Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Totti Karpela: Työpaikan haastavat sisäiset vuorovaikutustilanteet

Kauppakamarin Koulutus
Yhteenveto
3,5 tuntia
600 EUR + alv 24 %
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
600 EUR
29.11.2022

Verkossa
600 EUR
29.11.2022
Totti Karpela: Työpaikan haastavat sisäiset vuorovaikutustilanteet

Totti Karpela: Työpaikan haastavat sisäiset vuorovaikutustilanteet

Korona-aika on ollut erilaisten haasteiden sekä muutoksen johdosta hyvin poikkeuksellinen myös organisaatioille sekä ammattilaisille. 

Organisaatioiden esimiehet, HR-ammattilaiset, johtajat ja työterveys ovat työpaikan sisäisten haasteiden edessä, kun omat työntekijät kuormittuvat ja koronatilanne luo omat huolensa lomautusten, YT-neuvotteluiden sekä mahdollisten irtisanomisten merkeissä. Poikkeustilanteen aiheuttama turbulenssi heijastuu työpaikkojen sisäiseen vuorovaikutukseen ja työyhteisöissä voi esiintyä normaalia enemmän tunnepitoista käytöstä, jonka tunnistamiseen, kohtaamiseen, käsittelyyn ja ennaltaehkäisyyn olisi hyvä olla selkeät toimintamallit.

Käytännönläheisen koulutuksen aikana opitaan ratkaisukeskeisiä menetelmiä organisaation sisäisten haastavien vuorovaikutustilanteiden ja vastuuttoman työkäyttäytymisen hallintaan sekä ennaltaehkäisyyn liittyen. Koulutuksella ennaltaehkäistään isompia ristiriitoja, ongelmatilanteita sekä vastuutonta työkäyttäytymistä. Iltapäivän opeilla myös parannetaan ammattilaisen vuorovaikutustaitoja ristiriitatilanteissa ja annetaan selkeät toimintamallit rakentavan palautteen antamiseen sekä puuttumiseen ei toivottuun käytökseen työpaikalla. 

Koulutuksessä käytetään lukuisia tapausesimerkkejä.

Kurssipalautetta

"Erittäin hyvää settiä joka on hyvin yksinkertaista ja perustavanlaatuista, mutta silti ainakin meidän yrityksessämme ihan uusia asioita."

"Mentiin ihan käytännön elämään töissä. Juuri sitä mitä tarvitaan!"

Kohderyhmä

Tilaisuus sopii kaikille esimiehille, HR- ja työsuojelutehtävissä toimiville toimialasta riippumatta.

Koulutuspaikka

Kauppakamarin koulutustilat

KALEVANKATU 12, 2. KRS, 00100 HELSINKI

Kouluttaja

Tilaisuuden kouluttajana toimii Totti Karpela Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy:stä. Hänellä on valtionhallinnosta hankittu kattava 20-vuotinen kouluttajakokemus. Poliisin erityistilanteiden neuvottelijana toiminut Totti on työskennellyt pitkään merkittävien organisaatioiden haasteellisten viestintätilanteiden sekä asiakaspalvelun kehittämisen parissa. Erityisosaamisalueena on pitkä kokemus esimiesten ja johtoryhmien valmentamisesta myös työpaikan sisäisten konflikti- ja viestintätilanteiden sekä toimintamallien kehittämiseksi.

Kustannukset

560,00 € (+alv 24 %)
JÄSENETUHINTA 420,00 € (+alv 24 %)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Totti Karpela: Työpaikan haastavat sisäiset vuorovaikutustilanteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kauppakamarin Koulutus somessa

Kauppakamarin Koulutus

Suomen monipuolisin ajankohtaiskouluttaja

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtais- ja täydennyskoulutusta. Monipuolisesta tarjonnasta löydät vaihtoehtoja koko henkilöstölle. Aiheita ovat muun muassa johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja taloushallinto, myynti, markkinointi ja viestintä sekä julkiset palvelut ja juridiikka. Koulutusten pituudet vaihtelevat brunssiseminaareista laajempiin valmennuskokonaisuuksiin...


Lue lisää kouluttajasta Kauppakamarin Koulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kauppakamarin Koulutus

Kalevankatu 12
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.kauppakamarikauppa.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 404 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Totti Karpela: Työpaikan haastavat sisäiset vuorovaikutustilanteet täytä seuraavat tiedot: