Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

CASE WORKSHOP: Kasvata myyntiä verkon avulla ilman verkkokauppaa

Kauppakamarin Koulutus
Yhteenveto
1 päivä
495 EUR + alv 24 %
6.11.2020 08.45
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
CASE WORKSHOP: Kasvata myyntiä verkon avulla ilman verkkokauppaa

CASE WORKSHOP: Kasvata myyntiä verkon avulla ilman verkkokauppaa

Helsingin seudun kauppakakamarin Case Workshopissa verkkomyyntiä ja -markkinointia käsitellään todellisten yrityscasien kautta. Valmentaja Jussi Liimatainen alustaa ja ohjaa, ja valmennukseen osallistujat pääsevät itse tekemään.

Jokainen yritys on yksilö, jolle pitää luoda juuri "hänelle" sopiva markkinointi- ja myyntimalli. Liian usein tyydytään esittelemään yleisiä malleja, jotka harvoin sellaisenaan soveltuvat yrityksen tarpeisiin. Tämä valmennus ja myös Digitrippi-kirja pyrkivät auttamaan jokaista osallistujaa löytämään juuri hänelle ja hänen yritykselleen parhaiten sovelletun mallin, jonka avulla markkinoinnin ja myynnin yhdistäminen digitaalisesti tuottaa tuloksia. 

Valmennus antaa käytännön yritysesimerkkien kautta osallistujille konkreettiset valmiudet tehdä myyntiin tähtäävää markkinointia verkossa ja johtaa sitä.

Kohderyhmä

Koulutus sopii aiheen parissa työskenteleville ja siitä kiinnostuneille.

Aikataulu

Koulutuksen ohjelma

8.45
Ilmoittautuminen ja aamupala

9.00
Ostoprosessin vaiheet ja digitaalisen myyntikanavan haltuunotto

Digitaalinen ostoprosessi lähtee yleensä Googlesta ja päätyy joko verkkokauppaan tai yhteydenottoon myyjään. Jotta viimeiseen vaiheeseen, eli kaupan syntymiseen päästään, monen asian pitää mennä oikein. Valmennuksessa käydään nämä viisi vaihetta läpi: segmentointi, asiakasarvo ja erottuvat brändi ja viesti 3. Työkalut 4. Markkinoinnin ja myynnin yhdistäminen 5. Päivittäinen tekeminen ja toteutus

Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin työkalut

Onnistunut ja tuloksellinen digimyynti- ja markkinointi vaatii paitsi oikeita työkaluja, myös niiden taitavaa käyttöä.

Mittaaminen ja analytiikka

Digimaailmassa mittaaminen on helppoa, mutta toimivan mittariston ja sen käyttämisen kulttuurin luominen vaatii silti paljon osaamista ja harjoittelua. Ennen muuta se vaatii huolellista sisäistä myyntityötä, että koko organisaatio oppii hyödyntämään analytiikkaa. Hyvin laadittu mittaristo ohjaa tekemään oikeita, tuloksia tuottavia asioita. Valmennuksessa kerrotaan käytännön esimerkein, miten erilaisissa yrityksissä ja eri toimialoilla mittaaminen on ratkaistu parhaalla mahdollisella tavalla.

Miten digimyyntiä ja -markkinointia johdetaan?

Ostopäätökseen ei riitä erinomainen brändi sen enempää kuin pelkkä myynti tai yksittäinen digitemppu. Taitava tekijä osaa yhdistää nämä kaikki ja luoda toimivan kokonaisuuden. Tämä on ehkä kaikkein vaikeinta, koska vaihtoehtoja on niin paljon. Valmennuksessa pyritään löytämään yksinkertaisia ja toimivia malleja, jotka vievät eteenpäin.

12.00
Tilaisuus päättyy

Tarjoilut: Kahvit klo 08.45 ja 10.15

Kouluttaja

Jussi Liimatainen

Kustannukset

  • Jäsenetuhinta 395,00 € (+alv 24 %, 94,80 €)
  • Hinta muille kuin jäsenille 495,00 € (+alv 24 %, 118,80 €)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta CASE WORKSHOP: Kasvata myyntiä verkon avulla ilman verkkokauppaa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kauppakamarin Koulutus

Kauppakamarin koulutus

Suomen monipuolisin ajankohtaiskouluttaja

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtais- ja täydennyskoulutusta. Monipuolisesta tarjonnasta löydät vaihtoehtoja koko henkilöstölle. Aiheita ovat muun muassa johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja taloushallinto, myynti, markkinointi ja viestintä sekä julkiset palvelut ja juridiikka. Koulutusten pituudet vaihtelevat brunssiseminaareista laajempiin valmennuskokonaisuuksiin...


Lue lisää kouluttajasta Kauppakamarin Koulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kauppakamarin Koulutus

Kalevankatu 12
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.kauppakamarikauppa.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 404 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta CASE WORKSHOP: Kasvata myyntiä verkon avulla ilman verkkokauppaa täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: