Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lean-muutosohjaaja

Jaatinen B.V.
Yhteenveto
Kesto: 5 päivää
Hinta: 2 880 EUR + alv 24 %
Koulutuskieli: suomi
Koulutustyyppi: Avoin koulutus
Paikkakunta: Espoo, Oulu
Kouluttaja: Jaatinen B.V. plus
Alkavat koulutukset
Espoo
11.3.2019   (suomi)
2 880 EUR
Oulu
14.3.2019   (suomi)
2 880 EUR

Lean-muutosohjaaja

Lean-muutosohjaaja / Jaatinen B.V.

Koulutus: Lean-muutosohjaaja

Opi 5 päivän koulutuksessa, mitä Lean tarkoittaa, miten voit sen avulla tehostaa prosesseja, miten fasilitoit muutosprojekteja ja miten voit tehdä parantamisesta osan jokapäiväistä toimintaa. Koulutus on innostava ja interaktiivinen paketti Lean-muutosjohtajuutta ja se antaa sinulle valmiudet prosessin parannuksen lisäksi myös ohjata tiimejä pysyvän muutoksen kulttuuriin. Koulutuksen jälkeen osaat katsoa työympäristöäsi ja organisaatiotasi uudesta näkökulmasta, sinulla on eväitä myös parantaa niitä ja osaat ohjata tiimejä jatkuvassa parantamisessa.

Mitä LEAN -ajattelu on?

Lean-ajattelu on liiketoimintamenetelmä, jonka avulla toimintoja ja prosesseja voi parantaa tuottamattomia aktiviteettejä poistamalla. Lean-ajattelun avulla pystytään tehostamaan toimintaa, parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja laatua sekä samalla myös parantamaan työtyytyväisyyttä. Lean ei kuitenkaan ole pelkää Lean-työkalujen käyttöä vaan Leanin suurin hyöty saadaan yleensä yrityksen kulttuurin muuttumisesta niin, että jatkuvasta parantamisesta tulee osa jokapäiväistä toimintaa kaikilla organisaatiotasoilla.

Koulutuksen sisältö ja koulutusmateriaali

Koulutus koostuu 3 moduulista:

 1. Lean-ajattelu: Koulutuksessa käydään läpi Leanin 5 perusperiaatetta (Arvo, Arvoketju, Virtaus, Imuohjaus ja Täydellisyyteen pyrkiminen) sekä harjoitellaan niiden soveltamista käytäntöön erilaisien Lean-tekniikoiden avulla (esim. arvovirta-analyysi, prosessin balansointi, prosessisyklin tehostaminen ja visuaalinen prosessiohjaus). Osallistujat oppivat, miten Lean-ajattelua voi toteuttaa erilaisissa tilanteissa. Koulutus on rakennettu Lean-simulaation ympärille. Simulaation edetessä koulutuksen aikana osallistujat oppivat lisää työkaluja ja voivat harjoitella niitä heti käytäntöön.
 2. Lean-fasilitointi: Koulutuksessa harjoitellaan erilaisia fasilitointitekniikoita, perehdytään fasilitaattorin rooliin eri tilanteissa, miten kommunikoida eri tasoilla, miten motivoidaan tiimiä, miten toimia ongelmatilanteissa sekä mitkä ovat yleisimmät ratkaisumallit tulosten saavuttamiseksi nopeasti. Opittua harjoitellaan kehittämässämme Fasilitaattori-karusellissa, jonka avulla osallistujat oppivat fasilitoimaan tekemällä, kokemalla ja reflektoimalla pienessä ryhmässä.
 3. Jatkuvan parantamisen -kulttuurin luominen: Koulutuksen viimeisessä osassa opitaan, miten onnistua muutoksessa, miten toimintoja ohjataan tavoitteiden saavuttamiseksi ja miten parantamisesta voi tehdä osan jokapäiväistä toimintaa. Koulutus sisältää konkreettisia menetelmiä ja työkaluja visuaaliseen, päivittäiseen johtamiseen (Stand Ups, parannustaulut) ja työntekijöiden ohjaamiseen (Toyota Kata Coaching -rutiini).

Osallistujille jaetaan suomenkielinen koulutusmateriaali. Osallistujat saavat myös yksityiskohtaisen toimintamallin Lean-muutoksen toteuttamiseen koulutuksen jälkeen omassa työympäristössä.

Koulutuksen interaktiivisen ja harjoituspitoisen opetusmuodon vuoksi koulutukseen otetaan poikkeuksellisesti enintään vain 8 osallistujaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lean-muutosjohtaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat oppia parantamaan yritysprosesseja Lean-ajattelun pohjalta prosessitasolla ja sen lisäksi oppia myös, miten saada aikaan jatkuvan parantamisen ajattelua myös laajemmin organisaatiossa. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on valmius vetää Lean-projekteja omassa organisaatiossaan koulutuksen aikana opitun suunnitelman mukaan sekä ohjata tiimejä jatkuvassa parantamisessa.

Aikataulu

Koulutus kestää viisi päivää ja järjestetään kolmessa osassa. Seuraava avoin koulutus järjestetään Espoossa ja Oulussa:

 • Kevät 2019, ESPOO:
  • Osa 1 ja 2: 11. - 13. maaliskuuta 2019
  • Osa 3: 16. - 17. toukokuuta 2019
 • Kevät 2019, OULU (osa 1 ja 2) + ESPOO (osa 3):
  • Osa 1: 14. - 15. maaliskuuta 2019 Oulussa
  • Osa 2: 01. huhtikuuta 2019 Oulussa
  • Osa 3: 16. - 17. toukokuuta 2019 Espoossa

Kouluttaja

Marja JaatinenKouluttajana toimii DI Marja Jaatinen.

Marja on kokenut Lean 6 Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB. Hän on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi jo vuosia teollisuudessa, eri palvelualoilla ja valtion hallinnossa. Marja kouluttaa nyt myös Suomessa suomen kielellä.

Kustannukset

Avoimen koulutuksen hinta on 2.880,- € + alv. / osanottaja. Hinta sisältää koulutuksen materiaaleineen sekä tarjoilut (lounas ja välipalat).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean-muutosohjaaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Jaatinen B.V.

Jaatinen B.V.

Ota käyttöösi Lean Six Sigma -toimintamallit ja tähtää pysyvään parannukseen!

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean Six Sigma -konsulttipalveluja kansainvälisellä tasolla tarjoava yhtiö, joka tarjoaa koulutuksia ja konsultointipalveluja nyt myös Suomessa. Jaatinen B.V.:n johdolla yrityksesi pääsee pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Erilaisia koulutuksia on tarjolla kaikille...


Lue lisää kouluttajasta Jaatinen B.V. ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jaatinen B.V.

Arnhemsebovenweg 92
3971 Driebergen-Rijsenburg, Alankomaat

 Näytä puhelinnumero
www.leansixsigmakoulutus.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,6)
Perustuu 149 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean-muutosohjaaja täytä seuraavat tiedot: