🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Arvioinnit aiheesta Johtamistaidon opisto

Keskiarvo: 5

Perustuu 15 arviointiin

Osallistuja

Erittäin hyvä kokonaisuus, selkeitä käytännön esimerkkejä joita voi heijastaa ja verrata omaan työhön ja tekemiseen. Aktiivista osallistamista ja hyvä, kun laitetaan miettimään.

Osallistuja

Ehdottomasti suosittelen kaikille HR-toimijoille!

Osallistuja

Valmennus auttaa kehittämään HR-palveluita strategia- ja liiketoimintalähtöisiksi ja antaa HR:lle yhä enemmän olemassa olon oikeutusta, vaikka varsinaista Business Partner -toimintaa ei haluaisikaan käynnistää.

Osallistuja

Valmentajan asiantuntemus ja avoimesti sparraava ryhmä ovat ohjanneet tulokselliseen suuntaan jokaisen valmennuspäivän jälkeen. Luonteeltaan valmennus on ollut työnohjauksen tapaista, innostavaa ja voimia antavaa.

Osallistuja

Ammattitaitoisesti rakennetun valmennuksen erinomainen sisältö ja aiheet ovat vastanneet jokaista vaihetta, joka partner-toiminnan aloittamisessa on organisaatiossamme tullut vastaan.

Osallistuja

Kun päättää osallistua koulutukseen, on hyvä, että on jo mietittynä oma projektityön aihe, jota voi koulutuksessa viedä eteenpäin. Koulutus antaa mahdollisuuden ryhmässä pohtia omaa aihetta eri näkökulmista, niin ettei jumiudu omiin näkemyksiinsä. Lisäksi ryhmästä saa verkostoyhteyksiä. Valmennuksen luennoista saa myös omaan aiheeseen lisänäköku...

Näytä kokonaan
Osallistuja

Koulutusohjelman aikana toteutetun projektityön myötä sain mahdollisuuden syventyä organisaatiolle ajankohtaiseen ja liiketoiminnan tukemisen kannalta keskeiseen kehittämishankkeeseen. Projektityön ohjaajan kanssa käydyt kiinnostavat keskustelut aiheesta avasivat uusia näkökulmia ja ideoita kehityshankkeen toteuttamiseen. Lisäksi projektityön nä...

Näytä kokonaan
Osallistuja

HRD-henkilöstönkehittäjän koulutusohjelma antoi paljon ajankohtaisia eväitä työhöni. Ryhmä oli sopivan tiivis ja yhteishenki aivan mahtava. Koulutusohjelman aikana opimme paitsi asiantuntevien kouluttajien kanssa käytävistä osallistavista luennoista, myös toinen toisiltamme. Koulutuksen ensimmäiset lähijaksot ehdittiin toteuttaa paikanpäällä Hel...

Näytä kokonaan
Osallistuja

Päivästä jäi todella hyvä fiilis. Oman osaamisen ja kehittymiskohteiden konkretisointi oli todella avartava ja myös itsetuntoa kohentavaa!

Osallistuja

Koulutus voisi olla pidempi, tuntui siltä, että asiaa riittäisi. Esimerkkitilanteet ja keskustelut olivat erityisen hyödyllisiä.

Osallistuja

Koulutuksen sisältö oli kuin räätälöity minun työympäristöni mukaisesti, eli työkalut ja mallit olivat relevantteja. Odotukset ylittyivät, koska poikkeuksellisen asiantunteva kouluttaja.

Osallistuja

Kaiken kaikkiaan todella hyvä valmennus, oppeja pystyn ja hyödynnän varmasti myös käytännössä.

Osallistuja

Lämmin kiitos koko puolen vuoden koulutuksen ajalta meitä opettaneille. Meillä oli osaavat ammattilaiset kouluttamassa ja ohjaamassa meitä ryhmäläisiä eteenpäin. Haluan myös antaa kiitosta erittäin mukavalle ja yhteistyökykyiselle ryhmälle. Olisin henkilökohtaisesti voinut jatkaa tätä koulutusta tällä ryhmällä vielä pidempäänkin. Tämän koulutuks...

Näytä kokonaan
Osallistuja

Voin todellakin suositella koulutusta myös muille.

Osallistuja

Kiitos äärimmäsen mielenkiintoisesta ja tärkeästä koulutuksesta. Jokaista tapahtumaa odotin innolla ja jokaisesta tapahtumasta poistuin paljon viisaampana ja valmiimpana tutkijana.

studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.