaa prosessia ja saavuttaa pysyviä tuloksia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Kaizenin etuja ovat muun muassa:

 • tulosten nopeus
 • vähäinen aikainvestointi
 • vastarinnan nopea hallinta
 • päätösten nopeus
 • johdon sitoutuminen
 • välitön implementointi
 • työntekijöiden valmiuksien parantaminen
 • työtyytyväisyyden parantuminen

Koulutuksen sisältö

 • Lean Kaizen: Leanin periaatteet, Lean-parannus vaiheittain (Kaizen Event) sekä Lean työkalut, jotka ovat oleellisia Kaizen-työpajan vetämisessä.
 • Fasilitointi: Erilaisia fasilitointitekniikoita, fasilitaattorin rooli eri vaiheissa ja tilanteissa, tiimin motivointi, kommunikaatio eri tasoilla, ongelmatilanteiden hallinta sekä yleisimmät ratkaisumallit tulosten saavuttamiseksi nopeasti. 
 • Kaizen-simulaatio: Prosessisimulaatio, jossa osallistujat harjoitellevat opittuja Lean ja fasilitointi -tekniikoita käytännössä.
 • Fasilitaattori-karuselli: Kehittämämme fasilitaattori-karusellin avulla osallistujat oppivat fasilitointia tekemällä, kokemalla, reflektoimalla sekä toisilta oppimalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kaizen-työpajan vetäjäksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat oppia fasilitoimaan ryhmiä ja saavuttamaan tuloksia Leanin ja spesifisesti Kaizen-metodiikan avulla. Aikaisempi kokemus fasilitoinnista tai Leanistä ei ole välttämätöntä.

Aikataulu

Kaizen-koulutus kestää 3 päivää. Seuraavat avoimet koulutukset Espoossa ja Oulussa järjestetään:

Lean Kaizen -työpajan vetäjä, Espoo:

Koulutus, syksy 2019

 • 30. lokakuuta - 1. marraskuuta 2019

Kevät 2020, ESPOO:

 • 09. - 11. maaliskuuta 2020

Lean Kaizen -työpajan vetäjä, Oulu

Koulutus, syksy 2019

 • 2. - 4. lokakuuta 2019 Oulussa

Koulutuspaikka

 • Espoo ja Oulu.

Kouluttaja

Marja JaatinenKaizen-työpajan vetäjäksi -koulutuksen kouluttajana on DI Marja Jaatinen.

Marja on kokenut Lean 6 Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB. Hän on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi kansainvälisellä tasolla jo vuosia teollisuudessa, eri palvelualoilla ja valtion hallinnossa. Marja kouluttaa nyt myös Suomessa suomen kielellä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1 650 € + alv. / osallistuja. Hinta sisältää koulutuksen materiaaleineen sekä tarjoilut (lounas ja välipalat).

Koulutuksen interaktiivisen ja harjoituspitoisen opetusmuodon vuoksi otamme koulutukseen poikkeuksellisesti enintään 7 osallistujaa.

Jaatinen B.V. järjestää Kaizen-koulutuksia myös organisaation sisäisinä koulutuksina, jolloin koulutus räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Ota yhteyttä kouluttajaan ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean 2: Kaizen-fasilitaattori? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Jaatinen B.V.

Jaatinen B.V.

Ota käyttöösi Lean Six Sigma -toimintamallit ja tähtää pysyvään parannukseen!

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean Six Sigma -konsulttipalveluja kansainvälisellä tasolla tarjoava yhtiö, joka tarjoaa koulutuksia ja konsultointipalveluja nyt myös Suomessa. Jaatinen B.V.:n johdolla yrityksesi pääsee pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Erilaisia koulutuksia on tarjolla kaikille...


Lue lisää kouluttajasta Jaatinen B.V. ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jaatinen B.V.

Arnhemsebovenweg 92
3971 Driebergen-Rijsenburg, Alankomaat

 Näytä puhelinnumero
www.leansixsigmakoulutus.fi


Arvioinnit

Koulutukseen osallistunut
(5)
Koulutukseen osallistunut
(5)
Sopiva ja jämäkkä tahti
Elli Huovinen
(5)
Minusta hyvä, käytännönläheinen koulutus!
Arvioinnit
Lean 2: Kaizen-fasilitaattori
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 49 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 233 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean 2: Kaizen-fasilitaattori täytä seuraavat tiedot: