Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus

Kiwa Koulutusmaailma
Yhteenveto
3 tuntia
390 EUR + alv 24 %
   
Verkossa
Joustavasti
Koulutus
Taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus | Kiwa Koulutusmaailma

Taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus

Kyseessä on kaksiosainen koulutus joka perehdyttää koulutettavaa toimimaan taakankiinnittäjänä ja merkinantajana. Kyseisiä toimijoita kutsutaan myös nimellä alamies tai taakansitoja. Tämä verkkokurssi on koulutuksen teoriaosuus.

Koulutus koostuu verkkokoulutuksena käytävästä teoriaosiosta jonka päätteeksi tehdään verkkotentti sekä käytännön harjoittelusta jonka päätteeksi osaamisesta varmistutaan käytännön näyttökokeella oikean nostotapahtuman avulla. Molemmat osiot tulevat olla käytynä todistuksen saadakseen.

Miksi taakansitojan ja merkinantajan koulutus?

Valtioneuvoston asetus 403/2008 vaatii 1.3.2020 alkaen kohdassa §14a, että työntekijällä on oltava työnantajan kirjallinen lupa taakan kiinnittämiseen asennuskäyttöön tarkoitettuun nosturiin. Työnantajan on ennen luvan antamista varmistettava, että työntekijällä on riittävä kyky ja taito työvälineen turvalliseen käyttämiseen tai taakan kiinnittämiseen. Merkinantajia tarvitaan myös Vna 205/2009 §21 ja 39§ sekä Vna 633/2004 §6 ja §7 mukaisissa töissä.

Koulutus perehdyttää henkilöä merkinantajan tehtäviin. Koulutus perehdyttää henkilöä tuntemaan nostotapahtumaan kuuluvat koneet ja välineet sekä toimimaan turvallisessa nostotapahtumassa oikein ja vaaratilanteet ennakoiden.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Taakan kiinnitystyötä ja merkinantoa nostotyössä tekevät henkilöt.

Tutkinto, todistus ym.

Pätevyys on voimassa viisi vuotta.

Kustannukset

Teoriaosuuden hinta on 390 € (+ALV 24%)

Erikseen hinnoitellun (310€ alv 0%) käytännön harjoittelu ja näyttökoe -osuuden järjestämiseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Kiwa Inspectan asiakaspalveluun 010 521 600.

Kiwa Koulutusmaailma (Koulutusmaailma)

Kiwa Koulutusmaailma

Kiwa Koulutusmaailma tarjoaa lyhytkurssit ja korttikoulutukset tarpeisiisi

Suomen suurimpiin ja pisimpään toimineisiin lyhytkursseja tarjoaviin yrityksiin kuuluva Kiwa Inspecta palvelee asiakkaitaan Kiwa Koulutusmaailma -konseptin kautta. Kiwa Inspectan asiakaskunta koostuu suurista kansainvälisiä konserneista yksityishenkilöihin ja toiminta-alueena toimii koko Suomi. Lisäksi Kiwa Inspecta on toteuttanut lukuisia koulutuksia mm. Venäjällä, Virossa,...


Lue lisää kouluttajasta Kiwa Koulutusmaailma (Koulutusmaailma) ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö tai kurssi-ilmoittautuminen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Kiwa Koulutusmaailma

Kiwa Koulutusmaailma

Tainionkoskentie 68
55120 Imatra

 Näytä puhelinnumero
www.koulutusmaailma.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 341 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskouluttajasi

KIP Service tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa) kuten tulityökortti, työturvallisuuskortti, laippaliitoskoulutus ja muut koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: