Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Automaatioasentaja (sähkö- ja automaatioalan perustutkinto tai tutkinnon osia)

Koulutus Nord
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
0 EUR + alv 24 %
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Övertorneå
Työvoimakoulutus

Automaatioasentaja (sähkö- ja automaatioalan perustutkinto tai tutkinnon osia)

Automaatioasentaja osaa tehdä turvallisesti kiinteistöjen ja teollisuuden asennus-, korjaus- ja käyttöönottotöitä. Tutkinnon suorittanut voi valinnoistaan riippuen erikoistua sähkö- ja/tai automaatioasennuksiin.

Tavoiteet

Tavoitteena on, että henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi (HOKS) ja siihen sisältyvien työssäoppimisjaksojen kautta työllistyt tai mahdollisuutesi työllistymiseen paranee olennaisesti. Opiskelu tapahtuu suomen tai ruotsin kielellä. Opiskelu vaatii englannin kielen luetun ymmärtämistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Automaatioasentaja (sähkö- ja automaatioalan perustutkinto tai tutkinnon osia), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat alasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen.

Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella. Haastattelutilaisuus pidetään Koulutus Nordissa Övertorneålla.

Aikataulu

Yksilöllinen koulutusaika aikaisemmista tiedoistasi ja henkilökohtaisista valinnoistasi riippuen.

Kustannukset

Koulutus on maksuton työvoimakoulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Automaatioasentaja (sähkö- ja automaatioalan perustutkinto tai tutkinnon osia)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutus Nord

Koulutus Nord – työvoimakoulutusta Pohjoismaissa

Koulutus Nord on yhteispohjoismainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa ammattikoulutusta Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa asuville työnhakijoille. Koulutus Nord tarjoaa oppia vuosittain noin 500:lle henkilölle. Toiminnan keskiössä on tekemällä ja kokemalla oppiminen sekä ihmisen pitäminen etusijalla. Koulutus Nord maksimoi jokaisen yksilön onnistumisen...


Lue lisää kouluttajasta Koulutus Nord ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutus Nord

Skolvägen 12
SE 95721 Övertorneå

 Näytä puhelinnumero
utbnord.se

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Automaatioasentaja (sähkö- ja automaatioalan perustutkinto tai tutkinnon osia) täytä seuraavat tiedot: