Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kirjallinen viestintä

KieliEttan
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Kirjallinen viestintä

Suomen kielen kielenhuolto / KieliEttan

Kirjallinen viestintä sujuvaksi ja vaikuttavaksi

Kielenhuolto on tärkeää kaikille paljon kirjoittaville. Huoliteltu kieli viestii ammattimaisuudesta ja asiantuntijuudesta, joten jokaisen työssään viestivän on syytä huolehtia laadukkaasta suomen kielisestä ilmaisusta. Kirjallisen viestinnän koulutuksessa hiot ilmaisuasi ja perehdyt oikeakielisyyteen sekä oikeinkirjoitukseen.

Hallitse kirjallinen viestintä ja hyödynnä taitoa työssäsi

Työpäivän kiireessä sortuu helposti kankean tai hiomattoman tekstin tuottamiseen. Tällöin riskinä on, että varsinainen asia hukkuu kapulakieleen. Hiomattomalla tekstillä voi myös antaa huonon vaikutelman esimerkiksi potentiaaliselle asiakkaalle. Näihin tilanteisiin saat apua kielenhuollon koulutuksesta. Koulutuksessa keskitytään osallistujan tarpeiden mukaan määriteltäviin kirjallisen viestinnän sekä kielen- ja tekstinhuollon alueisiin.

Asiaan panostamalla ja perehtymällä on mahdollista saada oivalluksia omista viestintäkäytännöistä ja hyödyntää niitä viestijänä kehittymiseen!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjallinen viestintä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka kommunikoivat työssään paljon suomeksi, kirjoittavat runsaasti erilaisia tekstejä ja kaipaavat tarkennusta kielenhuollollisiin asioihin. Esimerkiksi virkamiehet, jotka kirjoittavat työssään selkokieltä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjallinen viestintä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

KieliEttan

Kieliettan

Ab KieliEttan Oy on vuonna 2004 perustettu valmennusyritys, jonka asiakkaita ovat yritykset ja julkishallinto. KieliEttan on tunnettu joustavasta ja nopeasta palvelusta sekä loistavista työntekijöistään. Kieliettanilla on 80 kouluttajaa, joilla on laajasti kokemusta eri toimialoilta. Koulutuksia toteutetaan ympäri Suomea. Yritysmaailmassa on...


Lue lisää kouluttajasta KieliEttan ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

KieliEttan

Pohjoisranta 4 a 97
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.kieliettan.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kirjallinen viestintä täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tuloksellista kielikoulutusta

KieliEttan tarjoaa tehokkaat kieli- ja kulttuurikoulutukset liike-elämän ja asiantuntijoiden tarpeisiin sekä lähi- että etäopetuksena. Pyydä tarjous!