Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaareja, keynoteja ja digimessut – tule maksuttomaan UpSkill-virtuaalitapahtumaan 3.–4.3.!

Arvioinnit aiheesta Lean 3: Lean-muutosohjaaja, MYÖS ETÄOPETUKSENA

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 27 arviointiin

Teija Haapala
(5)
Hyvä koulutus, aika tiivis, mutta oma projekti varmasti selventää vielä. Etäkoulutus onnistui hyvin. Kouluttajalla erinomainen tietotaso aiheesta ja monipuolista kokemusta, mistä hyvin esimerkkejä.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Hyvä koulutus, joka antoi välineet työn sekä työtapojen ajattelemisesta “out side of the box”. Ei mitään ongelmaa etäkoulutuksessa. Kiitos Marja, hyvä ja silmiä avaava koulutus!
Lotta Mustonen
(5)
Koulutus oli tosi intensiivinen ja oli mukava, että siinä sai itsekin osallistua aktiivisesti pohdintaan jne. Ei ollut mikään luentomainen. 😊 Etäkoulutus onnistui todella hyvin, kamerat oli ehdottomasti tärkeässä roolissa. Tosi mukava kouluttaja, aina ajoissa paikalla ja hyvät materiaalit. Monipuolinen ja mukaansa tempaava koulutus! Kiitos! 😊
Taina Palola
(4)
Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Asiaa on kuitenkin niin paljon lyhyessä ajassa, että vaatii sulattelua. Ihan kätevää näin etänäkin. Asiat etenivät jämptisti ja sisältö oli hyvin hallinnassa. Ennakkoon jaetut materiaalit avautuivat koulutuksen aikana ja hyvä kun niihin voi palata uudelleen uusin silmin, kun asiaa on “pureskeltu” yhdessä.
Anu Åman
(4)
Koulutuksessa osallistutettiin hyvin -> Jaksoi seurata koulutusta. Ei tullut missään vaiheessa kalvosulkeisissa oloa. Hyvin onnistui etätoteutus.
Päivi Toivola
(5)
Hyvin toteutettu koulutus, jossa mielenkiinto säilyi loppuun asti ja innostus oman projektin toteuttamiseen kasvoi koulutuspäivien aikana. Etäkoulutus toimi mainiosti. Erityiskiitos hauskasta simulaatiosta! Sen avulla Lean-maailma avautui hyvinkin kontreettisesti 😊
Koulutukseen osallistunut
(4)
Mielenkiintoisesti pidetty ja hyvää oppia, miten asioita kannattaa jäsennellä...paljon positiivista “pureksittavaa”. Etäkoulutus yllättävän positiivinen, pidin etäkoulutuksesta ja hyvin pystyi keskittymään. Kiitos hyvistä käytännön esimerkeistä, niiden kautta pystyy peilaamaan ja mieltämään asioita
Jaakko Konttila
(5)
Teoria ja harjoitukset sopivasti balansissa. Hyvä että materiaalissa laajemmastikin asiaa myöhempää perehtymistä varten. Etäkoulutus toimii erittäin hyvin, fokusoituminen asiaan jopa parempaa kuin lähipäiväkoulutuksessa. Totetus oli hyvä ja sopivan intensiivinen – ensimmäinen 2 päivän yhtenäinen jakso oli helpompi sovittaa muihin aikatauluihin.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Mielenkiintoinen kurssi, paljon asiaa lyhyessä ajassa mutta sopivissa palasissa. Etätoteutus oli ihan hyvä. Simulointi oli kiva harjoitus, siinä pääsi kokeilemaan menetelmää käytännössä, tuli siis hieman konkretiaa.
Catharina Cadenius
(5)
Loistava materiaali ja esimerkit ja niiden läpikäynnit. Etäkoulutus toimi erinomaisesti. Todella hyvä, asianosaava ja innostava kouluttaja.
Mari
(5)
Informatiivinen, käytännön esimerkkien avulla sai hyvin sisäistettyä asian. Harmi, että ei ollut vielä yksi päivä, pääsi vasta vauhtiin. Selkeä esitystapa, hienosti otat kaikki huomioon ja eri taustat myös. Monipuolinen koulutus ja paljon hyvää infoa. Kiitos!
Aulikki
(5)
Pieni ryhmä hyvä, jäi aikaa keskustelulle. Hyvää oppia omaan kehitystyöhön. Osallistuminen kannatti! Hyvä kouluttaja. Kiitos!
Hannu
(4)
Erittäin ammattimainen Lean-peruskoulutus. Välillä joutui hakemaan esimerkkejä meidän omaan organisaatioon. Päivät sujui hyvin joutuisasti ja oli hyvin organisoitu. Välillä mentiin liian nopeasti eteenpäin. Kun organisaatio ostaa koulutuksen, on ehkä hyvä kertoa etukäteen kuinka paljon tulee varata aikaa ja resursseja, jotta onnistuminen olisi m...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
(4)
Tehokas asiakaslähtöinen Lean-koulutus! Asiakasorganisaation huomioivaa koulutuksen suunnittelua ja toteutusta. Projektit hyvin käytäntöön maadoittavaa koulutusta.
Satu Sainila
(5)
Hyvä aikataulutus, kyseenalaistaminen, johdonmukaisuus ja kuri.
Marika
(4)
Koulutus antoi kattavan kokonaiskuvan Lean-työskentelystä. Työkaluja tuli runsaasti, osa vaatii vielä lisää omatoimista perehdytystä. Koulutuksen perusteella pystyn lähtemään vetämään omaa prosessia itsenäisesti.
Sanna Marjanen
(5)
Mahtavan käytännönläheinen ja mukaansatempaava koulutus! Tekemällä oppii ja se toteutui tässä koulutuksessa.
Päivi
(5)
Erittäin hyvä tiivis ja tehokas koulutus. Pääsimme konkreettisesti harjoitusten kautta opettelemaan Leanausta.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Hyvä ja mielenkiintoinen koulutus. Sopivasti käytännön esimerkkejä ja teoriaa.
Jaana Jämsä
(4)
Kouluttajalla sekä käytännön että teoriaosaamista Leanista --> konkretisoi asioita ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi. Youtube-esimerkit voisi päivittää tuoreempiin, esimerkkejä enemmän asiantuntijaorganisaatioista (ei tuotannosta).
Maarit
(5)
Käytännönläheinen ja innostava koulutusta. Hyvät materiaalit.
Hannu Pekkala
(4)
Fredi
(4)
Tuija
(5)
Asiantuntevaa koulutusta, hyviä käytännön esimerkkejä.
Heta Ritanen
(4)
Muutosjohtamisen osuus antoi minulle enemmän työkaluja omaan työympäristöön.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.