Yrittäjän veroseminaari Edinburgh

Kauppakamarin Koulutus
Yhteenveto
6 päivää
2 980 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 2 980 EUR)
3.5.2023 06.00
   
Lähiopetus
Edinburgh
Koulutus
Yrittäjän veroseminaari Edinburgh

Yrittäjän veroseminaari Edinburgh

Verotusta, elämäniloista tunnelmaa, säkkipillejä, kilttejä ja viskiä on kaikkea on tarjolla toukokuussa Edinburgissa!

Ilmoittaudu nyt mukaan upealle seminaarimatkalle, jossa käsitellään yritysten omistajia, johtoa ja taloushallinnon ammattilaisia kiinnostavia talous- ja veroasioita. Pääset myös luomaan arvokkaita kontakteja toisten matkalaisten kanssa, ja voit vaihtaa kokemuksia ja mielipiteitä luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Seminaarin puhujat ovat alansa kärkeä ja arvostettuja huippuasiantuntijoita. Arvonlisäveroasiantuntijana varatuomari Kirsti Auranen EY:stä ja yritysveroasiantuntijana vero-osaston johtaja Torsti Lakari Asianajotoimisto Eversheds Oy:stä.

Ohjelmassa on varattu riittävästi aikaa myös nauttia peri-skottilaisesta elämänmenosta, johon kuuluvat mm. pubit, pintit, viskit ja ehkä vähän kilttejä ja säkkipillin soittoa. Matkan hintaan kuuluu myös kattava oheisohjelma

Kohderyhmä

Seminaari on tarkoitettu yritysten asiantuntijoille, taloushallinnon ammattilaisille sekä yritysten omistajille ja johdolle.

Kouluttaja

Partner, varatuomari Kirsti Auranen, EY 

Asianajaja, osakas, vero-osaston johtaja Torsti Lakari, Eversheds Asianajotoimisto Oy

Lisätietoja

Lennot

Meno 

Ke 3.5.2023 Finnair AY1371 Helsinki - Edinburgh 8:25–9:15

Paluu

Ma 8.5.2023 Finnair AY1372 Edinburgh-Helsinki 10:00–14:35

Lentojen räätälöinti on mahdollista, kysy tarjousta.

Edinburg lyhyesti

Skotlannista tulee ensimmäisenä mieleen kiltti, säkkipilli ja viski. Sen pääkaupunki hurmaa arkkitehtuurillaan ja kompaktilla keskustallaan – lukemattomat museot ja muut nähtävyydet sekä ravintolat ja shoppailut ovat mainiosti hallittavissa jopa jalkaisin. Kaupungista on helppo tehdä myös matkoja ja päiväretkiä lähikaupunkeihin, kuten Glasgowiin, golfin pyhään paikkaan St. Andrewsiin tai vaikka pohjoiseen Loch Nessin hirviön kotijärvelle saakka.

Edinburghin suosituin nähtävyys on monta sataa vuotta vanha Edinburghin linna, joka katsoo kaupungin näkymiä korkealta kukkulaltaan. Skottiviskin ystävälle tämä kaunis kaupunki on kuitenkin todellinen aarreaitta kaupungin viskintekoperinteen vuoksi ja yli 700 pubia sekä baaria odottavat matkaajaa tarjoten vilkasta iltaelämää oluen ja viskin maistelun merkeissä.

Kimpton Charlotte Square Hotel ja ympäristö

Majoitumme ja seminaariluennot pidetään Kimpton Charlotte Square Hotellissa****. Hotelli sijaitsee New Townissa yksityisen puutarhan reunalla ja tarjoaa näkymät yhdelle Edinburghin kauneimmista puutarhoista. Paikka on erinomainen: tarpeeksi lähellä kaupungin historiallisia nähtävyyksiä, taidetta ja kulttuuria, mutta kuitenkin riittävän kaukana vauhdikkaasta turistireitistä. Kimpton Charlotte Square Hotel yhdistää perinteisen glamourin nykypäivän Skotlantiin. Ulkoa päin klassinen georgialainen ulkoasu on oodi menneisyyteen, kun taas sisällä, lasikattoinen keskuspiha on täynnä toimintaa. Hotellissa on kuntosali, uima-allas ja spa, jossa on tarjolla kasvo- ja hierontahoitoja Kuten itse hotelli, myös sen sijainnissa - New Townissa - on tyylikäs, kosmopoliittinen tunnelma, jossa on uusia vilkkaita cocktailbaareja, eloisia ravintoloita ja upeita ostosmahdollisuuksia. Mutta missä tahansa vaelteletkin, voit silti nauttia näkymistä ikoniseen Edinburghin linnaan ja yläpuolella rinteessä olevaan Old Towniin. Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaa keskustaa leimaa kaksinaisuus: Princes Streetin, alueen jakavan itä-länsiväylän, eteläpuolella on Old Townin katujen labyrintti ja sen keskiaikainen arkkitehtuuri, jossa aistii menneen aikakauden jäänteet ja pohjoisessa on symmetrinen, järjestyksessä oleva New Town, modernin elämän keskus, jossa on ravintoloita, gallerioita ja kahviloita.

Kustannukset

2980 euroa majoitus kahden hengen huoneessa ja 3460 euroa yhden hengen huoneessa 

Hinnat sisältävät seminaaripaketin lisäksi lennot, majoituksen, oheisohjelmapaketin ja kaikki ohjelmaan merkityt kuljetukset ja tarjoilut. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän veroseminaari Edinburgh? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kauppakamarin Koulutus somessa

Kauppakamarin Koulutus

Suomen monipuolisin ajankohtaiskouluttaja

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtais- ja täydennyskoulutusta. Monipuolisesta tarjonnasta löydät vaihtoehtoja koko henkilöstölle. Aiheita ovat muun muassa johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja taloushallinto, myynti, markkinointi ja viestintä sekä julkiset palvelut ja juridiikka. Koulutusten pituudet vaihtelevat brunssiseminaareista laajempiin valmennuskokonaisuuksiin...


Lue lisää kouluttajasta Kauppakamarin Koulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kauppakamarin Koulutus

Kalevankatu 12
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.kauppakamarikauppa.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 404 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrittäjän veroseminaari Edinburgh täytä seuraavat tiedot: