Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Lean Six Sigma Green Belt

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 82 arviointiin

Eero Lintuvuori
Vaikkakin toivoin myös lähiopetuspäiviä koulutukseen, niin koulutus toimi todella hyvin myös etänä. Koulutuspäivien rakenne sekä materiaali oli mielestäni hyvä. Oppimisalustalla navigoiminen oli helppoa sekä search toiminto on loistava. Koulutus sekä kouluttaja oli todella hyviä. Koulutuspäivät eivät tuntuneet “pakkopullalta”
Timo Ukkola, Kotivara Oy
Hyvä kokonaisuus ja paljon tulevaa tietoa. Omaa työtä ajatellen olisi ollut ehkä parempi jos teoripäivät olisi jaettu hieman pitemmälle ajanjaksolle. Oppimisalusta toimi hyvin, ja kaikki osallistuivat hyvin. Valmennus oli hyvä kokonaisuus, mikä antoi hyviä työkaluja toiminnan kehittämiseen.
Osallistuja
Hyvä koulutus, jossa käytiin läpi koko projektin vetäminen alusta loppuun asti. Itse sain paljon hyödyllisiä neuvoja tulosten analysointiin ja toiminnan jalkauttamiseen käytäntöön. Ainoa, mitä jäin kaipaamaan oli vähän syvempi matemaattinen käsittely tehtyjen tilastollisten analyysien takana. Kaikki tuntui kuitenkin toimivan hyvin ja oppimisalus...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Koulutus avasin hyvin ja selkeästi rakentavalla tavalla Lean Six Sigman 12 askeleen DMAIC-prosessin. Oppimisalusta tuntui toimivalta, hakutoiminnallisuus oli hyvä ja selkeä.
Koulutukseen osallistunut
Erittäin tehokas ja nopeatempoinen koulutus :) Vuolearning on todella hyvä apuväline seurata samalla kun koulutus etenee.
Matti Saukko
Tiivis, mielenkiintoinen ja haastava koulutus. Tämä etäkoulutus oli itselleni paras koulutus tyyli!!
Sanna Korpivaara
Koulutus oli käytännönläheinen ja todella auttoi oppimaan uutta. Harmittaa vain, ettei itsellä projekti edennyt koulutuksen kanssa samaa tahtia. Materiaalia oli paljon ja sitä oli luonteva seurata koulutuksen edetessä. 99,9 % materiaalista mikä koulutuspäivinä käytiin läpi, olikin oppimisalustassa. Näiden yhtenäisyys on tärkeää ainakin itselle.
Koulutukseen osallistunut
Kiinnostus aiheeseen syventyi entisestään, käytännönläheinen lähestymistapa. Koulutusmateriaali digitaalisella oppimisalustalla oli selkeä ja toimiva, helppo hakea tietoa eri otsikoiden alta.
Koulutukseen osallistunut
Hyödyllinen kertaus ja oppimismahdollisuus aiemmin suoritetun sertifikaatin lisäksi. Etäkoulutus toimi oikein hyvin ja tekniikkakin toimi moitteettomasti koulutuspäivien aikana kaikilla. Etäkoulutuksessa jää pois tauoilla käyty keskustelu aiheista muiden kurssilaisten kanssa, joka onkin ainoa miinus etäkoulutuksen ja lähiopetuksen vertailussa. K...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
Hyvä sisältö, antoi kattavan kuvan koulutuksesta. Etäkoulutus toimi hyvin ja tuntui turvalliselta pitää etänä näin korona-aikana. Kouluttaja oli asiantuntija, mukavat koulutuspäivät.
Koulutukseen osallistunut
Erittäin hyvin hallittu ja opetettu koulutuskokonaisuus. Etätyöskentely on sujuvaa, ja videokameroiden päälläpitäminen teki koulutuksesta todellisempaa. Oli mukava osallistua koulutukseen, sen sijaan että sitä koko ajan antaa (opettaja 😉). Opin paljon uutta myös omaan opettamiseen tämän koulutuksen kautta. Greenbelt asioita pitää koko ajan kerr...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
Laajensi näkökulmia ja antoi työkaluja projektien ja prosessien kehittämiseen dataan tukeutuen. Mukava, keskustelua ja muuta kontaktia, joita poikkeusarkena en yleensä saa. Yleensä työskentelen koko päivän yksin tai käyn parissa palaverissa.
Koulutukseen osallistunut
Hyvä asiasisältö ja onnistunut simulaatioharjoitus. 3 päivää putkeen ehkä liikaa, 2 olisi varmaankin optimi. Etänä vedetty koulutus hyvin aikataulutettu, riittävästi lyhyitä taukoja.
Kari Häkkinen
Koulutuksen laajuus osin yllätti. Etäkoulutus toimi yllättävän hyvin. Oli oikea päätös toteuttaa koulutus etänä. Hyvä materiaali pohjana. Innostunut vetäjä, pitkästä kokemuksesta huolimatta.
Niina Heiskanen
Hyvä vetäjä ja päivät suunniteltu hyvin, oman työn loppuunsaattamisessa toivon tukea yhteispalaverienkin jälkeen, koska se on suurin stressi tällä hetkellä. Positiivista erityisesti modernit työkalut etäkoulutuksen tukena. Etäkoulutus oli parempi kuin osasin odottaa ja siinä oli hyvä napakka ote.
Paula Vuorela
Erityisesti “soft skills” osio auttoi minua työssäni. Muut koulutukseen osallistuvat työskentelivät hyvin erilaisten asioiden kanssa, joten tuotantokeskeiset esimerkit eivät välttämättä sopineet omaan päivittäiseen työhöni. Kouluttaja antoi tosin hyviä esimerkkejä myös muilta aloilta. Etäkoulutus toimi hyvin.
Minna Ylijukuri
Koulutus oli erittäin intensiivinen, käytännöllinen ja mielenkiintoinen. Käytännön esimerkit ja tehtävät toivat koulutukseen ymmärrettävyyttä ja antoivat intoa ja jaksamista asian sisäistämiseen. Etäkoulutus oli mielestäni onnistunut ja toimiva systeemi kun se tehdään näin 2-3 päivän jaksoissa. koulutuspäivien välisellä ajalla ehtii sisäistää as...
Näytä kokonaan
Anne Koistinen
Konkreettisia steppejä selkeästi esitettynä. Etäkoulutus toimi hyvin, jako pienempii ryhmiin tehtävien ajaksi oli toimiva ja simulaatio hyvä keino tuoda konkretiaa.
Lasse Nieminen
Koulutus oli hyvin intensiivinen ja työntäyteinen. Koulutusjaksoon mahtui todella paljon asiaa ja välillä sen sisäistäminen tuotti ongelmia kovan intensiteetin vuoksi. Haasteellinen aihepiiri ja vaatii myös itseopiskelua. Etäkoulutus oli hyvin järjestetty ja mielestäni hyvin toteutettu.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus oli hyvä ja paljon tuli uutta asiaa. Erityisen kiva oli oppia vähän käyttämään Minitabia, joka oli minulle täysin uusi työkalu/ohjelma. Olisi hienoa saada tätä Lean-ajatusta enemmän mukaan myös palvelusektorille, erityisesti sote-alan prosesseihin. Mielestäni etäkoulutus toimi hyvin ja kouluttaja piti aikataulut tehokkaasti hyppysiss...
Näytä kokonaan
Toni Snäll
Tuli paljon uutta ja tarvittavaa tietoa, vielä pitäisi vain saada pysymään päässä ne 😊 Etäkoulutuksesta: henkilökohtaisesti tykkään etänä työskennellä, koska reissaaminen ei ole minun juttu..
Alina Kalkko
Hyvä ja kattava koulutus. Simulaatiopeli erittäin hyvä konkreettinen harjoitus. Omaan projektiin saa paljon tukea ja apua. Etäkoulutuksessa oli liikaa tietokoneella istumista, vaikea keskittyä koko päivän.
Terhi
Materiaalia on ollut riittävästi, selkeässä järjestyksessä. Koulutuspäivät olleet todella antoisia ja täynnä asiaa, esimerkkejä ja keskusteluja. Tunnelma ollut rento, mutta asiaan keskittynyt. Aikataulutus ollut selkeää. "Mitään tietämätön" sairaanhoitajakin on näiden päivien aikana päässyt omasta mielestä hyvin kärryille Lean 6 Sigmasta. Koulut...
Näytä kokonaan
Osallistuja
Innostava kouluttaja. "Todellisesta elämästä" esimerkit auttoi ymmärtämään. Selkeä sisältö.
Ville Mertanen
Hienosti toteutettu, opettaja erittäin innostava. Mukaansa vetävät oppitunnit. Muutamat aiheet hieman turhan nopeasti käyty läpi.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.