Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kielikoulutus pariopetuksena (kaikki kielet)

KieliEttan
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Kielikoulutus pariopetuksena (kaikki kielet)

Kielikoulutus pariopetuksena (kaikki kielet) / KieliEttan

Kiinnostaako kielitaidon aktivointi pariopetuksessa?

Kieliettanin kielikoulutuksien keskeinen tavoite on osallistujan aktivoiminen vieraan kielen käyttämiseen. Tarkoituksena on kasvattaa osallistujan itseluottamusta ja madaltaa kielenkäytön kynnystä.

Koulutus räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan ja keskiössä on yleensä työtehtävän, roolin tai ammatin edellyttämä kielitaito.

Millaista kieliopetusta te kaipaatte?

Kielen pariopetus on antoisa opiskelutapa. Se sopii esimerkiksi työpareille tai yhdessä matkustaville. Opetuksen sisältö rakennetaan vastaamaan niitä tarpeita, joita osallistujat kokevat heillä olevan. Ja vaikka itse havaitut kehityskohteet ovat tärkeitä, kielikouluttaja pystyy tekemään kokemukseensa perustuen ehdotuksia aiheista, ja teemoista, joita kieliopetukseen voi sisällyttää. Koulutuksen sisällön koostamisessa käytetään hyväksi tarvekartoitusta, johon sisältö viime kädessä pohjautuu.

Kieliettanin kouluttaja- ja kielivalikoima on laaja. Tämä mahdollistaa kouluttajan valinnan tapauskohtaisesti, mikä tekee oppimiskokemuksesta ja -tuloksesta parhaan mahdollisen! Kielivalikoimaan kuuluu esimerkiksi:

  • englanti
  • suomi
  • ruotsi
  • saksa
  • ranska
  • venäjä
  • espanja
  • kiina
  • arabia

KieliEttanin kieliopetuksessa pääpaino on puhetaidon aktivoimisessa!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kielikoulutus pariopetuksena (kaikki kielet), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kielikoulutus pariopetuksena (kaikki kielet)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

KieliEttan

Kieliettan

Ab KieliEttan Oy on vuonna 2004 perustettu valmennusyritys, jonka asiakkaita ovat yritykset ja julkishallinto. KieliEttan on tunnettu joustavasta ja nopeasta palvelusta sekä loistavista työntekijöistään. Kieliettanilla on 80 kouluttajaa, joilla on laajasti kokemusta eri toimialoilta. Koulutuksia toteutetaan ympäri Suomea. Yritysmaailmassa on...


Lue lisää kouluttajasta KieliEttan ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

KieliEttan

Pohjoisranta 4 a 97
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.kieliettan.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kielikoulutus pariopetuksena (kaikki kielet) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tuloksellista kielikoulutusta

KieliEttan tarjoaa tehokkaat kieli- ja kulttuurikoulutukset liike-elämän ja asiantuntijoiden tarpeisiin sekä lähi- että etäopetuksena. Pyydä tarjous!