🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Uudistuva tulevaisuuden johtaminen

KM Future
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja, pyydä tarjous.
suomi
   
Useita paikkakuntia
Koulutus
Tulevaisuuden johtaminen

Uudistuva tulevaisuuden johtaminen

Uudistuva johtaminen - Millaista johtamista tulevaisuudessa tai jo nyt tarvitaan?

Samalla kun työympäristömme muuttuu monella tapaa, johtamisessa on tarpeen löytää uusia tapoja johtaa. Työelämän trendit, kuten vastuullisuus, etätyö tai monipaikkainen työ, hierarkisuuden madaltuminen tai uudenlaiset näkökulmat strategiatyöhön haastavat johtamista. 

Johtamisen sanotaan olevan rikki tai ainakin johtamisen käytäntöjä olisi syytä aika ajoin tarkastella kriittisin sillmin. Mitä haluamme pitää mukana hyvistä johtamisen käytännöistä myös tulevaisuudessa? Mitä emme halua mukaan? 

Mitä meidän tulisi oppia johtajuudesta, jolla varmistamme tulevaisuuden menestyksen? 

Koulutuksessa hyödynnetään moderneja työelämän kehittämisen työkaluja, tulevaisuuden ennakointi työkalua, verkkoalustaa yhteisen dialogin tueksi sekä muita hyödyllisiä fasilitoinnin työkaluja. Valmennus on hyvin dialoginen, oivaltava, uudistava, merkityksiä ja ymmärrystä luova kokonaisuus. 

Kesto 1/2 päivä, 1 päivä tai pidempi valmennusprosesi, joka mahdollistaa kehittämisprojektin valmennuksen aikana omalla työpaikalla tai tiimissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Uudistuva tulevaisuuden johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Esihenkilöryhmät, johtoryhmät, hr

Kouluttaja

Tarja Eloranta, työyhteisökehittäjä ja muutosvalmentaja sekä vierailevat valmentajat verkostostamme.

Kustannukset

Pyydä tarjous teille sopivasta kokonaisuudesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uudistuva tulevaisuuden johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

KM Future

KM Future – uudistumisen kumppanisi

KM Future auttaa, konsultoi ja valmentaa strategiatyössä, johtamisen ja työkulttuurin kehittämisessä, organisaation kehittämistarpeissa sekä tietojohtamisen kehittämisessä. KM Future tukee matkaanne muutoksessa. KM Future on tietojohtamisen (Knowledge Management) asiantuntija- ja valmennusyritys.  KM Future auttaa yritysten johtoa ja HR:ää vastaamaan ja vaikuttamaan...


Lue lisää kouluttajasta KM Future ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

KM Future


 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Uudistuva tulevaisuuden johtaminen täytä seuraavat tiedot: