Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hae uusi ote vaikuttamiseen, myyntiin tai palveluun

Jari Collin, Benmer
Yhteenveto
1-7 tuntia
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus

Hae uusi ote vaikuttamiseen, myyntiin tai palveluun

Hae uusi ote palveluun, myyntiin, vuorovaikutukseen tai muuhun osaamisalueeseen Jari Collinin sparrausluennolta

Kaikki luennot myös verkkokoulutuksena!

Nyt myös ajankäytön ja itsensä johtamisen valmennus etätyöskentelyn entistä parempaan hallintaan muuttuvissa olosuhteissa.

Jari Collin myyntiluento

Jari Collinin luentoaiheisiin kuuluvat  eri vaikuttamisalueiden täsmäluennot, joiden aiheet voidaan suunnitella asiakkaan toiveiden mukaan. Voit hakea uutta innostusta myyntiryhmälle, motivaatiota hyvien asiakkuuksien luomiseen ja kehittämiseen tai esimerkiksi luentosparrausta haastavien asiakastilanteiden varalle. Kerro toivomanne aihealue niin Benmer suunnittelee sopivan koulutuksen.

Jari Collinilla on yli 30 vuoden kouluttajakokemus ja laajaa osaamista eri alojen myynti- ja palveluhenkilöstön sekä asiantuntijoiden taitojen kehittämisestä huippuunsa. Collinin kokemus kansainvälisistä myynnin, palvelun ja vaikuttamisen koulutusohjelmista antaa hänen täsmäluennoille uutta perspektiiviä osallistujan henkilökohtaiseen  kehittymiseen hänen työnsä vaikuttamistilanteissa.

Räätälöity täsmävalmennus

Monesti koulutuksen ei tarvitse olla pitkäkestoista saadakseen aikaan haluttua vaikutusta. Lyhyt täsmäiskuluento voi olla ovia avaava ja ideoita ruokkiva elämys, jonka hyödyt ovat välittömästi sovellettavissa osallistujien kontakteissa tai työtilanteissa (myös etätyö). Ryhmäkoko voi olla yrityksen haluama (hyvin pienikin) ja kesto 1–7 tuntia – sopiva sisältö ja ohjelma onnistuvat varmasti.

Tilaa kokenut ja osaava ammattikouluttaja virittämään osallistujanne tai ryhmänne terään valitussa koulutusaiheessa. Täsmäluento ja -keinot voivat olla juuri sopiva ratkaisu lisätä osaamista ja saada ideoita valituissa aiheissa. Luento voidaan liittää myös yrityksen muun kokoontumisen yhteyteen osana ohjelmaa.

Benmer järjestää myös monipuolisia yritysvalmennuksia työelämän keskeisille osaamistaitoalueille.

Tutustu myös Benmerin koulutustarjontaan!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hae uusi ote vaikuttamiseen, myyntiin tai palveluun , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennus sopii yksilöille ja ryhmille, jotka haluavat lisätä ja kehittää vaikuttamisosaamistaan työnsä tilanteissa entistä ammattimaisemmaksi ja monipuolisemmaksi.

Jatkokoulutusmahdollisuudet luennon jälkeen

Benmerillä myös useita vaihtoehtoja luennon jatkokoulutusmahdollisuuksiksi

Benmerin koulutustarjontaan kuuluvat yksilölliset yritysvalmennukset eri vaikuttamisalueille: mm.

 • myynti
 • markkinointi
 • asiakaspalvelu
 • projektitoiminta
 • johtaminen
 • neuvottelut
 • kokoukset
 • esiintymistaito
 • tiimityö
 • työhyvinvointi
 • vuorovaikutus
 • projektihallinta
 • osto ja hankinta
 • messutoiminta
 • ajanhallinta ja itsensä johtaminen

Luennon jälkeen yrityksesi voi jatkokehittää osallistujien osaamista lukuisissa eri koulutusvaihtoehdoissamme, jotka soveltuvat hyvin luennon jatkokoulutusmahdollisuuksiksi.

Uutuutena on tarjontaamme tullut myös miniryhmä- ja yksilövalmennus. Yksilövalmennuksessa valmentajamme henkilökohtaisesti coachaa osallistujaa valituissa haasteissa. Valmennusanti ja teho on erinomainen! Miniryhmävalmennus on tarkoitettu 2-5 henkilölle, joilla on samanlainen kehittämishaaste. Valmentajamme sparraa henkilökohtaisesti osallistujia todetussa haasteessa hyödyntäen myös pienryhmän etuja. Sovellettavuus, käytännönläheisyys ja ajankäyttö on todella tehokasta!

Toteutusvaihtoehtomme ovat monipuoliset ja niistä voidaan suunnitella yrityksellenne yksilöllinen ratkaisu. Koulutustemme osallistujapalautteet ovat olleet erinomaisia.

Miniryhmät ovat siis tehokkaita yrityskohtaisia toteutuksia, joiden määrä voidaan mitoittaa yrityksen isompaan osallistujamäärään.

Kouluttaja

Jari Collin on kokenut ja osaava yritysten ja yhteisöjen kouluttaja ja valmentaja. Collin on työskennellyt Benmer-yrityksessä yli 25 vuoden ajan ja Benmerin koulutuksiin on osallistunut yli 30 000 henkilöä erinomaisin oppimistuloksin.

Jari Collin on työskennellyt aiemmin kansainvälisen koulutusyrityksen johto- ja koulutustehtävissä ja kouluttanut menestyksellä lukuisia eri aloja ja yrityksissä. Hän on myös suunnitellut myynnin ja asiakaspalvelun ammattitutkinnot. Collin on monipuolinen ja osaava  valmentaja, joka asiantuntijuudellaan ja innostavuudellaan saavuttaa osallistujien halun kehittää osaamistaan huippuunsa. Hän on valmentanut tuhannet myynti- ja asiakasvastuulliset työnsä entistä paremmiksi ammattilaisiksi.

Benmerin koulutukset ovat käytännönläheisiä ja osallistujakeskeisiä. Kokeneetkin osallistujat innostuvat ohjelmien mukaansatempaavuudesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hae uusi ote vaikuttamiseen, myyntiin tai palveluun ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Jari Collin, Benmer

Hae uusi ote vaikuttamiseen Jari Collinin sparrausluennolta

Jari Collin on kokenut ja osaava yritysten ja yhteisöjen kouluttaja ja valmentaja. Collin on työskennellyt Benmer-yrityksessä yli 25 vuoden ajan ja Benmerin koulutuksiin on osallistunut yli 30 000 henkilöä erinomaisin oppimistuloksin. Jari Collin on työskennellyt aiemmin kansainvälisen koulutusyrityksen johto- ja koulutustehtävissä ja kouluttanut menestyksellä...


Lue lisää kouluttajasta Jari Collin, Benmer ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jari Collin, Benmer

Leppisaarentie 2 B 11
00830 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.benmer.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hae uusi ote vaikuttamiseen, myyntiin tai palveluun täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: