Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lean-ajattelu

Jaatinen B.V.
Yhteenveto
Kesto: 2 päivää
Hinta: 1 150 EUR + alv 24 %
Koulutuskieli: suomi
Koulutustyyppi: Avoin koulutus
Paikkakunta: Espoo, Oulu
Kouluttaja: Jaatinen B.V. plus
Alkavat koulutukset
Espoo
11.3.2019   (suomi)
1 150 EUR
Oulu
14.3.2019   (suomi)
1 150 EUR

Lean-ajattelu

Lean-ajattelu / Jaatinen B.V.

Koulutus: Lean-ajattelu

Opi kahdessa päivässä, mitä Lean-ajattelu tarkoittaa ja miten voit Leanin avulla tehostaa yritysprosesseja. 
Lean-ajattelu on liiketoimintamenetelmä, jonka avulla prosesseja ja toimintoja voi parantaa tuottamattomia aktiviteettejä eli hukkaa poistamalla. Lean-ajattelun avulla pystytään tehostamaan toimintaa, parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja laatua sekä samalla myös parantamaan työntekijöiden tyytyväisyyttä. Koulutuksessa opit teorian ja harjoitusten avulla katsomaan työympäristöäsi uudesta näkökulmasta. Saat myös konkreettisia eväitä parantaa sitä.

Koulutuksen sisältö ja koulutusmateriaali

Koulutus koostuu Lean -teoriasta ja sen soveltamisesta käytäntöön koulutuksen aikana järjestettävässä Lean -simulaatiossa. Koulutuksessa käydään läpi Leanin 5 perusperiaatetta (Arvo, Arvoketju, Virtaus, Imuohjaus ja Täydellisyyteen pyrkiminen) ja harjoittelemme erilaisia Lean-tekniikoita (esim. arvovirta-analyysi, prosessin balansointi, prosessisyklin tehostaminen ja visuaalinen prosessiohjaus). Tekniikoiden avulla opit, miten voit toteuttaa Lean-ajattelua käytännössä erilaisissa prosesseissa. Koulutus on rakennettu ison Lean-simulaation ympärille. Simulaation edetessä opit lisää työkaluja ja voit harjoitella niitä heti käytäntöön. 

Koulutuksessa käytetään suomenkielistä koulutusmateriaalia. Saat myös yksityiskohtaisen toimintamallin Lean-ajattelun toteuttamiseen koulutuksen jälkeen omassa työympäristössäsi.

Koulutuksen interaktiivisen ja harjoituspitoisen opetusmuodon vuoksi koulutukseen otetaan poikkeuksellisesti enintään vain 8 osallistujaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lean-ajattelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat oppia parantamaan yritysprosesseja Lean-ajattelun pohjalta. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on valmius vetää Lean-parannusprojekteja omassa organisaatiossaan koulutuksen aikana opittujen vaiheiden mukaan. 

Aikataulu

Lean-ajattelu -koulutus kestää 2 päivää. Seuraavat avoimet koulutukset järjestetään:

Koulutuspaikka Espoo:

  • 11. - 12. maaliskuuta 2019

Koulutuspaikka Oulu:

  • 14. - 15. maaliskuuta 2019

Koulutuspaikka

Espoo ja Oulu

Kouluttaja

Marja JaatinenKouluttajana toimii DI Marja Jaatinen.

Marja on kokenut Lean 6 Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB. Hän on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi jo vuosia teollisuudessa, eri palvelualoilla ja valtion hallinnossa. Marja kouluttaa nyt myös Suomessa suomen kielellä.

Kustannukset

Avoimen koulutuksen hinta on 1.150,- € + alv. / osanottaja. Hinta sisältää koulutuksen materiaaleineen sekä tarjoilut (lounas ja välipalat).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean-ajattelu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Jaatinen B.V.

Jaatinen B.V.

Ota käyttöösi Lean Six Sigma -toimintamallit ja tähtää pysyvään parannukseen!

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean Six Sigma -konsulttipalveluja kansainvälisellä tasolla tarjoava yhtiö, joka tarjoaa koulutuksia ja konsultointipalveluja nyt myös Suomessa. Jaatinen B.V.:n johdolla yrityksesi pääsee pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Erilaisia koulutuksia on tarjolla kaikille...


Lue lisää kouluttajasta Jaatinen B.V. ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jaatinen B.V.

Arnhemsebovenweg 92
3971 Driebergen-Rijsenburg, Alankomaat

 Näytä puhelinnumero
www.leansixsigmakoulutus.fi


Arvioinnit

Jesse Laihoaho   |   11.12.2018
          (5)
Sami Vuorikkinen   |   11.12.2018
          (4)
Osallistuja   |   11.12.2018
          (4)
Arvioinnit
Lean-ajattelu
Arvioinnit
          (4,6)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
          (4,6)
Perustuu 177 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean-ajattelu täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Onko toiminta työyhteisössäsi sujuvaa? Tarkastele sitä uusin silmin.

Lean Six Sigma Green Belt ja Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus haastavat sinut katsomaan organisaatiosi toimintaa uusin silmin ja kehittymään laadun ammatti-laiseksi.