Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Ruotsin kielen ryhmäkoulutus

Kieliavain
Yhteenveto
10 viikkoa
ruotsi
   
Verkossa/etänä
Etä- ja verkkokoulutus

Ruotsin kielen ryhmäkoulutus

Ruotsin kielen keskusteluryhmät

Unohda pakkoruotsi - tule Kieliavaimeen oppimaan ruotsia hauskasti ja rennosti turvallisessa ympäristössä.

Uudet ruotsin kielen aktivoimisryhmät alkavat Kieliavaimessa. Tule mukaan kohentamaan suullista kielitaitoasi. Ruotsin kielen kurssien tarkoituksena on laajentaa sanavarastoa ja saada aimo annos lisää sujuvuutta ja varmuutta puheeseen. Opetustunneista muodostuu vuorovaikutteisia valmennus­tilaisuuksia joissa osallistujat pääsevät aktiivisesti käyttämään suullista kielitaitoaan.

Ruotsin suullisen kielitaidon kielikurssi kestää kokonaisuudessaan 10 viikkoa.

Ruotsin kielikurssien aikataulut

RUOTSI 1 (taso 0-A1)

08.04.-10.06.2020  keskiviikkoisin klo 15:00-16:30

Ruotsin kielen alkeiskurssi, jossa aloitetaan heti ensimmäisestä tunnista lähtien käyttämään kieltä.

Tällä kurssilla saat nopeasti itsellesi arkipäiväisiin tilanteisiin sopivan ruotsin kielen taidon. Kurssi perustuu aktiiviin kommunikatiiviseen menetelmään, jossa opit heti ensimmäisestä tunnista lähtien käyttämään kieltä.

Swedish course for beginners – this is a course where participants learn to use basic Swedish skills in everyday situations.

RUOTSI 2 (taso A2-B1) - Alempi keskustelutaso

08.04.-10.06.2020 keskiviikkoisin klo 18:15-19:45

Onko ruotsin kielen taitosi päässyt ruostumaan? Tuntuuko, ettei kieli luonnistu ja mielummin olet hiljaa? Kaipaatko kielitaidon päivitystä nopeasti ja hauskasti? A2-B1 tason ruotsin kielen kurssi on erinomainen kielen päivityskurssi jonka aikana kerrataan keskeistä kielioppia, aktivoidaan sanavarastoa ja opitaan käyttämään kieltä jokapäiväisissä tilanteissa. Tällä kurssilla saat aimo annoksen rohkeutta käyttää kieltä.

--

Swedish course for A2-B1 level students – this course is for students who already have the basics of Swedish but need to activate especially their spoken Swedish skills.

RUOTSI 3 (taso B1-C1, ruotsin keskustelukurssi) - Ylempi keskustelutaso

08.04.-10.06.2020 keskiviikkoisin klo 16:30-18:00                                                                                                            

Paikka: Online koulutus Zoomin välityksellä

Onko ruotsin kielen taitosi päässyt ruostumaan? Tuntuuko siltä ettei ruotsin kielen käyttö tunnu sujuvan niin kuin toivoisit? Kaipaatko kielitaidon päivitystä nopeasti ja hauskasti? Tule mukaan ryhmäkeskusteluun, jossa valvomme, että sanavarastosi paitsi laajenee, myös aktivoituu luontevaan käyttöön. Rohkeuden lisääminen eri kielenkäyttötilanteissa on kurssin yksi keskeisiä tavoitteita.

 

Kiinnostuitko ruotsin kielikurssista?

Haluatko aktivoida suullista englannin kielen taitoasi? Täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön saat lisätietoa ja voit ilmoittautua Kieliavaimen ruotsin kielen aktivoimisryhmään.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruotsin kielen ryhmäkoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ruotsin suullisen kielitaidon alemman tason kurssit

Alemman tason ryhmät sopii erityisesti aralle puhujalle joka tarvitsee kannustusta kielen käyttöön ja turvallisen sekä inspiroivan ympäristön missä kielen käyttöä voi harjoitella.

Ruotsin suullisen kielitaidon ylemmän tason kurssit

Ylemmän tason ryhmät sopii erinomaisesti kielen jo hallitseville jotka kaipaavat aktiivista ja säännöllistä kielen käyttöä sekä uusia mielenkiintoisia aiheita joista keskustella. Kielikurssin aihealueet käsittelevät ajankohtaisia aiheita uutisista ja lehtiartikkeleista.

Koulutuspaikka

Opettajajohtoinen Online koulutus

Kustannukset

Kurssimaksun 445,00 € (sis. alv 24%)

Kurssimaksu sisältää opiskeluaineiston.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ruotsin kielen ryhmäkoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kieliavain

Kieliavain on kieli- ja kommunikaatiokoulutusta yrityksille ja yksityisille tarjoava kielikoulutuskeskus, joka toteuttaa kielikoulutukset ilolla, intohimolla ja asiantuntemuksella.

Tällä hetkellä kaikki koulutus tapahtuu opettajajohtoisena online-koulutuksena.  Kieliavain on kieli- ja kommunikaatiokoulutusta yrityksille ja yksityisille tarjoava kielikoulutuskeskus, joka toteuttaa kielikoulutukset ilolla, intohimolla ja asiantuntemuksella. Kielitaito on muutakin kuin sanoja ja kielioppia. Kieli rakentaa siltoja ihmisten välille, kosketuspintoja uusiin kulttuureihin ja...


Lue lisää kouluttajasta Kieliavain ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kieliavain

Vilhonkatu 5 A, 2.krs
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
kieliavain.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ruotsin kielen ryhmäkoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kieliavaimen koulutukset verkossa

Kieli- ja kommunikaatiokoulutusta yrityksille ja yksityisille – nyt kaikki koulutukset saatavina myös verkossa. Tutustu vaihtoehtoihin!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: