Arvioinnit aiheesta Kara Mondo

Keskiarvo: 4,2

(4)
Strategia ja sitä kautta johtaminen tuttua, mutta sen tiedostaminen ja hyödyntäminen omassa tiimissä konkreettisesti hukassa. Hyvä muistutus.
Marko
(4)
Tiimin itseohjautumisen tavoitteet ja haasteet olivat todellisia sekä tavoitettavissa. Niitä on helppo toteuttaa omassa tiimissä.
(4)
Tärkeitä juttuja, paljon pureskeltavaa, onnistunut paketti. Esimerkkicase oli ihan paras. Hyviä keskusteluja.
Antoisa päivä!
(4)
Päivä oli hyvin koostettu. Teoria toimi hyvänä pohjana ryhmän keskusteluille, joista sai paljon irti. Erittäin mukava päivä sekä ryhmä. Kouluttajalta sai hyviä vinkkejä ja keskustelu oli luontevaa.
(4)
Parasta olivat ryhmäkeskustelut, caset ja esimerkit. Hyvä kertaus teoriataustasta. Koko päivä oli hyödyllinen.
(4)
Pikkasen liikaa tänään asiakalvoja. Ehkä enemmän tehtäviä/käytännön harjoituksia.
(4)
Miellyttävä päivä jälleen. Hyviä esimerkkejä ja kouluttajalta hyödyllisiä neuvoja erilaisten tilanteiden kohtaamisiin. Sai laajempia näkökulmia asioihin.
(5)
Oli hyvä kokonaisuus. Hyviä caseja, keskustelut parhaita.
(5)
Kiitos, oli hyvä kokonaisuus! Nyt jää omalle vastuulle viedä asioita käytäntöön.
(4)
Mielenkiintoinen, herättelevä kokonaisuus. Hyödyllistä teoriaa sekä käytännön esimerkkejä. Koulutus voisi tehdä hyvää monelle organisaatiossamme!
Studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.