Maalari tai lattianpäällystäjä (Pintakäsittelyalan perustutkinto tai maalarin ammattitutkinto)

Koulutus Nord
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Övertorneå
Työvoimakoulutus
Maalari tai lattianpäällystäjä

Maalari tai lattianpäällystäjä (Pintakäsittelyalan perustutkinto tai maalarin ammattitutkinto)

Koulutuksen aikana suoritat rakennus- tai pintakäsittelyalan perus- tai ammattitutkinnon tai tutkinnon osia. Voit suuntautua joko maalarin, lattianpäällystäjän, tasoitetyöntekijän, parketinasentajan, julkisivumaalarin tai massapinnoittajan ammattitutkintoon. 

Koulutuksen tavoite

Tavoitteena on, että henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi (HOKS) ja siihen sisältyvän työssäoppimisjakson kautta työllistyt tai mahdollisuutesi työllistymiseen olennaisesti paranee. Opiskelu tapahtuu suomen tai ruotsin kielellä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maalari tai lattianpäällystäjä (Pintakäsittelyalan perustutkinto tai maalarin ammattitutkinto), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat alasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen.

Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella. Haastattelutilaisuus pidetään Koulutus Nordissa Övertorneålla.

Tutkinto / todistus

Maalari / lattianpäällystäjä, rakennus- ja pintakäsittelyalan perustutkinto

Kustannukset

Koulutus on maksuton työvoimakoulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maalari tai lattianpäällystäjä (Pintakäsittelyalan perustutkinto tai maalarin ammattitutkinto)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutus Nord

Koulutus Nord – työvoimakoulutusta Pohjoismaissa

Koulutus Nord on yhteispohjoismainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa ammattikoulutusta Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa asuville työnhakijoille. Koulutus Nord tarjoaa oppia vuosittain noin 500:lle henkilölle. Toiminnan keskiössä on tekemällä ja kokemalla oppiminen sekä ihmisen pitäminen etusijalla. Koulutus Nord maksimoi jokaisen yksilön onnistumisen...


Lue lisää kouluttajasta Koulutus Nord ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutus Nord

Skolvägen 12
SE 95721 Övertorneå

 Näytä puhelinnumero
utbnord.se

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Maalari tai lattianpäällystäjä (Pintakäsittelyalan perustutkinto tai maalarin ammattitutkinto) täytä seuraavat tiedot: