Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kara Mondo Superior: Avaimet menestykseen – tehokoulutus esimiehille (3 pv)

Kara Mondo
Yhteenveto
3 päivää
950 EUR + alv 24 %
Avoin koulutus
Tuusula, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Tuusula
12.11.2019  
950 EUR
Suomi
Tilauksesta 

Kara Mondo Superior: Avaimet menestykseen – tehokoulutus esimiehille (3 pv)

Menesty esimiehenä

Avaimet menestykseen – tehokoulutus esimiehille

Kara Mondo Superior - esimieskoulutus vahvistaa monipuolisesti ja tehokkaasti esimiestaitojasi ja menestymistäsi esimiestyössäsi. Kolmen päivän tehokoulutus soveltuu kaikille esimiestyössä toimiville henkilöille, johtajille ja tiiminvetäjille.

Kara Mondo Superior esimieskoulutuksen jälkeen osaat mm.

  • soveltaa ratkaisukeskeistä ja valmentavaa otetta esimies- ja johtamistyössäsi,
  • vahvistaa myönteistä ja toimivaa vuorovaikutusta tiimissäsi
  • antaa ja vastaanottaa palautetta sekä kohdata haastavat tilanteet
  • toteuttaa kehityskeskustelut ratkaisukeskeisesti
  • lisätä itseohjautuvuutta ja oppivaa toimintatapaa tiimissäsi,
  • johtaa tiimisi strategian mukaisiin tavoitteisiin sekä
  • huolehtia entistä paremmin omasta hyvinvoinnistasi ja
  • hallita esimiestyösi arkea ja haasteita.

Tehokoulutus sisältää luento-osuuksia, keskusteluja, ryhmätöitä, itsenäistä pohdintaa ja oman kehityksen arviointia, toiminnallisia harjoituksia sekä välitehtäviä. Koulutuksessa laaditaan kevyt henkilökohtainen kehittymissuunnitelma kunkin päivän teemaa koskien.

Kolme koulutuspäivää limittyvät luontevasti esimiestyösi arkeen ajoittuen muutaman viikon välein. Koulutuksen päätteeksi osallistujat saavat Kara Mondo Superior -diplomin.

Koulutusta järjestetään myös ryhmille räätälöitynä, pyydä tarjous!

Koulutuspäivien sisältö

Koulutuspäivä 1: Valmentava esimiestyö ja itsensä johtamisen taito

Koulutuspäivän aikana opit ratkaisukeskeisen ajattelun perusteet ja soveltamaan valmentavaa otetta esimiestyössäsi. Opit suuntaamaan huomion myönteiseen kehitykseen ja kannustamaan alaisiasi itsenäiseen, tavoitteelliseen ja itseohjautuvaan sekä osallistavaan ja kehittävään työskentelytapaan. Saat avaimet innostavaan, motivoivaan ja jämäkkään esimiestyöhön. Ymmärrät työn imun merkityksen ja opit vahvistamaan sitä tukevia voimavaratekijöitä omalla esimiestyölläsi.    

Koulutuspäivä tukee kehittymistäsi esimiehenä ja vahvistaa itsesi johtamisen taitoja. Itsetuntemuksesi ja itseluottamuksesi vahvistuvat ja oivallat tietoisen läsnäolon, itsemyötätunnon sekä voimavaroistasi huolehtimisen merkityksen esimiestyössä jaksamiselle. Opit myös oman työn hallintakeinoja. 

Koulutuspäivä 2: Esimiehen vuorovaikutustaidot, palautteen antaminen ja haastavien tilanteiden kohtaaminen

Toinen koulutuspäivä vahvistaa esimiehen ratkaisukeskeisiä, rakentavia ja arvostavia vuorovaikutustaitoja. Opit ymmärtämään myötätunnon ja läsnäolon sekä kuuntelemisen taidon merkityksen vuorovaikutuksen perustana. Opit ymmärtämään tunteiden merkityksen työelämässä. Koulutuspäivä tukee myös esimiehen taitoja edistää myönteistä ja motivoivaa työn imua tukevaa työilmapiiriä tiimissä ja työyhteisössä.  

Koulutuspäivä vahvistaa palautteen antamisen ja vastaanottamisen taitoja sekä taitoja kohdata ja purkaa haastavat tilanteet ja työyhteisön ristiriidat. Saat myös näkökulmia ratkaisukeskeisten kehityskeskustelujen toteuttamiseen.

Koulutuspäivä 3: Tavoitteista totta – strateginen johtaminen, itseohjautuva tiimi ja oppiva organisaatio

Koulutuspäivä tukee tavoitteiden saavuttamista ja menestystä esimiestyössä ja johtamisessa. Ymmärrät oman roolisi menestyksen mahdollistajana. Koulutuspäivän jälkeen osaat tehokkaasti hyödyntää osallistavaa työskentelytapaa ja strategiaa johtamisen työkaluna sekä soveltaa valmentavaa esimiestyötä ja johtamista tavoitteiden saavuttamiseksi. Koulutuspäivän jälkeen osaat vahvistaa alaisten innostusta ja sitoutumista organisaation missioon, arvoihin ja tavoitteisiin sekä edistää itseohjautuvaa toimintatapaa tiimissä ja työyhteisössä.

Koulutuspäivä vahvistaa myös esimiehen taitoja edistää strategisten tavoitteiden saavuttamista mahdollistamalla jatkuvaa oppimista ja kehittämistä tukevan työkulttuurin syntymistä. Oivallat että muutos on jatkuvaa ja saat myös keinoja muutoksen hallittuun ja onnistuneeseen johtamiseen.

Koulutukseen osallistujilta saatua palautetta:

”Mielenkiintoinen, herättelevä kokonaisuus. Hyödyllistä teoriaa sekä käytännön esimerkkejä. Koulutus voisi tehdä hyvää monelle organisaatiossamme!”

”Miellyttävä päivä. Hyviä esimerkkejä ja kouluttajalta hyödyllisiä neuvoja erilaisten tilanteiden kohtaamisiin. Sai laajempia näkökulmia asioihin.”

”Teoria toimi hyvänä pohjana ryhmän keskusteluille, joista sai paljon irti.”

”Kiitos, oli hyvä kokonaisuus!”

”Tärkeitä juttuja, paljon pureskeltavaa, onnistunut paketti.”

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu esimiehille, tiiminvetäjille ja johtavassa asemassa oleville. Koulutus soveltuu niin uusille esimiehille kuin jo pidempään esimiestyössä toimineille.

Koulutuksen aikataulu

Koulutus sisältää kolme koulutuspäivää.

Tuusula: 12.11.2019, 10.12.2019 ja 14.1.2019

Koulutuspaikka

Hotelli Gustavelund (Kirkkotie 36, 04310 Tuusula)

Kouluttaja

Kouluttajana toimii ratkaisukeskeinen valmentaja ja organisaatiokonsultti Mervi Saikkonen, VTM. Mervillä on vahva työkokemus esimies-, johtamis- ja kehittämistehtävistä eri organisaatioissa. Mervi tarjoaa koulutusta ja valmennusta esimiehille, asiantuntijoille, tiimeille ja työyhteisöille. Tavoitteena on vahvistaa koulutettavien esimies-, johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä tukea heidän onnistumistaan ja menestymistään sekä hyvinvointia tehtävissään. Lisäksi Mervi tarjoaa räätälöidysti innovatiivista ja asiantuntevaa fasilitointia ja organisaatiokonsultointia.

Mervi Saikkonen

Kustannukset

Avoimet koulutukset (3 pv)

950 e + alv. 24% / 3 päivän koulutus / hlö (sis. aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi/ -tee)

Tilauskoulutus organisaatiolle (3 pv)

Pyydä tarjous kouluttajalta. Yhteydenotto »

Ota yhteyttä kouluttajaan

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kara Mondo Superior: Avaimet menestykseen – tehokoulutus esimiehille (3 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kara Mondo

Kara Mondo

Kara Mondo – Kohti hyvinvointia ja menestystä.

Kara Mondo on osaava, innostunut ja asiantunteva kumppani, kun haluat edistää omaa tai yhteisösi hyvinvointia ja menestystä. Kara Mondo tarjoaa koulutusta ja valmennusta johdolle, esimiehille, asiantuntijoille, tiimeille ja työyhteisöille. Lisäksi Kara Mondo tarjoaa innovatiivista ja asiantuntevaa fasilitointia ja konsultointia mm....


Lue lisää kouluttajasta Kara Mondo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Kara Mondo

Kara Mondo

04430 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.karamondo.fi


Arvioinnit

Sirpa
(5)
Kiitos, oli hyvä kokonaisuus! Nyt jää omalle vastuulle viedä asioita käytäntöön.
Sonja
(4)
Mielenkiintoinen, herättelevä kokonaisuus. Hyödyllistä teoriaa sekä käytännön esimerkkejä. Koulutus voisi tehdä hyvää monelle organisaatiossamme!
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kara Mondo Superior: Avaimet menestykseen – tehokoulutus esimiehille (3 pv) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!