Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten organisaatio voi oppia kriisistä? -työpaja

Kauppakamarin Koulutus
Yhteenveto
3 tuntia
560 EUR + alv 24 %
16.11.2022 09.00
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Kauppakamarin Koulutus

Miten organisaatio voi oppia kriisistä? -työpaja

Miksi oppimisen pitää olla osa yrityksen exit-suunnitelmaa?

Kriisi tuo esiin organisaation piirteitä ja kykyjä sopeutua toimintaympäristön poikkeuksellisiin ja nopeisiin muutoksiin. On tärkeää pysähtyä miettimään: Mitä onkaan tapahtunut? Millaisia vaikutuksia eri tapahtumilla oli ja miten organisaatiomme voisi jatkossa varautua paremmin?

Miten organisaatio voi oppia kriisistä? -työpajassa käsittelemme, mitä muutoksia kriisi aiheuttaa organisaation oppimiskykyyn ja millä tavoin voimme muuttaa kriisin mahdollisuudeksi oppimalla. 

Kuvaus

Kriisi tuo esiin organisaation piirteitä ja kykyjä sopeutua toimintaympäristön poikkeuksellisiin ja nopeisiin muutoksiin. On tärkeää pysähtyä miettimään: Mitä onkaan tapahtunut? Millaisia vaikutuksia eri tapahtumilla oli ja miten organisaatiomme voisi jatkossa varautua paremmin? Kyse on organisaation kehittämiselle hedelmällisestä ajasta, jolloin kokoamme kuvaa kriisin aikaisista tapahtumista ja toiminnastamme kriisin eri vaiheissa. On luonnollista, että haluamme ajatella tulevaisuutta, mutta menneestä on hyvä oppia - eritoten kriisien kohdalla.

Kriisi herättää ajatuksia ja oivalluksia meissä jokaisessa ja kriisistä oppiminen on näiden kysymysten yhteen keräämistä ja vastauksien etsimistä niihin. Kriisi tarjoaa jokaiselle organisaatiolle mahdollisuuden uudistua ja kriisistä oppiminen on tähän mahdollisuuteen tarttumista. Kriisistä oppiminen auttaa meitä hahmottamaan, miten voimme jatkossa olla parempia niin yksilöinä kuin yhteisönäkin.

Miten organisaatio voi oppia kriisistä? -työpajassa käsittelemme, mitä muutoksia kriisi aiheuttaa organisaation oppimiskykyyn ja millä tavoin voimme muuttaa kriisin mahdollisuudeksi oppimalla. Työpajaan osallistuminen ei vaadi etukäteisosaamista, kokemusta tai tiettyä tehtävänkuvaa. Oikeita tai vääriä vastauksia ei ole, on vain ratkaisuja ja niistä oppimista. Työpajassa saa mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia, kokemuksia ja oppia muilta osallistujilta.

Työpajan asiantuntijana toimii koulutuspäällikkö Mikko Poutala Suomen Palopäällystöliitosta. Mikko on pelastustoimitaustainen yritysturvallisuuden asiantuntija, joka on tutkinut kriisistä oppimista MBA-tutkintonsa opinnäytetyössä.

Aikataulu

8.50
Yhteyden avaus

9.00         
Kriisistä oppimisen teoriataustaa

Miten organisaatio voi oppia kriisistä? -työpaja

koulutuspäällikkö Mikko Poutala, Suomen Palopäällystöliitto

12.00            
Tilaisuus päättyy

Aamupäivän aikana pidetään kaksi taukoa, noin klo 9.50 ja klo 10.50.

Kouluttaja

Mikko Poutala

Koulutuspäällikkö Suomen Palopäällystöliitto-Finlands Brandbefälsförbund r.y.

Kustannukset

JÄSENETUHINTA 420,00 € (+ alv 24 %, 100,80 €)

HINTA 560,00 € (+ alv 24 %, 134,40 €)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Miten organisaatio voi oppia kriisistä? -työpaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kauppakamarin Koulutus somessa

Kauppakamarin Koulutus

Suomen monipuolisin ajankohtaiskouluttaja

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtais- ja täydennyskoulutusta. Monipuolisesta tarjonnasta löydät vaihtoehtoja koko henkilöstölle. Aiheita ovat muun muassa johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja taloushallinto, myynti, markkinointi ja viestintä sekä julkiset palvelut ja juridiikka. Koulutusten pituudet vaihtelevat brunssiseminaareista laajempiin valmennuskokonaisuuksiin...


Lue lisää kouluttajasta Kauppakamarin Koulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kauppakamarin Koulutus

Kalevankatu 12
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.kauppakamarikauppa.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 404 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Miten organisaatio voi oppia kriisistä? -työpaja täytä seuraavat tiedot: