Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kokki (ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia)

Koulutus Nord
Yhteenveto
8–65 viikkoa
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Jatkuva haku
Haku päättyy: Jatkuva haku
suomi
   
Lähiopetus
Övertorneå
Työvoimakoulutus

Kokki (ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia)

Kokkikoulutus, työvoimakoulutus

Valitse ruokapalvelun osaamisala!

Kokin koulutus antaa pätevyyden ruoanvalmistuksen tehtävissä ravintoloissa, kahviloissa, liikenneravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, cateringalan yrityksissä, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalousalan toimipaikoissa tai juhla- ja pitopalveluyrityksissä. 

Opiskelu tapahtuu suomen tai ruotsin kielellä.

Koulutuksen tavoite ja sisältö

Tavoitteena on, että henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi (HOKS) ja siihen sisältyvän työssäoppimisjakson kautta työllistyt tai mahdollisuutesi työllistymiseen paranee olennaisesti.

Opit erilaisia ruuanvalmistustapoja ja alalla vallitsevia suuntauksia. Työskentelet jo koulutuksen aikana Koulutus Nordin aidossa lounasravintolassa, jossa valmistetaan ruokaa päivittäin n. 80–150 asiakkaalle. Ravintolassa on usein teemaviikkoja, jolloin valmistetaan esim. riistaruokia tai ruokia eri maista. Koulutuksen aikana sinulla on mahdollisuus osallistua juhla- ja tilaustarjoiluun. Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvät valmiudet työskennellä ravintola-alalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kokki (ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat alasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen.

Aikataulu

Opiskelijoille tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) kahdeksan ensimmäisen koulutusviikon aikana ja sen perusteella koulutuksen kokonaispituus selviää. Koulutus on kokopäiväopiskelua. 

Kustannukset

Koulutus on maksuton työvoimakoulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kokki (ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutus Nord

Koulutus Nord – työvoimakoulutusta Pohjoismaissa

Koulutus Nord on yhteispohjoismainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa ammattikoulutusta Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa asuville työnhakijoille. Koulutus Nord tarjoaa oppia vuosittain noin 500:lle henkilölle. Toiminnan keskiössä on tekemällä ja kokemalla oppiminen sekä ihmisen pitäminen etusijalla. Koulutus Nord maksimoi jokaisen yksilön onnistumisen...


Lue lisää kouluttajasta Koulutus Nord ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutus Nord

Skolvägen 12
SE 95721 Övertorneå

 Näytä puhelinnumero
utbnord.se

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kokki (ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai tutkinnon osia) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: