Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kara Mondo Extensive: Kohti organisaation hyvinvointia ja menestystä – työyhteisön laaja kehittämisohjelma

Kara Mondo
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Kara Mondo Extensive: Kohti organisaation hyvinvointia ja menestystä – työyhteisön laaja kehittämisohjelma

Työyhteisön kehittämisohjelma

Kohti organisaation hyvinvointia ja menestystä

Kara Mondo Extensive – työyhteisön kehittämisohjelman tavoitteena on työyhteisön kokonaisvaltainen kehittäminen ja kouluttaminen.

Kehittämisohjelman sisältö

Kokonaisuus voi pitää sisällään esimieskoulutusta, asiantuntijoille suunnattua koulutusta, tiimi- ja työyhteisökoulutusta ja -valmennusta sekä henkilökohtaista valmennusta. Lisäksi kokonaisuus voi pitää sisällään työyhteisön yhteistä kehittämistä koskevaa fasilitointia ja työpajatyöskentelyä (esim. yhteisten pelisääntöjen luominen, myönteisen vuorovaikutuskulttuurin kehittäminen, työhyvinvoinnin kehittäminen jne.).

Kara Mondo Extensive -kehittämisohjelma räätälöidään kunkin organisaation tarpeiden mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kara Mondo Extensive: Kohti organisaation hyvinvointia ja menestystä – työyhteisön laaja kehittämisohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työyhteisön kehittämisohjelma sopii monelaisille tiimeille ja työhteisöille, ja sen sisältö räätälöidään tarpeidenne mukaan.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii ratkaisukeskeinen valmentaja ja organisaatiokonsultti Mervi Saikkonen, VTM. Mervillä on vahva työkokemus esimies-, johtamis- ja kehittämistehtävistä eri organisaatioissa. Mervi tarjoaa koulutusta ja valmennusta esimiehille, asiantuntijoille, tiimeille ja työyhteisöille. Tavoitteena on vahvistaa koulutettavien esimies-, johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä tukea heidän onnistumistaan ja menestymistään sekä hyvinvointia tehtävissään. Lisäksi Mervi tarjoaa räätälöidysti innovatiivista ja asiantuntevaa fasilitointia ja organisaatiokonsultointia.

Mervi Saikkonen

Kustannukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kara Mondo Extensive: Kohti organisaation hyvinvointia ja menestystä – työyhteisön laaja kehittämisohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kara Mondo

Kara Mondo

Kara Mondo – Kohti hyvinvointia ja menestystä.

Kara Mondo on osaava, innostunut ja asiantunteva kumppani, kun haluat edistää omaa tai yhteisösi hyvinvointia ja menestystä. Kara Mondo tarjoaa koulutusta ja valmennusta johdolle, esimiehille, asiantuntijoille, tiimeille ja työyhteisöille. Lisäksi Kara Mondo tarjoaa innovatiivista ja asiantuntevaa fasilitointia ja konsultointia mm....


Lue lisää kouluttajasta Kara Mondo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kara Mondo

04430 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.karamondo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kara Mondo Extensive: Kohti organisaation hyvinvointia ja menestystä – työyhteisön laaja kehittämisohjelma täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!