Arvioinnit aiheesta Lean-muutosohjaaja

Keskiarvo: 4,7

Ulla Olsbo
Koulutus oli käytännönläheinen, vuorovaikutuksellinen, antoi omaan prosessiin tukea. Etäkoulutus toimi todella hyvin. Kouluttaja oli ammattitaitoinen ja reagoi osallistujien mukaan koulutuksen etenemiseen.
Jaana Puhakka
Paljon asiaa purtavaksi ja käytäntöön otettavaksi, mutta rohkeasti vaan tulta päin. Koin etäkoulutuksen omien teknisten ongelmien ratkettua oikein hyväksi. Mukava ja inspiroiva kouluttaja.
Marja Suomela
Koulutuksen ohjelma sopivan vaihteleva, sopivasti kertausta, sisältö käytännönläheinen ja sitä pystyy helposti soveltamaan omassa työssä käytännössä. Olen tottunut etäkoulutuksiin. Hyvä koulutus kokonaisuudessaan, kiitos!
Osallistuja
Innostava, informatiivinen, laadukas, hyvin organisoitu, hyvin vaihtelua työskentelytavoissa. Etäkoulutus oli erittäin toimiva. Kiitos todella hyvästä ja antoisasta koulutuksesta! Plussana tiimikin oli todella hyvä.
Teija Haapala
Hyvä koulutus, aika tiivis, mutta oma projekti varmasti selventää vielä. Etäkoulutus onnistui hyvin. Kouluttajalla erinomainen tietotaso aiheesta ja monipuolista kokemusta, mistä hyvin esimerkkejä.
Koulutukseen osallistunut
Hyvä koulutus, joka antoi välineet työn sekä työtapojen ajattelemisesta “out side of the box”. Ei mitään ongelmaa etäkoulutuksessa. Kiitos Marja, hyvä ja silmiä avaava koulutus!
Lotta Mustonen
Koulutus oli tosi intensiivinen ja oli mukava, että siinä sai itsekin osallistua aktiivisesti pohdintaan jne. Ei ollut mikään luentomainen. 😊 Etäkoulutus onnistui todella hyvin, kamerat oli ehdottomasti tärkeässä roolissa. Tosi mukava kouluttaja, aina ajoissa paikalla ja hyvät materiaalit. Monipuolinen ja mukaansa tempaava koulutus! Kiitos! 😊
Taina Palola
Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Asiaa on kuitenkin niin paljon lyhyessä ajassa, että vaatii sulattelua. Ihan kätevää näin etänäkin. Asiat etenivät jämptisti ja sisältö oli hyvin hallinnassa. Ennakkoon jaetut materiaalit avautuivat koulutuksen aikana ja hyvä kun niihin voi palata uudelleen uusin silmin, kun asiaa on “pureskeltu” yhdessä.
Anu Åman
Koulutuksessa osallistutettiin hyvin -> Jaksoi seurata koulutusta. Ei tullut missään vaiheessa kalvosulkeisissa oloa. Hyvin onnistui etätoteutus.
Päivi Toivola
Hyvin toteutettu koulutus, jossa mielenkiinto säilyi loppuun asti ja innostus oman projektin toteuttamiseen kasvoi koulutuspäivien aikana. Etäkoulutus toimi mainiosti. Erityiskiitos hauskasta simulaatiosta! Sen avulla Lean-maailma avautui hyvinkin kontreettisesti 😊
Koulutukseen osallistunut
Mielenkiintoisesti pidetty ja hyvää oppia, miten asioita kannattaa jäsennellä...paljon positiivista “pureksittavaa”. Etäkoulutus yllättävän positiivinen, pidin etäkoulutuksesta ja hyvin pystyi keskittymään. Kiitos hyvistä käytännön esimerkeistä, niiden kautta pystyy peilaamaan ja mieltämään asioita
Jaakko Konttila
Teoria ja harjoitukset sopivasti balansissa. Hyvä että materiaalissa laajemmastikin asiaa myöhempää perehtymistä varten. Etäkoulutus toimii erittäin hyvin, fokusoituminen asiaan jopa parempaa kuin lähipäiväkoulutuksessa. Totetus oli hyvä ja sopivan intensiivinen – ensimmäinen 2 päivän yhtenäinen jakso oli helpompi sovittaa muihin aikatauluihin.
Koulutukseen osallistunut
Mielenkiintoinen kurssi, paljon asiaa lyhyessä ajassa mutta sopivissa palasissa. Etätoteutus oli ihan hyvä. Simulointi oli kiva harjoitus, siinä pääsi kokeilemaan menetelmää käytännössä, tuli siis hieman konkretiaa.
Catharina Cadenius
Loistava materiaali ja esimerkit ja niiden läpikäynnit. Etäkoulutus toimi erinomaisesti. Todella hyvä, asianosaava ja innostava kouluttaja.
Mari
Informatiivinen, käytännön esimerkkien avulla sai hyvin sisäistettyä asian. Harmi, että ei ollut vielä yksi päivä, pääsi vasta vauhtiin. Selkeä esitystapa, hienosti otat kaikki huomioon ja eri taustat myös. Monipuolinen koulutus ja paljon hyvää infoa. Kiitos!
Aulikki
Pieni ryhmä hyvä, jäi aikaa keskustelulle. Hyvää oppia omaan kehitystyöhön. Osallistuminen kannatti! Hyvä kouluttaja. Kiitos!
Hannu
Erittäin ammattimainen Lean-peruskoulutus. Välillä joutui hakemaan esimerkkejä meidän omaan organisaatioon. Päivät sujui hyvin joutuisasti ja oli hyvin organisoitu. Välillä mentiin liian nopeasti eteenpäin. Kun organisaatio ostaa koulutuksen, on ehkä hyvä kertoa etukäteen kuinka paljon tulee varata aikaa ja resursseja, jotta onnistuminen olisi m...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
Tehokas asiakaslähtöinen Lean-koulutus! Asiakasorganisaation huomioivaa koulutuksen suunnittelua ja toteutusta. Projektit hyvin käytäntöön maadoittavaa koulutusta.
Satu Sainila
Hyvä aikataulutus, kyseenalaistaminen, johdonmukaisuus ja kuri.
Marika
Koulutus antoi kattavan kokonaiskuvan Lean-työskentelystä. Työkaluja tuli runsaasti, osa vaatii vielä lisää omatoimista perehdytystä. Koulutuksen perusteella pystyn lähtemään vetämään omaa prosessia itsenäisesti.
Sanna Marjanen
Mahtavan käytännönläheinen ja mukaansatempaava koulutus! Tekemällä oppii ja se toteutui tässä koulutuksessa.
Päivi
Erittäin hyvä tiivis ja tehokas koulutus. Pääsimme konkreettisesti harjoitusten kautta opettelemaan Leanausta.
Koulutukseen osallistunut
Hyvä ja mielenkiintoinen koulutus. Sopivasti käytännön esimerkkejä ja teoriaa.
Jaana Jämsä
Kouluttajalla sekä käytännön että teoriaosaamista Leanista --> konkretisoi asioita ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi. Youtube-esimerkit voisi päivittää tuoreempiin, esimerkkejä enemmän asiantuntijaorganisaatioista (ei tuotannosta).
Maarit
Käytännönläheinen ja innostava koulutusta. Hyvät materiaalit.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.