Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Keskiarvo: 4,3

Emmi
(4)
Kiitos mukavasta koulutuksesta. Sain paljon työkaluja omaan työhöni ja ehdotonta antia olivat yhteiset keskustelut muiden osallistujien kanssa. Myös kaikki case-tyyppiset mietinnät olivat mielenkiintoisia ja avaavia.
Hannele
(5)
Kolme päivää hyödyllisiä vinkkejä esimiesyöhön valaisevien esimerkkien ja keskustelujen kautta. Rytmitys erittäin hyvä, antoi mahdollisuuden tarkastella ja arvioida kehittymisen polkuja. Pieni ryhmä, mutta suuret keskustelut 😊
Toni
(5)
Hyvin rakennettu kokonaisuus, joka auttaa ja on hyödyllinen esimiestyössä ja johtamisessa.
(4)
Strategia ja sitä kautta johtaminen tuttua, mutta sen tiedostaminen ja hyödyntäminen omassa tiimissä konkreettisesti hukassa. Hyvä muistutus.
Marko
(4)
Tiimin itseohjautumisen tavoitteet ja haasteet olivat todellisia sekä tavoitettavissa. Niitä on helppo toteuttaa omassa tiimissä.
(4)
Tärkeitä juttuja, paljon pureskeltavaa, onnistunut paketti. Esimerkkicase oli ihan paras. Hyviä keskusteluja.
Antoisa päivä!
(4)
Päivä oli hyvin koostettu. Teoria toimi hyvänä pohjana ryhmän keskusteluille, joista sai paljon irti. Erittäin mukava päivä sekä ryhmä. Kouluttajalta sai hyviä vinkkejä ja keskustelu oli luontevaa.
(4)
Parasta olivat ryhmäkeskustelut, caset ja esimerkit. Hyvä kertaus teoriataustasta. Koko päivä oli hyödyllinen.
(4)
Pikkasen liikaa tänään asiakalvoja. Ehkä enemmän tehtäviä/käytännön harjoituksia.
(4)
Miellyttävä päivä jälleen. Hyviä esimerkkejä ja kouluttajalta hyödyllisiä neuvoja erilaisten tilanteiden kohtaamisiin. Sai laajempia näkökulmia asioihin.
(5)
Oli hyvä kokonaisuus. Hyviä caseja, keskustelut parhaita.
(5)
Kiitos, oli hyvä kokonaisuus! Nyt jää omalle vastuulle viedä asioita käytäntöön.
(4)
Mielenkiintoinen, herättelevä kokonaisuus. Hyödyllistä teoriaa sekä käytännön esimerkkejä. Koulutus voisi tehdä hyvää monelle organisaatiossamme!
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.