🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Kokki (ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia)

Koulutus Nord
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Övertorneå
Työvoimakoulutus
Kokki

Kokki (ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia)

Koulutus antaa pätevyyden ruoanvalmistuksen tehtävissä ravintoloissa, kahviloissa, liikenneravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, cateringalan yrityksissä, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalousalan toimipaikoissa tai juhla- ja pitopalveluyrityksissä.

Tavoitteet

Tavoitteena on, että henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi (HOKS) ja siihen sisältyvän työssäoppimisjakson kautta työllistyt tai mahdollisuutesi työllistymiseen paranee olennaisesti. Opiskelu tapahtuu suomen tai ruotsin kielellä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kokki (ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat alasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen.

Aikataulu

Yksilöllinen koulutusaika opiskelijan aikaisemmista tiedoista ja henkilökohtaisista valinnoista riippuen.

Kustannukset

Koulutus on maksuton työvoimakoulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kokki (ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutus Nord

Koulutus Nord – työvoimakoulutusta Pohjoismaissa

Koulutus Nord on yhteispohjoismainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa ammattikoulutusta Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa asuville työnhakijoille. Koulutus Nord tarjoaa oppia vuosittain noin 500:lle henkilölle. Toiminnan keskiössä on tekemällä ja kokemalla oppiminen sekä ihmisen pitäminen etusijalla. Koulutus Nord maksimoi jokaisen yksilön onnistumisen...


Lue lisää kouluttajasta Koulutus Nord ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutus Nord

Skolvägen 12
SE 95721 Övertorneå

 Näytä puhelinnumero
utbnord.se

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kokki (ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia) täytä seuraavat tiedot: