Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähkötyöturvallisuus SFS6002

KIP Service Oy
Yhteenveto
8 tuntia
Kysy seuraavaa koulutusta
   
Kokkola
Lupa- ja korttikoulutukset

Sähkötyöturvallisuus SFS6002

Sähkötyöturvallisuus SFS6002 / KIP Service Oy

Suorita sähkötyöturvallisuuskortti

Koulutus rakentuu sähkötyöturvallisuusstandardi SFS 6002 ympärille, joka sisältää sähkötöiden turvallista tekemistä koskevat perusohjeet ja turvallisuusvaatimukset. Koulutuksen alussa kerrataan kuolemaan johtaneet sähkötapaturmat, sähköiskujen, valokaarien ja sähkö- ja magneettikenttien aiheuttamat vaarat. Läpi käydään myös tärkeimmät sähkötyön tekemiseen liittyvät määräykset, ohjeet, työn organisointi ja henkilöiden vastuut.

Kurssin käynyt tuntee sähkötyöturvallisuutta koskevat keskeiset säädökset, sähkötyöturvallisuusstandardin SFS 6002, sähkön vaarat sekä oikeat käyttötoimenpiteet, työskentelytavat ja kunnossapitokäytännöt.

Koulutuksen käynyt saa käyttöönsäSFS 6002 käytännössä -kirjan. Koulutukseen sisältyy koe, jonka hyväksytysti suorittaneille annetaan sähkötyöturvallisuuskortti. Kortti on voimassa 5 vuotta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkötyöturvallisuus SFS6002, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu sähköalan töitä tekeville ammattilaisille, kuten asentajille ja työnjohdolle. Se soveltuu myös sähköalaa opiskeleville henkilöille sekä sähkösuunnittelijoille.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 240 € +alv 24 %. (Hinnat saattavat vaihdella, tarkista hinnoittelu kouluttajalta.)

Voit myös pyytää tarjouksen ryhmälle »

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkötyöturvallisuus SFS6002? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

KIP Service Oy

KIP Service Oy

KIP Service – Pitää rattaat pyörimässä

KIP Service on koko Kokkolan suurteollisuusalueen keskeinen palveluntarjoaja, joka oman toimintansa ja vahvan yhteistyöverkostonsa kautta tarjoaa kaikille alueella toimiville yrityksille monipuolisia turvallisuus-, alue- ja tukipalveluita sekä erilaisia hyödykkeitä. KIPin vahvuus on vankka asiantuntemus. Tyytyväinen asiakas on kaiken toiminnan ydin. KIP Service...


Lue lisää kouluttajasta KIP Service Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

KIP Service Oy

Paristotie 15
6101 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kipservice.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sähkötyöturvallisuus SFS6002 täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Safety Day - Työpaikan turvallisuusvalmennuspäivä

Helmikuussa vietetään jälleen 112-päivää. Onko teidän työpaikallanne arjen pelastustaidot ja lain edellyttämä omatoiminen varautuminen hallussa?