Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Lean-muutosohjaaja

Jaatinen B.V.
Yhteenveto
5 päivää
1 450 - 1 750 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
1 750 EUR
Sopimuksen mukaan

Verkossa
1 450 EUR
10.11.2021

Verkossa
1 450 EUR
Sopimuksen mukaan
Lean-muutosohjaaja

Lean-muutosohjaaja

Opi 5 päivän koulutuksessa, mitä Lean tarkoittaa, miten voit sen avulla tehostaa prosesseja, miten fasilitoit muutosprojekteja (myös etänä) ja miten voit tehdä parantamisesta osan jokapäiväistä toimintaa. Koulutus on innostava ja interaktiivinen paketti Lean-muutosjohtajuutta ja se antaa sinulle valmiudet prosessin parannuksen lisäksi myös ohjata tiimejä pysyvän muutoksen kulttuuriin. Koulutuksen jälkeen osaat katsoa työympäristöäsi ja organisaatiotasi uudesta näkökulmasta, sinulla on eväitä myös parantaa sitä ja osaat ohjata tiimejä jatkuvassa parantamisessa.

Suosittu koulutus on uudistunut! Uudistukset lyhyesti:

 • Suomessa uniikki koulutustapa: Lean-koulutuksille tyypilliset manuaaliset (tuotantoon keskittyvät) simulaatiot on korvattu todellisuutta paremmin vastaavalla virtuaalisella simulaatiolla. Yhdessä kansainvälisen pelitoimittajan kanssa kehitetty suomenkielinen, monivaiheinen Lean-simulaatio mahdollistaa täysin uuden koulutustavan. Virtuaalinen simulaatio sopii myös oppimisympäristöksi erilaisiin työympäristöihin, toimialasta riippumatta.
 • Lean myös etänä: Koulutukseen on lisätty menetelmiä, miten vetää tehokkaasti Lean-parannuksia myös etätyöskentelynä. Koronan takia etätyöskentely oli ensin pakko, mutta monet etätyömenetelmät tulevat olemaan myös jatkossa hyödyllisiä.
 • Koulutusmuoto: Järjestämme koulutuksen etäkoulutuksena. Voit osallistua koulutukseen joustavasti etäyhteydellä.

Koulutuksen sisältö ja koulutusmateriaali

5 päivän koulutus kattaa seuraavat aiheet: 

 1. Lean-ajattelu: Koulutuksessa käydään läpi Leanin 5 perusperiaatetta (arvo, arvoketju, virtaus, imuohjaus ja täydellisyyteen pyrkiminen) sekä harjoitellaan niiden soveltamista käytäntöön erilaisien Lean-tekniikoiden avulla (esim. arvovirta-analyysi, prosessin balansointi, prosessisyklin tehostaminen ja visuaalinen prosessiohjaus). Osallistujat oppivat, miten Lean-ajattelua voi toteuttaa erilaisissa tilanteissa. Koulutus on rakennettu monivaiheisen, virtuaalisen Lean-simulaation ympärille. Simulaation edetessä koulutuksen aikana osallistujat oppivat lisää työkaluja ja voivat harjoitella niitä simulaatiossa. 
 2. Lean-fasilitointi: Koulutuksessa harjoitellaan erilaisia fasilitointitekniikoita, perehdytään fasilitaattorin rooliin eri tilanteissa, miten kommunikoida eri tasoilla, miten motivoidaan tiimiä, miten toimia ongelmatilanteissa sekä mitkä ovat yleisimmät ratkaisumallit tulosten saavuttamiseksi. Harjoittelemme myös, miten vetää työpajoja virtuaalisessa ympäristössä.
 3. Jatkuvan parantamisen -kulttuurin luominen: Koulutuksen päätteeksi opitaan, miten onnistua muutoksessa, miten toimintoja ohjataan tavoitteiden saavuttamiseksi ja miten parantamisesta voi tehdä osan jokapäiväistä toimintaa. Koulutus sisältää konkreettisia menetelmiä ja työkaluja visuaaliseen, päivittäiseen johtamiseen ja työntekijöiden ohjaamiseen (Stand Ups, parannustaulut).
 4. Projektivalmennus: Koulutuksen aikana käymme läpi osallistujien omia projekteja ja suunnitelmia, joihin kouluttaja antaa neuvoja ja ideoita. (Oma projekti ei ole kuitenkaan välttämätöntä koulutukseen osallistumiseen.)

Osallistujille jaetaan suomenkielinen digitaalinen koulutusmateriaali, joka on jäsennetty 5-vaiheisen Lean-toimintamallin mukaan. Koulutuksen aikana opitut menetelmät ja työkalut linkittyvät mallin vaiheisiin. Selkeä rakenne helpottaa oppien soveltamista käytäntöön koulutuksen jälkeenkin. 

Jokaisella osallistujalla pitäisi olla koulutuksessa mukana kannettava tietokone, jotta simulaation pelaaminen onnistuu.

Kiinnostuitko koulutuksesta tai haluaisit tutustua muihin vaihtoehtoihin?

Jos haluat lisätietoa koulutuksesta ja sen sisällöstä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Voit tutustua myös yksityiskohtaiseen ohjelmaan tai kouluttajan muihin Lean-koulutuksiin ja -palveluihin klikkaamalla: Lean-koulutukset.

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat oppia parantamaan yritysprosesseja Lean-ajattelun avulla ja oppia, miten saada aikaan jatkuvan parantamisen ajattelua myös laajemmin organisaatiossa. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on valmius vetää ja fasilitoida Lean-projekteja omassa organisaatiossaan koulutuksen aikana opitun suunnitelman mukaan sekä ohjata organisaatioitaan jatkuvassa parantamisessa. Koulutus sopii kaikille toimialoille.

Aikataulu

Koulutus kestää 5 päivää ja järjestetään kahdessa osassa. Seuraava avoin koulutus järjestetään:

Syksy III 2021, etäkoulutus

 • Osa 1: 10. - 12. marraskuuta 2021
 • Osa 2: 09. - 10. joulukuuta 2021

Kouluttaja

Marja JaatinenKouluttajana toimii DI Marja Jaatinen.

Marja on kokenut Lean 6 Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB. Hän on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi kansainvälisellä tasolla jo vuosia teollisuudessa, eri palvelualoilla ja valtion hallinnossa. Marja kouluttaa nyt myös Suomessa suomen kielellä.

Kustannukset

Järjestämme kaikille avointa koulutusta etäkoulutusmuodossa. 

Koulutuksen hinta:

 • 1.450,- € + alv. / osallistuja.
 • Hintaan sisältyy koulutus materiaaleineen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean-muutosohjaaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Jaatinen B.V.

Ota käyttöösi Lean ja Lean Six Sigma -toimintamallit ja tähtää pysyvään parannukseen!

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean Six Sigma -konsulttipalveluja kansainvälisellä tasolla tarjoava yhtiö, joka tarjoaa koulutuksia ja konsultointipalveluja myös Suomessa. Jaatinen B.V.:n johdolla yrityksesi pääsee pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Erilaisia koulutuksia on tarjolla kaikille organisaatiotasoille....


Lue lisää kouluttajasta Jaatinen B.V. ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jaatinen B.V.

Arnhemsebovenweg 92
3971 Driebergen-Rijsenburg, Alankomaat

 Näytä puhelinnumero
www.leansixsigmakoulutus.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 31 arviointiin

Ulla Olsbo
(5)
Koulutus oli käytännönläheinen, vuorovaikutuksellinen, antoi omaan prosessiin tukea. Etäkoulutus toimi todella hyvin. Kouluttaja oli ammattitaitoinen ja reagoi osallistujien mukaan koulutuksen etenemiseen.
Jaana Puhakka
(5)
Paljon asiaa purtavaksi ja käytäntöön otettavaksi, mutta rohkeasti vaan tulta päin. Koin etäkoulutuksen omien teknisten ongelmien ratkettua oikein hyväksi. Mukava ja inspiroiva kouluttaja.
Marja Suomela
(5)
Koulutuksen ohjelma sopivan vaihteleva, sopivasti kertausta, sisältö käytännönläheinen ja sitä pystyy helposti soveltamaan omassa työssä käytännössä. Olen tottunut etäkoulutuksiin. Hyvä koulutus kokonaisuudessaan, kiitos!
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 31 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 324 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean-muutosohjaaja täytä seuraavat tiedot: