Kainuun kesäyliopisto

Kainuun kesäyliopisto – opintoja ja onnistumisia!

Haluatko päivittää ammattitaitoasi tai suunnitteletko uran vaihtoa? Haluatko tutustua korkeakouluopiskeluun ja sen eri opintomahdollisuuksiin? Kainuun kesäyliopiston korkeatasoinen opetustarjonta tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa suunnitelmasi! Laaja ja korkeatasoinen asiantuntijaverkosto sekä yhteistyö muiden oppilaitosten kanssa takaa koulutustoiminnan jatkuvuuden ja laadun ympäri vuoden.

Kainuun kesäyliopisto järjestää alueellaan avointa yliopisto-opetusta, avointa ammattikorkeakouluopetusta, ammatillista lisäkoulutusta sekä yleissivistävää koulutusta. Opiskelu kesäyliopistossa on avointa kaikille. Pohjakoulutusvaatimuksia tai muita edellytyksiä osallistumiselle ei yleensä ole.

Opinnoilla voit täydentää aikaisempia opintoja tai jo olemassa olevaa ammattitaitoasi tai jopa tähdätä korkeakoulututkinnon suorittamiseen. Toki voit opiskella myös omaksi iloksi, harrastuksena. Kesäyliopiston koulutus on maksullista, mutta hinnat ovat kohtuullisia.

Yhdistele opintoja tai pyydä tarjous räätälöidystä koulutuskokonaisuudesta

Opinnot ovat vapaasti valittavissa ja yhdisteltävissä oman kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan. Opetus toteutetaan joustavina monimuoto-opintoina, joissa lähiopetus pyritään sijoittamaan ilta- ja viikonloppuopinnoiksi, joten opiskella voi vaivatta myös työn tai muun päätoimen ohella.

Kainuun kesäyliopisto järjestää työelämässä tarvittavia taitoja ja osaamista kehittävää koulutusta myös joustavasti työyhteisökohtaisena tilauskoulutuksena.

Räätälöidään yhdessä juuri teidän työyhteisönne tarpeita vastaava koulutus!

Kiinnostuitko Kainuun kesäyliopiston koulutuksista?

Löydät lisätietoa Kainuun kesäyliopiston koulutuksista alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen voit kysyä lisätietoa koulutuksista.

Johtaminen
Muutosjohtaminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
Inhimillinen johtaminen muutostilanteissa 1 päivä Kajaani 20.8.2019
Juridiikka / Laki
Yleiset oikeusjärjestysopinnot, 60 op (UEF) 990 EUR + alv 0 % Kajaani
Sosiaali- ja terveysala
Palvelumuotoilua sosiaali- ja terveysalalle 1 päivä Kajaani 5.11.2019
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuuden kohtaaminen vastaanotolla 1 päivä Kajaani 1.10.2019
Hoitotyö
Kätilön teoriaopinnot, 30 op Kajaani 13.9.2019
Lastensuojelu / Perhetyö
Lapsi ja vanhempien riitaisa ero 1 päivä Kajaani 10.9.2019
Psykoterapia
Psykoterapeuttiset valmiudet ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, 45 op 2 vuotta 3 950 EUR + alv 0 % Kajaani Ota yhteyttä, uusi aloitus mahdollinen vuonna 2020
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus, 30 op Kajaani 15.11.2019
Vanhustyö / Kotihoito
Geronomin polkuopinnot, 60 op 1 500 EUR + alv 0 % Kajaani 26.8.2019
  • = Kesäkurssi

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Kainuun kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Kainuun kesäyliopisto

Koskikatu 1
87200 Kajaani

kainuunaalto.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.