Tunnetaitava ammattilainen – toimivaa vuorovaikutusta sote-alalla

Keuda Koulutuspalvelut Oy, paikassa Suomi
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tunnetaitava ammattilainen – toimivaa vuorovaikutusta sote-alalla

Palapelejä

Haluatko vahvistaa taitojasi kohdata asiakkaita ja heidän läheisiään? Kaipaatko kärsivällisyyttä ja taitoja kuunnella paremmin aikapaineista huolimatta? Entä miten pärjäät asiakkaissasi tai itsessäsi heräävien tunteiden kanssa? Vai toivotko lisää työkaluja työyhteisön ristiriitatilanteiden käsittelemiseen? Tule kehittämään omia tunne- ja vuorovaikutustaitojasi ja samalla edistämään työyhteisön toimivuutta omaa hyvinvointiasi unohtamatta.

Valmennus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan henkilöstölle. Valmennus koostuu kolmesta kolmen tunnin Teams-opetuskerrasta, pienestä ennakkotehtävästä ja väliajan oppimistehtävistä.

Sisältö

  • Otetta tunteisiin: Mitä ovat tunnetaidot ja mitä hyötyä niistä on? Apua omien tunteiden tunnistamiseen, ilmaisemiseen ja säätelyyn työssä.
  • Malttia ja taitoa kuuntelemiseen: Miksi kannattaisi kuunnella enemmän? Taitavaksi kuuntelijaksi keskellä arkea.
  • Aktiivisen kuuntelun taito työpaikalla: Miten pysyä samalla puolella tai auttaa työtoveria/asiakasta/potilasta? Aktiivinen kuuntelu ihmissuhteen ydinelementtinä työssä. Kuulluksi tulemisen arvo.
  • Selkeyttä puhumiseen: Miten välttää väärinkäsityksiä? Omasta puolesta puhumisen taito tiimityöskentelyssä. Syyttävistä sinäviesteistä rakentaviin minäviesteihin.
  • Rakentavaa ongelmiin tarttumista: Miten puuttua hankalaan tilanteeseen? Vastustuksen ja tunnekuohun kuunteleminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tunnetaitava ammattilainen – toimivaa vuorovaikutusta sote-alalla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Aikataulu

Valmennus on mahdollista räätälöidä organisaatiokohtaisesti ja erikseen sovittavana ajankohtana. Toimiva kokonaisuus on esimerkiksi 3×3 tuntia. Valmennus voidaan toteuttaa myös verkkokoulutuksena.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii LitT, työnohjaaja Ulla Klemola. Ulla on tehnyt pitkän uran Jyväskylän yliopistossa opettajankouluttajana ja opetuksen kehittämispäällikkönä.

Kustannukset

Koulutus on tilauskoulutus. Pyydä kouluttajalta tarjous!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tunnetaitava ammattilainen – toimivaa vuorovaikutusta sote-alalla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda Koulutuspalvelut Oy
Sibeliuksenväylä 55

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...

Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu