Vuosiloma – ansainta, ajankohdasta sopiminen ja vuosilomapalkka

Kauppakamarin Koulutus, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
3–6 tuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
3–6 tuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Vuosiloma – ansainta, ajankohdasta sopiminen ja vuosilomapalkka

Kauppakamarin Koulutus

Osataanko organisaatiossasi soveltaa vuosilomalakia käytännössä?

Miten lomia ansaitaan? Milloin lomaa voi pitää ja kuka päättää ajankohdan? Mitä tarkoittavat termit säästövapaa, lomapalkka, lomakorvaus ja lomaraha?

Yrityksellesi räätälöidyssä koulutustilaisuudessa henkilöstösi saa vastauksen näihin ja moneen muuhun vuosilomalain soveltamista koskevaan kysymykseen. Aiheita käsitellään selkeiden ja käytännönläheisten esimerkkien avulla.

Räätälöity koulutus on aina oma kokonaisuutensa

Valitsemalla räätälöidyn koulutuksen et maksa turhasta, sillä koulutuksen sisältö suunnitellaan vastaamaan juuri oman organisaatiosi osaamistarpeita. Kouluttautuminen on kustannustehokasta myös siksi, että saat koulutettua yhdellä kertaa suurenkin ryhmän.

Valitset yhdessä Kauppakamarin Koulutuksen kanssa koulutuksen sisältöön sopivat kirjat ja muut tuotteet. Sisällöstä riippuen koulutuksen kesto vaihtelee kolmesta kuuteen tuntiin. Koulutus voidaan järjestää omalla työpaikallasi tai Kauppakamarin koulutustiloissa. Koulutus on mahdollista toteuttaa myös verkkokoulutuksena Lync-ohjelman kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vuosiloma – ansainta, ajankohdasta sopiminen ja vuosilomapalkka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Jos koulutukseen osallistuvan ryhmän koko on 5 henkilöä tai pienempi, suosittelemme ensisijaisesti hyödyntämään avoimia koulutuksiamme, joissa tapaatte osallistujia myös muista yrityksistä.

Kustannukset

Pyydä tarjous yrityskohtaisesti räätälöidystä koulutuksesta.

Kauppakamarin Koulutus somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vuosiloma – ansainta, ajankohdasta sopiminen ja vuosilomapalkka? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kauppakamarin Koulutus
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

Suomen monipuolisin ajankohtaiskouluttaja

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtais- ja täydennyskoulutusta. Monipuolisesta tarjonnasta löydät vaihtoehtoja koko henkilöstölle. Aiheita ovat muun muassa johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja taloushallinto, myynti, markkinointi ja viestintä sekä julkiset palvelut ja juridiikka. Koulutusten pituudet vaihtelevat brunssiseminaareista laajempiin valmennuskokonaisuuksiin...

Lue lisää kouluttajasta Kauppakamarin Koulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu