Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kara Mondo Peace&Power: Voimavarat käyttöön – kehitä itsesi johtamisen taitoja (1 pv)

Kara Mondo
Yhteenveto
1 päivä
295 EUR + alv 24 %
Avoin koulutus
Helsinki, Tampere, Tuusula
Alkavat koulutukset
Tampere
21.11.2019 8:30 
295 EUR
Helsinki
16.12.2019 8:30 
295 EUR

Kara Mondo Peace&Power: Voimavarat käyttöön – kehitä itsesi johtamisen taitoja (1 pv)

Kehitä itsesi johtamisen taitoja!

Kehitä johtamisen taitoja!

Tämä koulutuspäivä vahvistaa itsetuntemustasi ja itsesi johtamisen taitoja. Opit suuntaamaan huomion myönteiseen, tunnistamaan ja ottamaan käyttöön vahvuuksiasi ja voimavarojasi sekä huolehtimaan palautumisestasi. Oivallat itsemyötätunnon ja läsnäolon taidon voimaannuttavan merkityksen hyvinvoinnillesi. Saat perustyökalut oman työn, arjen ja ajankäytön hallintaan. Päivä tukee jaksamista kiireisessä ja kuormittuneessa arjessa, ennaltaehkäisee uupumusta sekä antaa keinoja kuormittuneen tilanteen hallintaan.

Koulutuspäivän sisältö

Koulutuspäivän aikana käsiteltävät aiheet:

  • Miten voin kehittää omaa ajatteluani ja asennettani ratkaisukeskeiseen ja myönteiseen suuntaan? Ratkaisukeskeisyys ja positiivinen psykologia avuksi itsensä johtamiseen.
  • Mitä minulle kuuluu tänään? Pysähtyminen oman hyvinvoinnin äärelle, mindfulness-harjoitus. Läsnäolon taito ja itsemyötätunto oman hyvinvoinnin perustana.
  • Mitä toivoisin huomiselta? Toiveet, unelmat ja tavoitteet antavat suunnan ja ohjaavat valintoja ja priorisointia.
  • Mistä saan voimia? Mikä tuo minulle iloa? Mikä auttaa palautumaan? Itsetuntemus on avain itsensä johtamiseen. Omien vahvuuksien ja voimavarojen tunnistaminen ja ottaminen käyttöön. Liikunnan, ravinnon ja riittävän unen merkitys hyvinvoinnille.
  • Miten olen selvinnyt haastavista tilanteista aiemmin? Mikä minua on auttanut? Miten voin vahvistua kohtaamaan haasteita? Omien selviytymiskeinojen tunnistaminen ja kehittäminen sekä tulevaisuudenuskon vahvistaminen.
  • Miten voin kehittää työn, arjen ja ajankäytön hallintaa? Käytännön vinkkejä, näkökulmia ja omat askelmerkit parempaan itsensä johtamiseen.

Koulutuspäivän aikana tehdään oivalluttavia harjoituksia, mindfulness-harjoituksia ja käydään keskustelua. Vertaiskokemusten jakaminen ja osallistujien keskinäinen vuorovaikutus ovat arvokas osa päivän antia.

Kohderyhmä

Kara Mondo Peace & Power -koulutuspäivä soveltuu kaikille, jotka haluavat kehittää itsetuntemustaan ja itsensä johtamisen taitoja sekä edistää omaa hyvinvointiaan ja menestystään työssä ja elämässä yleensä.

Koulutuspaikka

Tuusula, Majatalo Onnela (Rantatie 34, 04310 Tuusula)

Tampere, Hatanpään Kartano (Hatanpään puistotie 1, 33900 Tampere)

Helsinki, Village Works (Eteläesplanadi 2, Helsinki) 

Kouluttaja

Kouluttajana toimii ratkaisukeskeinen valmentaja ja organisaatiokonsultti Mervi Saikkonen, VTM. Mervillä on vahva työkokemus esimies-, johtamis- ja kehittämistehtävistä eri organisaatioissa. Mervi tarjoaa koulutusta ja valmennusta esimiehille, asiantuntijoille, tiimeille ja työyhteisöille. Tavoitteena on vahvistaa koulutettavien esimies-, johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä tukea heidän onnistumistaan ja menestymistään sekä hyvinvointia tehtävissään. Lisäksi Mervi tarjoaa räätälöidysti innovatiivista ja asiantuntevaa fasilitointia ja organisaatiokonsultointia.

Mervi Saikkonen

Kustannukset

Avoin koulutus: 295 e + alv. 24% / henkilö (sisältää aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvin/ -teen)

Tilauskoulutus: Pyydä tarjous kouluttajalta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kara Mondo Peace&Power: Voimavarat käyttöön – kehitä itsesi johtamisen taitoja (1 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kara Mondo

Kara Mondo

Kara Mondo – Kohti hyvinvointia ja menestystä.

Kara Mondo on osaava, innostunut ja asiantunteva kumppani, kun haluat edistää omaa tai yhteisösi hyvinvointia ja menestystä. Kara Mondo tarjoaa koulutusta ja valmennusta johdolle, esimiehille, asiantuntijoille, tiimeille ja työyhteisöille. Lisäksi Kara Mondo tarjoaa innovatiivista ja asiantuntevaa fasilitointia ja konsultointia mm....


Lue lisää kouluttajasta Kara Mondo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kara Mondo

04430 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.karamondo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kara Mondo Peace&Power: Voimavarat käyttöön – kehitä itsesi johtamisen taitoja (1 pv) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!