Muurari (Rakennusalan perustutkinto tai ammattitutkinto)

Koulutus Nord
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Övertorneå
Työvoimakoulutus

Muurari (Rakennusalan perustutkinto tai ammattitutkinto)

Koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle perustiedot ja kokemusta puu-, betoni- ja muuraustöistä. Lisäksi koulutuksessa perehdytään materiaaleihin, työkaluihin, koneisiin ja rakennusmääräyksiin. Muurarin työ käsittää sisä- ja ulkomuurauksia.

Koulutuksen saatuasi sinulla on teoreettiset ja käytännön valmiudet valmistaa erilaisissa töissä tarvittava laasti, asentaa raudoitus ja tehdä rappaustöitä. Lisäksi sinun on tunnettava rakennusten kuormitus-, rakenne-, kosteus-, palo-, lämmitys-, jäähdytys-, ääni- ja arkkitehtuurivaatimukset. Opit myös ymmärtämään teknisiä piirustuksia sekä tekemään puu-, betoni-, muuraus- ja pohjatöitä. Koulutukseen sisältyy myös työsuojelua.

Tavoitteet

Tavoitteena on, että henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi (HOKS) ja siihen sisältyvän työssäoppimisjakson kautta työllistyt tai mahdollisuutesi työllistymiseen parantuu olennaisesti. Opiskelu tapahtuu suomen tai ruotsin kielellä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muurari (Rakennusalan perustutkinto tai ammattitutkinto), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat alasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen.

Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella. Haastattelutilaisuus pidetään Koulutus Nordissa Övertorneålla.

Aikataulu

Yksilöllinen koulutusaika aikaisemmista tiedoistasi ja henkilökohtaisista valinnoistasi riippuen.

Kustannukset

Koulutus on maksuton työvoimakoulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muurari (Rakennusalan perustutkinto tai ammattitutkinto)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutus Nord

Koulutus Nord – työvoimakoulutusta Pohjoismaissa

Koulutus Nord on yhteispohjoismainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa ammattikoulutusta Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa asuville työnhakijoille. Koulutus Nord tarjoaa oppia vuosittain noin 500:lle henkilölle. Toiminnan keskiössä on tekemällä ja kokemalla oppiminen sekä ihmisen pitäminen etusijalla. Koulutus Nord maksimoi jokaisen yksilön onnistumisen...


Lue lisää kouluttajasta Koulutus Nord ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutus Nord

Skolvägen 12
SE 95721 Övertorneå

 Näytä puhelinnumero
utbnord.se

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Muurari (Rakennusalan perustutkinto tai ammattitutkinto) täytä seuraavat tiedot: