Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lean 3: Lean-muutosohjaaja, NYT MYÖS ETÄOPETUKSENA

Jaatinen B.V.
Yhteenveto
5 päivää
1 750 - 2 350 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Espoo, Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
2 350 EUR
26.11.2020

Suomi
2 350 EUR
Sopimuksen mukaan

Verkossa
1 750 EUR
9.11.2020

Lean 3: Lean-muutosohjaaja, NYT MYÖS ETÄOPETUKSENA

Lean 3: Lean-muutosohjaaja

Kouluttaudu Lean-muutosohjaajaksi

Voit valita haluatko osallistua koulutukseen etä- vai lähipäivämuotoisena. Mikäli koronatilanne syksyllä vaatii, myös suunnitellut lähipäiväkoulutukset voidaan muuttaa nopeasti etäkoulutukseksi, jotta osallistumisesi voi kaikissa tilanteissa toteutua turvallisesti. Lue eri vaihtoehdoista lisää alla.

------------------

Opi 5 päivän koulutuksessa, mitä Lean tarkoittaa, miten voit sen avulla tehostaa prosesseja, miten fasilitoit muutosprojekteja ja miten voit tehdä parantamisesta osan jokapäiväistä toimintaa. Koulutus on innostava ja interaktiivinen paketti Lean-muutosjohtajuutta ja se antaa sinulle valmiudet prosessin parannuksen lisäksi myös ohjata tiimejä pysyvän muutoksen kulttuuriin. Koulutuksen jälkeen osaat katsoa työympäristöäsi ja organisaatiotasi uudesta näkökulmasta, sinulla on eväitä myös parantaa sitä ja osaat ohjata tiimejä jatkuvassa parantamisessa.

Suosittu koulutus on uudistunut! Syksyn 2020 uudistukset lyhyesti:

 • Suomessa uniikki koulutustapa: Lean-koulutuksille tyypilliset manuaaliset (tuotantoon keskittyvät) simulaatiot on korvattu todellisuutta paremmin vastaavalla virtuaalisella simulaatiolla. Yhdessä kansainvälisen pelitoimittajan kanssa kehitetty suomenkielinen, monivaiheinen Lean-simulaatio mahdollistaa täysin uuden koulutustavan. Virtuaalinen simulaatio sopii myös oppimisympäristöksi erilaisiin työympäristöihin, toimialasta riippumatta.
 • Lean myös etänä: Koulutukseen on lisätty menetelmiä, miten vetää tehokkaasti Lean-parannuksia myös etätyöskentelynä. Koronan takia etätyöskentely oli ensin pakko, mutta monet etätyömenetelmät tulevat olemaan myös jatkossa hyödyllisiä.
 • Eri koulutusmuodot: Voit valita koulutuksen joko lähipäivä- tai etäkoulutuksena.
 • Early Bird -ilmoittautuminen: Voit osallistua tarjoushinnalla, jos ilmoittaudut ennen 1.9.2020.

Koulutuksen sisältö ja koulutusmateriaali

5 päivän koulutus kattaa seuraavat aiheet: 

 1. Lean-ajattelu: Koulutuksessa käydään läpi Leanin 5 perusperiaatetta (arvo, arvoketju, virtaus, imuohjaus ja täydellisyyteen pyrkiminen) sekä harjoitellaan niiden soveltamista käytäntöön erilaisien Lean-tekniikoiden avulla (esim. arvovirta-analyysi, prosessin balansointi, prosessisyklin tehostaminen ja visuaalinen prosessiohjaus). Osallistujat oppivat, miten Lean-ajattelua voi toteuttaa erilaisissa tilanteissa. Koulutus on rakennettu monivaiheisen, virtuaalisen Lean-simulaation ympärille. Simulaation edetessä koulutuksen aikana osallistujat oppivat lisää työkaluja ja voivat harjoitella niitä simulaatiossa. 
 2. Lean-fasilitointi: Koulutuksessa harjoitellaan erilaisia fasilitointitekniikoita, perehdytään fasilitaattorin rooliin eri tilanteissa, miten kommunikoida eri tasoilla, miten motivoidaan tiimiä, miten toimia ongelmatilanteissa sekä mitkä ovat yleisimmät ratkaisumallit tulosten saavuttamiseksi. Harjoittelemme myös, miten vetää työpajoja virtuaalisessa ympäristössä.
 3. Jatkuvan parantamisen -kulttuurin luominen: Koulutuksen päätteeksi opitaan, miten onnistua muutoksessa, miten toimintoja ohjataan tavoitteiden saavuttamiseksi ja miten parantamisesta voi tehdä osan jokapäiväistä toimintaa. Koulutus sisältää konkreettisia menetelmiä ja työkaluja visuaaliseen, päivittäiseen johtamiseen ja työntekijöiden ohjaamiseen (Stand Ups, parannustaulut).
 4. Projektivalmennus: Koulutuksen aikana käymme läpi osallistujien omia projekteja ja suunnitelmia, joihin kouluttaja antaa neuvoja ja ideoita. (Oma projekti ei ole kuitenkaan välttämätöntä koulutukseen osallistumiseen.)

Osallistujille jaetaan suomenkielinen digitaalinen koulutusmateriaali, joka on jäsennetty 5-vaiheisen Lean-toimintamallin mukaan. Koulutuksen aikana opitut menetelmät ja työkalut linkittyvät mallin vaiheisiin. Selkeä rakenne helpottaa oppien soveltamista käytäntöön koulutuksen jälkeenkin. 

Jokaisella osallistujalla pitäisi olla koulutuksessa mukana kannettava tietokone, jotta simulaation pelaaminen onnistuu.

Kiinnostuitko koulutuksesta tai haluaisit tutustua muihin vaihtoehtoihin?

Jos haluat lisätietoa koulutuksesta ja sen sisällöstä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Voit tutustua myös yksityiskohtaiseen ohjelmaan tai kouluttajan muihin Lean-koulutuksiin ja -palveluihin klikkaamalla: Lean-koulutukset.

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat oppia parantamaan yritysprosesseja Lean-ajattelun avulla ja oppia, miten saada aikaan jatkuvan parantamisen ajattelua myös laajemmin organisaatiossa. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on valmius vetää ja fasilitoida Lean-projekteja omassa organisaatiossaan koulutuksen aikana opitun suunnitelman mukaan sekä ohjata organisaatioitaan jatkuvassa parantamisessa. Koulutus sopii kaikille toimialoille.

Aikataulu

Koulutus kestää viisi päivää ja järjestetään kahdessa osassa. Syksyn 2020 koulutukset järjestetään:

Syksy I, Espoo (Leppävaara):

 • Osa 1: 26. - 27. marraskuuta 2020
 • Osa 2: 14. - 16. joulukuuta 2020

Syksy II, etäkoulutus:

 • Osa 1: 09. - 11. marraskuuta 2020
 • Osa 2: 03. - 04. joulukuuta 2020

Kouluttaja

Marja JaatinenKouluttajana toimii DI Marja Jaatinen.

Marja on kokenut Lean 6 Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB. Hän on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi kansainvälisellä tasolla jo vuosia teollisuudessa, eri palvelualoilla ja valtion hallinnossa. Marja kouluttaa nyt myös Suomessa suomen kielellä.

Kustannukset

Järjestämme koulutusta lähipäivä- sekä verkkokoulutuksena. 

Lähipäiväkoulutus:

 • 1.950,- € + alv. / osallistuja, jos ilmoittaudut ennen 1.9.2020.
 • 2.350,- € + alv. / osallistuja 1.9.2020 lähtien.
 • Hintaan sisältyy koulutus materiaaleineen sekä tarjoilut (lounas ja välipalat).

Virtuaalinen koulutus (verkkokokousmuotoisena):

 • 1.550,- € + alv. / osallistuja, jos ilmoittaudut ennen 1.9.2020.
 • 1.750,- € + alv. / osallistuja, 1.9.2020 lähtien.
 • Hintaan sisältyy koulutus materiaaleineen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean 3: Lean-muutosohjaaja, NYT MYÖS ETÄOPETUKSENA? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Jaatinen B.V.

Jaatinen B.V.

Ota käyttöösi Lean Six Sigma -toimintamallit ja tähtää pysyvään parannukseen!

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean Six Sigma -konsulttipalveluja kansainvälisellä tasolla tarjoava yhtiö, joka tarjoaa koulutuksia ja konsultointipalveluja nyt myös Suomessa. Jaatinen B.V.:n johdolla yrityksesi pääsee pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Erilaisia koulutuksia on tarjolla kaikille...


Lue lisää kouluttajasta Jaatinen B.V. ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jaatinen B.V.

Arnhemsebovenweg 92
3971 Driebergen-Rijsenburg, Alankomaat

 Näytä puhelinnumero
www.leansixsigmakoulutus.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 17 arviointiin

Mari
(5)
Informatiivinen, käytännön esimerkkien avulla sai hyvin sisäistettyä asian. Harmi, että ei ollut vielä yksi päivä, pääsi vasta vauhtiin. Selkeä esitystapa, hienosti otat kaikki huomioon ja eri taustat myös. Monipuolinen koulutus ja paljon hyvää infoa. Kiitos!
Aulikki
(5)
Pieni ryhmä hyvä, jäi aikaa keskustelulle. Hyvää oppia omaan kehitystyöhön. Osallistuminen kannatti! Hyvä kouluttaja. Kiitos!
Hannu
(4)
Erittäin ammattimainen Lean-peruskoulutus. Välillä joutui hakemaan esimerkkejä meidän omaan organisaatioon. Päivät sujui hyvin joutuisasti ja oli hyvin organisoitu. Välillä mentiin liian nopeasti eteenpäin. Kun organisaatio ostaa koulutuksen, on ehkä hyvä kertoa etukäteen kuinka paljon tulee varata aikaa ja resursseja, jotta onnistuminen olisi m...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,6)
Perustuu 17 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 272 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean 3: Lean-muutosohjaaja, NYT MYÖS ETÄOPETUKSENA täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: