Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tehokäyttäjän Excel ja PowerBI - tiedon raportointi ja visualisointi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 päivää
   
Jyväskylä
Avoin koulutus

Tehokäyttäjän Excel ja PowerBI - tiedon raportointi ja visualisointi

Tehokäyttäjän Excel ja PowerBI - tiedon raportointi ja visualisointi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rakenna visuaalisia raportteja Excel- ja Power BI -työkaluilla

Haluatko oppia hyödyntämään paremmin ja tehokkaammin Excel-ohjelmaa? Tiedätkö, miten saat raporteista visuaalisemmat PowerBI:llä? Jyväskylän ammattikorkeakoulun kolmipäiväisessä koulutuksessa opit tehokäyttäjän konstit!

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena. Ota oma kannettava mukaan.

Tehokäyttäjän Excel ja PowerBI -koulutuksen sisältö

Koulutuksessa saat eväitä modernin ja visuaalisen raportoinnin tuottamiseen liiketoiminnan tueksi ja kehittämiseksi. Koulutuksen jälkeen Power BI:n käytön perusteet ovat tuttuja ja osaat rakentaa visuaalisia raportteja. Käytät MS Exceliä sujuvasti raportointivälineenä.

Talousjohtaminen liiketoiminnan ohjaamisessa
Taloushallinnon rooli ja tehtäväkenttä ovat muutoksessa ja murroksessa. Talousjohtamisesta on tullut tärkeä osa arkijohtamista. Päivien aluksi kuulet mitä talousjohtaminen on johtamisen eri tasoilla ja mitä talousjohtamiselta tulevaisuudessa vaaditaan.

Excel taloushallinnon raportoinnin työkaluna
Yhdellä työkalulla, Excelillä, voit yhdistää dataa eri järjestelmistä, tehdä yhteenvedot ja visualisoinnin. Ketterät ja modernit Excelin raportointiominaisuudet auttavat tuottamaan luotettavia ja informatiivisia raportteja, mittareita ja dashboardeja. Koulutus tarjoaa eväät raportoinnin tuottamiseen liiketoiminnan tueksi ja kehittämiseksi.

Visuaaliset talousraportit Power BI:llä
Visuaaliset talousraportit -osuudessa kuulet, mitä mahdollisuuksia Microsoftin raportointityökalu Power BI tarjoaa taloushallintoon, arjen raportointiin, analytiikkaan, visualisointiin ja raporttien jakamiseen. Esittelemme, kuinka voit tuottaa asiakkaillesi modernia ja visuaalista raportointia Power BI:n avulla. Koulutus koostuu luennosta ja harjoituksista, joten pääset kokeilemaan työkaluja käytännössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tehokäyttäjän Excel ja PowerBI - tiedon raportointi ja visualisointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittyä taloushallinnon raportoinnissa. Erityisesti koulutus sopii controllereille, talousjohtajille, talouspäälliköille, kirjanpitäjille, taloushallinnon ammattilaisille ja raportoinnista vastaaville.

Koulutuspaikka

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Pääkampus, Rajakatu 35

Kouluttaja

  • Arja Kuukkanen, konsultti, Powen Oy: Intohimona Excel! Arja on valmentanut asiakkaita jo yli 20 vuotta. Tuhansille Excel-käyttäjille on avautunut täysin uusi maailma ja helpompi arki. Erityiskiitosta Arja saa asiakkailta käytännönläheisestä ja ihmisläheisestä toimintatavastaan.
  • Pasi Era, BI-konsultti Powen Oy: Pasi on pitkän linjan IT-ammattilainen, joka on suunnittelut, toteuttanut ja toimittanut ratkaisuja asiakkaille yli 15 vuoden ajan. 

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 669,60 € sis. alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tehokäyttäjän Excel ja PowerBI - tiedon raportointi ja visualisointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (JAMK) on runsaasti aikuiskoulutuksia, tutkinnoista lyhyempiin päivityksiin. Opiskele ammattikorkea- tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, jolla on oikeaa imua työmarkkinoilla! JAMKin aikuiskoulutukset on suunniteltu siten, että voit opiskella töiden ohella. Tutustu ajankohtaisiin aikuiskoulutuksiin ja lähde rohkeasti urallasi eteenpäin. JAMKista löytyy koulutusvalikoimaa...


Lue lisää kouluttajasta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40101 Jyväskylä

 Näytä puhelinnumero
www.jamk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tehokäyttäjän Excel ja PowerBI - tiedon raportointi ja visualisointi täytä seuraavat tiedot: