Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Kainuun kesäyliopisto

Kainuun kesäyliopisto – opintoja ja onnistumisia!

Haluatko päivittää ammattitaitoasi tai suunnitteletko uran vaihtoa? Haluatko tutustua korkeakouluopiskeluun ja sen eri opintomahdollisuuksiin? Kainuun kesäyliopiston korkeatasoinen opetustarjonta tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa suunnitelmasi! Laaja ja korkeatasoinen asiantuntijaverkosto sekä yhteistyö muiden oppilaitosten kanssa takaa koulutustoiminnan jatkuvuuden ja laadun ympäri vuoden.

Kainuun kesäyliopisto järjestää alueellaan avointa yliopisto-opetusta, avointa ammattikorkeakouluopetusta, ammatillista lisäkoulutusta sekä yleissivistävää koulutusta. Opiskelu kesäyliopistossa on avointa kaikille. Pohjakoulutusvaatimuksia tai muita edellytyksiä osallistumiselle ei yleensä ole.

Opinnoilla voit täydentää aikaisempia opintoja tai jo olemassa olevaa ammattitaitoasi tai jopa tähdätä korkeakoulututkinnon suorittamiseen. Toki voit opiskella myös omaksi iloksi, harrastuksena. Kesäyliopiston koulutus on maksullista, mutta hinnat ovat kohtuullisia.

Yhdistele opintoja tai pyydä tarjous räätälöidystä koulutuskokonaisuudesta

Opinnot ovat vapaasti valittavissa ja yhdisteltävissä oman kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan. Opetus toteutetaan joustavina monimuoto-opintoina, joissa lähiopetus pyritään sijoittamaan ilta- ja viikonloppuopinnoiksi, joten opiskella voi vaivatta myös työn tai muun päätoimen ohella.

Kainuun kesäyliopisto järjestää työelämässä tarvittavia taitoja ja osaamista kehittävää koulutusta myös joustavasti työyhteisökohtaisena tilauskoulutuksena.

Räätälöidään yhdessä juuri teidän työyhteisönne tarpeita vastaava koulutus!

Kiinnostuitko Kainuun kesäyliopiston koulutuksista?

Löydät lisätietoa Kainuun kesäyliopiston koulutuksista alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen voit kysyä lisätietoa koulutuksista.

Kasvatus / Ohjaus
Kouluttajakoulutus Kesto Hinta Paikka Alkaa
Laaja-alaisia valmiuksia 2. asteen opinto-ohjaukseen ja opiskelijan tukitoimiin, 7 op 7 kuukautta Verkossa 1.10.2020
Sosiaali- ja terveysala
Erityistä osaamista seksuaalisuuden kohtaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, 10 op Kajaani 28.8.2020
Psykoterapia
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, 50 op 2 vuotta Alkaen 4 450 EUR + alv 0 % Kajaani 9.10.2020
  • = Tarjonnassa myös kesällä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Kainuun kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Kainuun kesäyliopisto

Linnankatu 6 B, 4 krs.
87100 Kajaani

kainuunaalto.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.