Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Lean Six Sigma Black Belt

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 38 arviointiin

Tuomas Kemppainen
Paljon asiaa lyhyessä ajassa, mutta hyvin pysyi mukana. Koin etäkoulutuksen erittäin hyvänä. Hyvin vedetty koulutus!
Matti Rahko
Hyvä kokonaisuus ja tiukka asiasisältö sekä hyvät esimerkit Black Belt tason osaamistasosta. Raskas koulutus, mutta etäkoulutuksen hyvä rytmittäminen ja riittävät tauot tekivät kokonaisuudesta hallittavan.
Matias Ristimella
Hyvä koulutus kokonaisuudessaan. Etä-tehtävien ja simulaatioiden kautta oppi hyvin. Etäkoulutus toimi mielestäni hyvin.
Katja Laakkonen
Koulutus eteni selkeästi ja aihe oli mielenkiitoinen sekä hyödyllinen. Etäkoulutus sopi minulle hyvin. Koulutus sujui kaikin puolin hyvin 😊 Kiitokset ja oikein mukavaa kesää!
Reima Ollila
Mukava ryhmä. QFD ja DoE jäi vahvasti mieleen. Hyvä, että on kertaustuokioita.
Heidi Malmivaara
Koulutus syvensi aikaisempaa osaamistani leanistä ja lisäsi tietoja six sigmasta. Etenkin datan käsittelytaidoissa odotan kurssin tuoneen runsaasti lisäarvoa. Koulutuksessa käytettin hyvin eri oppimisen muotoja, ja laajasta sisällöstä ja suhteellisen lyhyestä aikajaksosta huolimatta kurssin suorittaminen ei ollut raskasta. Pidin etäkoulutust...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
Eteneminen tuki hyvin omaa projektia ja sen kautta oppimista. Etäkoulutus oli muuten hyvä mutta kahvipullat puuttuivat.
Denis Kartal
Koulutus oli erittäin mielekäs, enkä rehellisesti keksi mitään parannettavaa. Etäkoulutus toimi erittäin hyvin, ylitti odotukseni
Koulutukseen osallistunut
Paketti oli varsin tiivis, mutta pysyi kuitenkin hyvin kasassa. Simuloinnit erittäin tärkeitä oppimisprosessin kannalta. Minitab analyysivaihtoehtojen määrä on kyllä aika hämmentävä, mutta varmaan noita oppii käytännössä sitten paremmin. LSSBB ymmärrys on kyllä kasvanut huimasti.
Koulutukseen osallistunut
Etenkin tilastollinen osuus oli itselleni hyödyllinen. Etäkoulutus toimi hyvin.
Lotta Takala
Loistava valmentaja, mukavan interaktiivinen ja kokonaisvaltainen koulutus, johon osallistui aina erittäin mielellään! Koulutuksessa otettiin asiasisällön lisäksi erityisen hyvin huomioon erilaiset oppimisen tavat ja etätyön vaativa riittävä tauotus. Hyvin vedetty kokonaisuus, vaati toki kärsivällisyyttä ja joustavuutta kaikilta, kun jouduimme k...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
Etänä järjestettynä hyvä. Meidän päässä priorisointi ja projektien löytäminen hieman takkuili. Etäkoulutus sopi oikein hyvin. Huono verkko ja myrskyn sähkökatkot hiukan häiritsi. Hyvin vedetty ja tsempattu. Insinööreissä on välillä kestamistä. 😊
Jani Pekonen
Paljon uusia työkaluja innostavasti esitettynä, joiden avulla prosessin suorituskyvyn parantamisesta tulee systemaattisempaa ja enemmän tosiaisoihin perustuvaa. Etäkoulutuksesta: ihan hyvin toimii myös etänä ja onnistui koulutuksen muuttaminen hienosti etämuotoon.
Koulutukseen osallistunut
Tiivis, tehokas ja käytännönläheinen. Etäkoulutus oli toimiva. Asiat toimivat myös etänä opeteltuna. Hyvä koulutus, ammattitaitoinen kouluttaja.
Jaakko Aarniveräjä
Loogisesti etenevä, keskittyi olennaiseen. Etäkoulutus rullasi yllättävän sujuvasti. Kannattaa osin hyödyntää jatkossakin.
Koulutukseen osallistunut
Herättää ajattelemaan haasteita uusista näkökulmista. En kokenut etäkoulutusta haasteelliseksi.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus oli käytännönläheinen. Joidenkin asioiden omaksumista hidasti se, että esimerkit aika kaukana omasta alasta. Selkeä koulutustyyli. Etäkoulutus toimi hyvin, mutta koko päivä etänä on myös raskaampi kuin lähipäivä.
Koulutukseen osallistunut
Erittäin mielenkiintoinen ja olisi koulutuksen innostamana mukava hakeutua alalle, jossa opittua voisi käyttää enemmän. Etäkoulutus oli järjestetty hyvin eikä merkittävästi heikentänyt koulutuksen tasoa.
Anssi Wiik
Hyvin rytmitetty tiivis koulutuspaketti, jossa ei ole mitään turhaa, eikä mitään ylimääräistä. Alkuun etäkoulutus oli haastavaa, koska vastaavista koko päivän koulutuksista ei ollut kokemusta. Koulutus kehittyi kokemuksen karttuessa ja lopuksi sujui jo oikein hyvin. Iso kiitos!
Koulutukseen osallistunut
Olen oppinut paljon prosessien parantamisesta ja menetelmistä, jotka olivat minulle aiemmin täysin vieraita. Etäkoulutus oli hyvin järjestetty ja sopivasti tauotettu, oma keskittyminen ei ollut paras mahdollinen (=häiriötekijöitä: puhelin, työsähköposti). Kiitos Marja, olet asiantunteva ja innostava kouluttaja ja sinulla on paljon omaa kokemusta...
Näytä kokonaan
Minna Parkko
Auttaa ajattelemaan prosessin parantamista eri näkökulmista, ymmärrys lisääntyy. Etäkoulutukseen oli helppo osallistua, mutta tosiaankin jotkut asiat jäivät pienemmälle huomiolle.
Ville
Erittäin interaktiivista koulutusta. Hyvät materiaalit ja esimerkit. Iso kiitos näistä kolmesta jaksosta! Hauskaa oli.
Lars Gestranius
Innostavaa käytännön ja kokemuksen pohjaista koulutusta. Hyvin laadittu, helposti ymmärrettävä koulutusmateriaali. Hyvät tarjoilut/ fasiliteetit, parkki etc.
Juha Silander
Kouluttaja osaa hyvin selvittää myös hankalammat asiat. Koulutus ei yksin puhumista, vaan koulutettavat otetaan hyvin mukaan osallistumaan. Hyviä harjoituksia, joiden avulla asiat jäävät paremmin mieleen.
Koulutukseen osallistunut
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.