Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähköalan vastuuhenkilöiden ajankohtaispäivä

Kiwa Inspecta
Yhteenveto
2 päivää
   
Tallinna
Avoin koulutus

Sähköalan vastuuhenkilöiden ajankohtaispäivä

sähköalan-koulutuspäivät-tallinna-kiwa

Tervetuloa sähköalan vastuuhenkilöiden ajankohtaispäiville Tallinnaan

Syksy sähköistyy – Perinteeksi muodostunut, vuosittainen Suomen sähköalan vastuuhenkilöiden ajankohtaispäivät järjestetään 21.-22.11.2019 Tallinnassa! 

Ajankohtaispäivät tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden keskeisten uudistusten omaksumiselle, kokemusten ja mielipiteiden jakamiselle hyvässä seurassa sekä verkostoitumiseen muiden kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa. Värikäs puhujakaarti koostuu alan huippu-asiantuntijoista, jotka elävästi ja monipuolisesti tulevat kertomaan teille ajankohtaisista asioista. 

Tämä vuoden teemoiksi on valikoitunut  mm. sähköteknistä standardi asiaa, ajankohtaista asiaa ajoneuvojen sähköistymisestä ja elinkaaresta, kirkastavaa asiaa valaistuksesta, tuulen tuiverruksesta ja sen hyödyntämisestä, räjähdyksen synnystä sekä tietysti paljon muuta Kiwa-asiaa.

Tule mukaan päivittämään omat tietosi ajan tasalle ja kuulemaan uusimmat alan uudistukset ja trendit.  

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähköalan vastuuhenkilöiden ajankohtaispäivä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat sähkötöiden- ja käytönjohtajat, työnjohtajat, projektinhoitajat, sähkösuunnittelijat, opettajat ja kouluttajat, teollisuuden sähköjärjestelmien vastuuhenkilöt, sähkökunnossapito- ja huoltohenkilöt sekä muut asiasta kiinnostuneet, joille toiminnan turvallisuus ja luotettavuus niin tuotteissa kuin palveluissakin on ensiarvoisen tärkeää.

Aikataulu

21.11.2019 - 22.11.2019

Koulutuspaikka

Koulutuspaikka ja majoitus:Tallink Spa & Conference Hotel, Tallinna

Lähtö Helsingistä(Eckerö Line): torstaina 21.11.2019 klo 8.00

Paluu Helsinkiin(TallinkSilja): perjantaina 22.11.2019 klo 15.30 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähköalan vastuuhenkilöiden ajankohtaispäivä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kiwa Inspecta

Kiwa Inspecta

Kiwa Inspecta on Pohjois-Euroopan johtava tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutusalan palveluyritys. Johtavana tarkastus-, testaus- ja sertifiointipalvelujen tuottajana Kiwa Inspecta tarjoaa asiantuntevia, käytännönläheisiä ja korkeatasoisia koulutuspalveluja niin yksilöille kuin yrityksille. Kouluttautuminen on tehokas tapa pysytellä teknisen kehityksen ja ulkoisten vaatimusten tasalla....


Lue lisää kouluttajasta Kiwa Inspecta ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kiwa Inspecta

Sörnäistenkatu 2
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.inspecta.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sähköalan vastuuhenkilöiden ajankohtaispäivä täytä seuraavat tiedot: