Arvioinnit aiheesta Tiimivastaavan ajokortti®

Keskiarvo: 4,6

(5)
Spontaani vuorovaikutus vetäjän ja osallistujien kesken - hyviä täsmäpointteja jotka saivat ajattelemaan syvemmin annettua asiaa.
(4)
Laittaa mietimään omaakin käytöstä ja miten reagoi tietyissä tilanteissa.
(5)
Keskustelut eroavaisuuksista muiden kurssilaisten kanssa, kaikki toimivat hyvin erilaisilla aloilla ja heillä oli erilaisia kokemuksia tiimityöskentelystä ja tiimin johtamisesta.
(5)
Käytännön asiat ja esimerkit työelämästä, eri aloilta. Harjoitusmateriaali oli erittäin hyvin koottu kokonaisuus.
(5)
Oman ajatusmaailman muuttaminen positiivisen kautta. Keskustelu oli avointa. Harjoitukset olivat hyödyllisiä. Sain jo ensimmäisellä kerralla työkaluja ja hyviä ideoita kehittääkseni tiimini toimintaa.
(5)
Ryhmän koko salli keskustelun ja kokemusten vaihtamisen. Lisäksi ryhmätyöt/-keskutelut olivat mielenkiintoisia. Tuli jo ensimmäisestä päivästä paljon ajattelemisen aiheita.
(5)
Vastaavassa tilanteessa olevien henkilöiden kohtaaminen, kokemusten jakaminen, erilaisten ihmisten ymmärtäminen.
(4)
Ymmärtää paremmin miten muut ajattelevat ja miten itse reagoida niihin.
(5)
Koulutuspäivät kokonaisuudessaan olivat erittäin antoisat. Parasta kuitenkin oli oman mielen avautuminen aiheesta. Sain myös käytäntöön hyviä vinkkejä mm. kommunikointiin liittyen. Ryhmän koko oli mielestäni optimaalinen, saimme hyviä keskusteluja aikaiseksi.
(4)
Kiitos innostavasta koulutuksesta ja kokemuksista, joita jaoit meidän osallistujien kanssa.
(5)
Hyvä koulutus, hyvä kouluttaja - mukava luottamuksellinen ilmapiiri, ihmisläheinen ote, selkeä ulosanti.
(4)
Keskustelun vapaus ja kaikkien osallistuminen, kokemusten jakaminen erilaisista tilanteista. Tuntuu, että osallistujat olivat vapautuneempia kuin ensimmäisenä koulutuskertana.
(5)
Asiantuntijuutesi sovittelijana tuli loistavasti esiin toisena koulutuspäivänä. Positiivinen suhtautumisesi asioihin löytyi jokaisesta tulokulmasta. Vaikeista asioista tehtiin helpompia ja nyt yritän sulatella täällä, miten heti joudun käyttämään opittuani tietoa parhaalla mahdollisella tavalla hyväkseni. Ei ole helppoa, mutta ehkäpä helpompaa k...
Näytä kokonaan
(4)
Oivalsin, miten tärkeää sparrailu - toisen tukeminen kysymysten kautta - voi auttaa vaikka ei olisikaan asiantuntija juuri kyseisessä asiassa. Myös rakentavan palautteen antamiseen tuli hyviä vinkkejä.
(4)
Monipuoliset ulottuvuudet, joista tiiminvetäjyyttä lähestyttiin.
Studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.