Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Suomalainen kaura ja sen liiketoimintamahdollisuudet

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
5–15 op
1 op = 15 €
   
Verkossa/etänä
Avoin koulutus

Suomalainen kaura ja sen liiketoimintamahdollisuudet

Suomalainen kaura ja sen liiketoimintamahdollisuudet, JAMK

Ole osa suomalaisen kauran menestystarinaa

Suomessa eletään kaurabuumia! Suomalainen kaura on terveystuote, jolle on jo muodostunut kasvavat vientimarkkinat. Uusien tuotesovellusten ja teknologioiden ansiosta kauran kysyntä on kasvanut niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Suomalainen kaura ja sen liiketoimintamahdollisuudet on kolmen (3) verkko-opintojakson kauraan keskittyvä kokonaisuus. Kunkin opintojakson laajuus on 5 op. Valitse yksi tai useampi opintojakso.

Miksi kaura?

Kauran kysyntä kasvaa globaalisti. Taustalla vaikuttaa kasvava kiinnostus ruokaan ja sen alkuperään, sekä hyvinvointitrendi. Suomi on kauran suurmaa; kasvuolosuhteet ovat kilpailukykyiset, suomalainen kauratutkimus ja tuottamamme laatu ovat maailman huippua.

Kaura soveltuu niin tavanomaiseen viljelyyn kuin luomutuotantoon, toimien yhtenä ratkaisuna luomun kasvavaan kysyntään. Gluteeniton kaura sopii myös kansainvälisille free from -markkinoille ja kotimaassa se tuo keliaakikoille kotimaisen raaka-ainevaihtoehdon ruokavalioon. Kaura on myös ilmastoruokaa!

Kauran liiketoiminnallinen potentiaali on siis valtava, mutta tekijöitä Suomessa on vielä vähän. Suomi tarvitsee uusia osaajia edistämään kauran menestystarinaa! ”Suomalainen kaura ja sen liiketoimintamahdollisuudet” on kolmen verkko-opintojakson kokonaisuus, joka perehdyttää opiskelijan kauran liiketoimintamahdollisuuksiin, terveysvaikutuksiin sekä alan tulevaisuuden osaamistarpeisiin.

Opintojaksot

Opintokokonaisuus muodostuu kolmesta erillisestä opintojaksosta. Jokaisen opintojakson laajuus on 5 opintopistettä. Opinnot ovat kaikille avoimia avoimen ammattikorkeakoulun opintoja.

  1. Kauran mahdollisuudet liiketoiminnassa ja kuluttajatrendit
  2. Kauran prosessointi ja jalostus kuluttajatuotteiksi
  3. Elintarvikekauran tuotanto

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suomalainen kaura ja sen liiketoimintamahdollisuudet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat olla osa suomalaisen kauran menestystarinaa. Olet kiinnostunut kauran viljelystä, jalostuksesta tai mahdollisuuksista liiketoiminnasta. Haluat tutustua paremmin alan toimijoihin ja tutkimukseen sekä tunnistat alan tulevaisuuden tarpeet.

Aikataulu

Kauran mahdollisuudet liiketoiminnassa ja kuluttajatrendit 28.1.–10.03.2019

Kauran prosessointi ja jalostus kuluttajatuotteiksi 11.3.–21.4.2019

Elintarvikekauran tuotanto 22.04.–2.6.2019

Kustannukset

1 op = 15 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suomalainen kaura ja sen liiketoimintamahdollisuudet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (JAMK) on runsaasti aikuiskoulutuksia, tutkinnoista lyhyempiin päivityksiin. Opiskele ammattikorkea- tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, jolla on oikeaa imua työmarkkinoilla! JAMKin aikuiskoulutukset on suunniteltu siten, että voit opiskella töiden ohella. Tutustu ajankohtaisiin aikuiskoulutuksiin ja lähde rohkeasti urallasi eteenpäin. JAMKista löytyy koulutusvalikoimaa...


Lue lisää kouluttajasta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40101 Jyväskylä

 Näytä puhelinnumero
www.jamk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Suomalainen kaura ja sen liiketoimintamahdollisuudet täytä seuraavat tiedot: