Betoniraudoittaja (rakennusalan perustutkinto/ammattitutkinto tai tutkinnon osia)

Koulutus Nord
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
0 EUR + alv 24%
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Övertorneå
Työvoimakoulutus
Betoniraudoittaja

Betoniraudoittaja (rakennusalan perustutkinto/ammattitutkinto tai tutkinnon osia)

Koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle valmiudet betoniraudoituksen / betoninvalmistuksen eri työvaiheisiin. Lisäksi koulutuksen tavoitteena on saada taitoja koneellisen varustuksen ja työvälineiden käyttämiseen betonitöissä sekä oppia eri materiaalien yhteiskäyttöä betonirakenteissa.

Koulutuksen jälkeen osaat mm. suorittaa valun ja jälkikäsittelyn, suorittaa työn betonipumpun avulla, valmistaa betonia ja tehdä lattiapinnan sekä manuaalisella että koneellisella pintakäsittelyllä, suorittaa betonityön betonirakennesäädösten mukaisesti, käsitellä ja tulkita tietoa materiaalivalinnoista ja käyttöalueista sekä suorittaa materiaalimäärien laskuja sekä suorittaa työn sekä työsuojelullisesti oikein että ympäristötekijät huomioon ottaen.

Tavoitteet

Tavoitteena on, että henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi (HOKS) ja siihen sisältyvän työssäoppimisjakson kautta työllistyt tai mahdollisuutesi työllistymiseen parantuu olennaisesti. Opiskelu tapahtuu suomen tai ruotsin kielellä.

Koulutuksen pituus

Yksilöllinen koulutusaika opiskelijan aikaisemmista tiedoista ja henkilökohtaisista valinnoista riippuen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Betoniraudoittaja (rakennusalan perustutkinto/ammattitutkinto tai tutkinnon osia), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat alasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen.

Tutkinto / todistus

Betoniraudoittaja, rakennusalan perustutkinto

Kustannukset

Koulutus on maksuton työvoimakoulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Betoniraudoittaja (rakennusalan perustutkinto/ammattitutkinto tai tutkinnon osia)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutus Nord

Koulutus Nord – työvoimakoulutusta Pohjoismaissa

Koulutus Nord on yhteispohjoismainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa ammattikoulutusta Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa asuville työnhakijoille. Koulutus Nord tarjoaa oppia vuosittain noin 500:lle henkilölle. Toiminnan keskiössä on tekemällä ja kokemalla oppiminen sekä ihmisen pitäminen etusijalla. Koulutus Nord maksimoi jokaisen yksilön onnistumisen...


Lue lisää kouluttajasta Koulutus Nord ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutus Nord

Skolvägen 12
SE 95721 Övertorneå

 Näytä puhelinnumero
utbnord.se

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Betoniraudoittaja (rakennusalan perustutkinto/ammattitutkinto tai tutkinnon osia) täytä seuraavat tiedot: