Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Englanninkieliset AMK- ja YAMK-tutkinnot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Noin 1—4 vuotta
   
Jyväskylä
Avoin koulutus

Englanninkieliset AMK- ja YAMK-tutkinnot

Englanninkieliset AMK- ja YAMK-tutkinnot

Englanninkieliset AMK- ja YAMK-tutkinnot

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa voit suorittaa tutkinnon, ammatillisen opettajan pätevyyden tai lyhyempiä kursseja englanniksi. Samalla hankit eväitä kansainvälistymiseen

AMK-tutkinnot englanniksi

Kielitaito on valttia työelämässä. Miksi et opiskelisi myös englanniksi? Englanninkielisiin AMK-tutkinto-ohjelmiin haetaan korkeakoulujen yhteishaussa tammikuussa. Hakea voit lukioenglannin tasolla. Kielitaitosi kehittyy kuin itsestään opintojesi edetessä. Pääset samalla tutustumaan uusiin kulttuureihin, koska puolet opiskelijoista tulee ulkomailta. Kansainvälistymistäsi voit tukea myös suorittamalla harjoittelusi tai vaihtojaksosi ulkomailla.

Ylempi AMK-tutkinto englanniksi

Toimitko kansainvälisessä yrityksessä tai suuntaatko töihin ulkomaille? Kiinnostaako sinua kansainvälinen ura kyberturvallisuuden asiantuntijana tai kaipaako bisnesosaamisesi päivitystä? Suorittamalla ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon englanniksi pääset porautumaan itseäsi kiinnostavaan alaan syvemmälle ja samalla kehität kansainvälisiä valmiuksiasi. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Englanninkieliset AMK- ja YAMK-tutkinnot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Tutkinto / todistus

AMK- tai YAMK-tutkinto

Koulutukseen hakeminen

Seuraavat hakuajat:

9.–23.1.2019  englanninkieliset amk-tutkinnot

9.–23.1.2019 International Business ManagementjaSport Business Management
20.3.–3.4.2019 Cyber Security

Kustannukset

Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) lukuvuosimaksut EU/ETA-alueen ulkopuolisille opiskelijoille ovat englanninkielisissä AMK-tutkinnoissa 8000 €/lukuvuosi ja englanninkielisissä ylemmissä ammattikorkeakoulututkinnoissa 9000 €/lukuvuosi. Lukuvuosimaksuja ei ole siis suomalaisille tai muiden EU/ETA-maiden kansalaisille!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Englanninkieliset AMK- ja YAMK-tutkinnot? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (JAMK) on runsaasti aikuiskoulutuksia, tutkinnoista lyhyempiin päivityksiin. Opiskele ammattikorkea- tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, jolla on oikeaa imua työmarkkinoilla! JAMKin aikuiskoulutukset on suunniteltu siten, että voit opiskella töiden ohella. Tutustu ajankohtaisiin aikuiskoulutuksiin ja lähde rohkeasti urallasi eteenpäin. JAMKista löytyy koulutusvalikoimaa...


Lue lisää kouluttajasta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40101 Jyväskylä

 Näytä puhelinnumero
www.jamk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Englanninkieliset AMK- ja YAMK-tutkinnot täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!