Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Tunnekeskeisen terapian välineitä käytännön mielenterveystyöhön

Kognitiivisen psykoterapian keskus Luote Oy
Yhteenveto
3 päivää
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Tunnekeskeisen terapian välineitä käytännön mielenterveystyöhön

tunnekeskeisen-terapian-välineitä-käytännön-mielenterveystyöhön

Tunnekeskeisellä terapialla apua mielenterveysongelmiin

Opettele hyödyntämään tunnekeskeistä terapiaa osana työtäsi. Koulutuksessa harjoitellaan tunnekeskeistä työskentelyä teorian, aitojen asiakastapausten ja simulaatioharjoitusten avulla.

Tunnekeskeistä työskentelyä (EFT) käytetään maailmalla lyhytterapeuttisena työskentelynä masennuksen hoitoon, jolloin terapiatapaamisia on yhteensä 10-20 kertaa. Tutkimusten mukaan tunnekeskeinen työskentely vähensi merkittävästi potilaiden masennusoireita, vahvisti potilaiden itsearvostusta ja vähensi potilaiden vuorovaikutusongelmia.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu kolmesta koulutuspäivästä, joissa käydään läpi:

  • Tunnekeskeisen työskentelyn perusteet
  • Masennuksen hoidosta: Miten lievittää potilaan itsekriittisyyttä ja lisätä itsemyötätuntoa? (kahden tuolin tekniikka)
  • Masennuksen hoidosta: Miten työstää potilaan vaikeita ja kivuliaita tunteita esimerkiksi omia vanhempiaan kohtaan? Miten päästää irti jumiutuneista tunnekokemuksista?  (tyhjän tuolin tekniikka)

Koulutuspäiviin voi yhdistää tarpeen mukaan työnohjausta 1 kerran jokaisen seminaaripäivän jälkeen eli yhteensä 3 kertaa. Työnohjauksissa harjoitellaan erityisesti tuolitekniikoiden oppimista käytännössä. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tunnekeskeisen terapian välineitä käytännön mielenterveystyöhön, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu hyvin esimerkiksi psykiatrian poliklinikoiden työntekijöille (sairaanhoitajat, psykologit, lääkärit) tai depressiohoitajille. Tunnekeskeistä työskentelyä voi myös yhdistää muuhun kognitiiviseen psykoterapiaan ja skeematerapeuttiseen työskentelyyn.

Kouluttaja

Kognitiivinen psykoterapeutti VET Irena Miettinen (TM, psyk.sh) on Kognitiivisen psykoterapiakeskus Luote Oy:n kouluttaja. Hän on ISEFT:n hyväksymä tunnekeskeinen terapeutti. Irena jatko-opiskelee parhaillaan tunnekeskeistä terapiaa Torontossa Yorkin yliopistossa professori Leslie Greenbergin oppilaana.

Kustannukset

Pyydä tarjous! Koulutus toteutetaan työyhteisön tilauksesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tunnekeskeisen terapian välineitä käytännön mielenterveystyöhön? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kognitiivisen psykoterapian keskus Luote Oy

Kognitiivisen psykoterapian keskus Luote Oy

Vahvuutta omaan ammattitaitoon

Kognitiivisen terapian menetelmiä luotsaava yritys Luote Oy vastaa sotealueen valtakunnallisiin hoitomuotojen kehittämistarpeisiin kouluttamalla mielenterveysalan organisaatioiden henkilökuntaa kansainvälisten, tutkittujen ja vaikuttavien hoitomallien toteuttamiseen.  Luote Oy järjestää ammattia täydentäviä menetelmä- ja teoriakoulutuksia kaikille kognitiivisesta psykoterapiasta kiinnostuneille ammattilaisille. Kouluttajina toimivat suomalaiset ja ulkomaalaiset...


Lue lisää kouluttajasta Kognitiivisen psykoterapian keskus Luote Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kognitiivisen psykoterapian keskus Luote Oy

Erottajankatu 1-3, 2. krs
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
luote.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tunnekeskeisen terapian välineitä käytännön mielenterveystyöhön täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Hanki psykoterapeutin valmiudet

Oulun yliopiston traumapsykoterapeutti- ja psykodynaaminen psykoterapeutti -koulutuksissa tutustut keskeisiin teorioihin, viitekehyksiin ja hoitomenetelmiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: