Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Kivakoira

Kivakoira kouluttaa eläinavusteiseen työskentelyyn

Kivakoira tarjoaa eläinavusteista kuntoutusta ja valmennusta erityisasiakkaille sekä eläinavusteista toimintaa erilaisille ryhmille. Eläinavusteisessa työskentelyssä Kivakoiralla toimivat koirat, aasit ja minihevonen. Kivakoira kouluttaa sekä ihmisiä että koiria eläinavusteiseen työskentelyyn.

Koulutus-, hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluja maaseudun rauhassa

Koulutuksista vastaa Tanja Paasonen, sosionomi YAMK, ammatillinen opettaja AmO sekä eläintenkouluttaja AT. Eläimet ja rakkaus niitä kohtaan ovat johdattaneet hänet tekemään työtä, joka mahdollistaa hyvinvoinnin tuomisen ihmisille eläinten kanssa. Tanja on kiinnostunut erityisesti eläinten hyvinvointiin liittyvistä asioista ja eläinten rinnalla elämisestä.

Tanja on työskennellyt sosiaali- ja terveysalalla yli 20 vuotta erityisryhmien kuten kehitysvammaisten, mielenterveys- ja päihdeongelmaisten sekä erityislasten ja -nuorten kanssa. Kuntoutus- ja ohjaustyön lisäksi hän on kouluttanut paljon ihmisiä. Tällä hetkellä Tanja kouluttaa pääasiassa eri alojen ihmisiä eläinavusteiseen työskentelyyn. Pyynnöstä hän järjestää myös aiheeseen liittyviä luentoja ja koirien oppimiseen ja käyttäytymiseen liittyviä koulutuksia.

Haluatko saada lisätietoa Kivakoiran koulutuksista?

Löydät lisätietoa Kivakoiran koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Kivakoiralta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Ympäristö / Luonto
Eläintenhoito / Eläimet Kesto Hinta Paikka Alkaa
Eläinavusteinen valmentaja – Partners Dog® 30 op Alkaen 1 605 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Kivakoira? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Kivakoira

Nummensuontie 168
04660 Mäntsälä

 Näytä puhelinnumero
www.kivakoira.fi


Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.