Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Lean 2: Kaizen-fasilitaattori

Jaatinen B.V.
Yhteenveto
3 päivää
1 650 EUR + alv 24 %
suomi
Avoin koulutus
Espoo, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Espoo
28.10.2020   (suomi)
1 650 EUR
Suomi
Sopimuksen mukaan  (suomi)
1 650 EUR

Lean 2: Kaizen-fasilitaattori

Lean 2: Kaizen-fasilitaattori

Saavuta tuloksia Kaizen-metodiikalla

Kaizen-työpaja (Kaizen Event) on yksi tehokkaimmista Lean-työkaluista, jos tuloksia halutaan saavuttaa nopeasti. Kaizenin avulla parannuksia voidaan saavuttaa jopa jo muutamassa päivässä.

Perehdy Lean Kaizen -fasilitointiin!

Kaizen-työpajan vetäjäksi -koulutuksen myötä opit ohjaamaan erilaisia ryhmiä ja saavuttamaan parannuksia nopeasti. Perehdyt kansainvälisesti kokeneen, Lean-sertifioidun kouluttajan johdolla siihen, miten tiimiä motivoidaan ja saavutetaan tuloksia, joista kaikki voivat olla ylpeitä.

Opit, miten vetää Kaizen-työpajoja omassa organisaatiossasi koulutuksen aikana tehdyn yksityiskohtaisen suunnitelman mukaan.

Koska koulutus on erittäin interaktiivisen ja harjoittelemme paljon, otamme koulutukseen poikkeuksellisesti enintään vain 7 osallistujaa / koulutus.

Mitä on Kaizen?

Kaizen perustuu Lean-ajatteluun ja tarkoittaa jatkuvaa parantamista pienissä askeleissa. Menetelmää on jo kauan sovellettu teollisuudessa ja viime aikoina menestyksellisesti myös muilla aloilla. Kaizen-työpaja soveltuu tilanteisiin, joissa halutaan muutamassa viikossa tehostaa prosessia ja saavuttaa pysyviä tuloksia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Kaizenin etuja ovat muun muassa:

 • tulosten nopeus
 • vähäinen aikainvestointi
 • vastarinnan nopea hallinta
 • päätösten nopeus
 • johdon sitoutuminen
 • välitön implementointi
 • työntekijöiden valmiuksien parantaminen
 • työtyytyväisyyden parantuminen

Koulutuksen sisältö

 • Lean Kaizen: Leanin periaatteet, Lean-parannus vaiheittain (Kaizen Event) sekä Lean työkalut, jotka ovat oleellisia Kaizen-työpajan vetämisessä.
 • Fasilitointi: Erilaisia fasilitointitekniikoita, fasilitaattorin rooli eri vaiheissa ja tilanteissa, tiimin motivointi, kommunikaatio eri tasoilla, ongelmatilanteiden hallinta sekä yleisimmät ratkaisumallit tulosten saavuttamiseksi nopeasti. 
 • Kaizen-simulaatio: Prosessisimulaatio, jossa osallistujat harjoitellevat opittuja Lean ja fasilitointi -tekniikoita käytännössä.
 • Fasilitaattori-karuselli: Kehittämämme fasilitaattori-karusellin avulla osallistujat oppivat fasilitointia tekemällä, kokemalla, reflektoimalla sekä toisilta oppimalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat yksityiskohtaisen ohjelman tai muuta lisätietoa aiheesta Kaizen-työpajan vetäjäksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat oppia fasilitoimaan ryhmiä ja saavuttamaan tuloksia Leanin ja spesifisesti Kaizen-metodiikan avulla. Aikaisempi kokemus fasilitoinnista tai Leanistä ei ole välttämätöntä.

Aikataulu

Kaizen-koulutus kestää 3 päivää. Seuraava avoin koulutus järjestetään Espoossa:

 • 28. - 30. lokakuuta 2020

Koulutuspaikka

 • Espoo ja Oulu.

Kouluttaja

Marja JaatinenKaizen-työpajan vetäjäksi -koulutuksen kouluttajana on DI Marja Jaatinen.

Marja on kokenut Lean 6 Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB. Hän on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi kansainvälisellä tasolla jo vuosia teollisuudessa, eri palvelualoilla ja valtion hallinnossa. Marja kouluttaa nyt myös Suomessa suomen kielellä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1 650 € + alv. / osallistuja. Hinta sisältää koulutuksen materiaaleineen sekä tarjoilut (lounas ja välipalat).

Koulutuksen interaktiivisen ja harjoituspitoisen opetusmuodon vuoksi otamme koulutukseen poikkeuksellisesti enintään 8 osallistujaa.

Jaatinen B.V. järjestää Kaizen-koulutuksia myös organisaation sisäisinä koulutuksina, jolloin koulutus räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Ota yhteyttä kouluttajaan ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean 2: Kaizen-fasilitaattori? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Jaatinen B.V.

Jaatinen B.V.

Ota käyttöösi Lean Six Sigma -toimintamallit ja tähtää pysyvään parannukseen!

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean Six Sigma -konsulttipalveluja kansainvälisellä tasolla tarjoava yhtiö, joka tarjoaa koulutuksia ja konsultointipalveluja nyt myös Suomessa. Jaatinen B.V.:n johdolla yrityksesi pääsee pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Erilaisia koulutuksia on tarjolla kaikille...


Lue lisää kouluttajasta Jaatinen B.V. ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jaatinen B.V.

Arnhemsebovenweg 92
3971 Driebergen-Rijsenburg, Alankomaat

 Näytä puhelinnumero
www.leansixsigmakoulutus.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 49 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
(5)
Koulutukseen osallistunut
(5)
Sopiva ja jämäkkä tahti
Elli Huovinen
(5)
Minusta hyvä, käytännönläheinen koulutus!
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 49 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 272 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean 2: Kaizen-fasilitaattori täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: