Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kara Mondo

Kara Mondo – Kohti hyvinvointia ja menestystä.

Kara Mondo on osaava, innostunut ja asiantunteva kumppani, kun haluat edistää omaa tai yhteisösi hyvinvointia ja menestystä. Kara Mondo tarjoaa koulutusta ja valmennusta johdolle, esimiehille, asiantuntijoille, tiimeille ja työyhteisöille. Lisäksi Kara Mondo tarjoaa innovatiivista ja asiantuntevaa fasilitointia ja konsultointia mm. erilaisiin strategia-, suunnittelu- ja kehittämishankkeisiin liittyen.

Lähtökohtana voimavarakeskeinen ajattelu

Kara Mondon palvelut perustuvat ratkaisu- ja voimavarakeskeiseen ajatteluun. Tavoitteena on vahvistaa koulutettavien esimies-, johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsensä johtamisen taitoja sekä tukea heidän menestymistään ja hyvinvointia tehtävissään ja yhteisöissään.

Kouluttajana toimii ratkaisukeskeinen valmentaja ja organisaatiokonsultti Mervi Saikkonen, VTM. Mervillä on vahva työkokemus esimies-, johtamis- ja kehittämistehtävistä eri organisaatioissa. Mervi tarjoaa koulutusta ja valmennusta esimiehille, asiantuntijoille, tiimeille ja työyhteisöille. Lisäksi Mervi tarjoaa räätälöidysti innovatiivista ja asiantuntevaa fasilitointia ja organisaatiokonsultointia.

Haluatko saada lisätietoa Kara Mondon koulutuksista?

Löydät lisätietoa Kara Mondon koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Kara Mondolta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Henkilöstöhallinto / HR
Työyhteisön kehittäminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
Hyvinvoiva ja menestyvä tiimi ja työyhteisö (1 pv) 1 päivä Useita paikkakuntia Sopimuksen mukaan
Uutta virtaa työhön – ratkaisukeskeinen asiantuntija ja työntekijä (1 pv) 1 päivä Alkaen 295 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
Johtaminen
Esimieskoulutus
Avaimet menestykseen – tehokoulutus esimiehille (3 pv) 3 päivää Alkaen 950 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Kara Mondo? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Kara Mondo

04430 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.karamondo.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 12 arviointiin

Susanna
(4)
Strategia ja sitä kautta johtaminen tuttua, mutta sen tiedostaminen ja hyödyntäminen omassa tiimissä konkreettisesti hukassa. Hyvä muistutus.
Marko
(4)
Tiimin itseohjautumisen tavoitteet ja haasteet olivat todellisia sekä tavoitettavissa. Niitä on helppo toteuttaa omassa tiimissä.
Sirpa
(4)
Tärkeitä juttuja, paljon pureskeltavaa, onnistunut paketti. Esimerkkicase oli ihan paras. Hyviä keskusteluja.
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 12 arviointiin