Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Englannin kieltä yksityisopetuksena

KieliEttan
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Englannin kieltä yksityisopetuksena

Kielen yksityisopetus / KieliEttan

Englannin kielen yksityisopetus – tehokasta ja palkitsevaa oppimista

Haluatko kehittää tehokkaasti ja intensiivisesti niitä englannin kielen osa-alueita, jotka ovat juuri sinulle hankalimpia? Ehkä haluat pitkälle räätälöidyn ja omiin aikatauluihisi sopivan englannin kielen koulutuksen tai tarvitset esimerkiksi sanaston osalta tiettyyn erityisalueeseen pureutuvaa kielikoulutusta? Tällöin sinulle sopii parhaiten englannin kielen yksityisopetus.

Kielen yksityisopetus on joustavaa ja sovitetaan omaan aikatauluusi ja tavoitteisiisi sopivaksi. Perinteisen kontaktiopetuksen lisäksi kielikoulutus voidaan toteuttaa esim. verkossa. Kysy lisää kouluttajalta!

Laaja kielikouluttajien verkosto käytössäsi

Kieliettanin laaja kouluttajavalikoima mahdollistaa kouluttajan valinnan asiakas- ja tapauskohtaisesti. Tämä tekee oppimiskokemuksesta ja -tuloksesta parhaan mahdollisen! 

KieliEttanin kieliopetuksessa pääpaino on puhetaidon aktivoimisessa. Tavoitteena on tarjota kaikille opiskelijoille tehokas, nykyaikainen, laadukas ja monipuolinen koulutusohjelma.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Englannin kieltä yksityisopetuksena, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

  • Henkilöt, jotka etsivät räätälöitävää englannnin kielen koulutusta / englannin kielen yksilöopetusta itselleen.
  • Yritykset, yhdistykset ja muut organisaatiot, jotka etsivät englannin kielen yksilöopetusta henkilöstölleen tai jäsenilleen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Englannin kieltä yksityisopetuksena? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

KieliEttan

Kieliettan

Ab KieliEttan Oy on vuonna 2004 perustettu valmennusyritys, jonka asiakkaita ovat yritykset ja julkishallinto. KieliEttan on tunnettu joustavasta ja nopeasta palvelusta sekä loistavista työntekijöistään. Kieliettanilla on 80 kouluttajaa, joilla on laajasti kokemusta eri toimialoilta. Koulutuksia toteutetaan ympäri Suomea. Yritysmaailmassa on...


Lue lisää kouluttajasta KieliEttan ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

KieliEttan

Pohjoisranta 4 a 97
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.kieliettan.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Englannin kieltä yksityisopetuksena täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tuloksellista kielikoulutusta

KieliEttan tarjoaa tehokkaat kieli- ja kulttuurikoulutukset liike-elämän ja asiantuntijoiden tarpeisiin sekä lähi- että etäopetuksena. Pyydä tarjous!