Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan perustutkinto (betoniraudoittaja)

Koulutus Nord
Yhteenveto
8–48 viikkoa
suomi, ruotsi
   
Övertorneå
Työvoimakoulutus

Rakennusalan perustutkinto (betoniraudoittaja)

Rakennusalan perustutkinto (betoniraudoittaja), työvoimakoulutus

Hanki betoniraudoittajan pätevyys

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet betoniraudoituksen / betoninvalmistuksen eri työvaiheisiin. Lisäksi koulutuksen tavoitteena on saada taitoja koneellisen varustuksen ja työvälineiden käyttämiseen betonitöissä sekä oppia eri materiaalien yhteiskäyttöä betonirakenteissa. Koulutukseen sisältyy myös työsuojelua.

Koulutus on käytäntöpainoista: teoria ja käytäntö sovelletaan ammattityöhön.

Betonityöntekijät työelämässä

Betoniraudoittajien ja betonityöntekijöiden tarve on kasvanut betonin lisääntyneen käytön sekä betonin monipuolisuuden ja lujuuden vuoksi. Betoniraudoittaja/-työntekijä ei työskentele vain talonrakennuksessa, sillä maanrakennuspuolella on paljon esim. teiden ja siltojen rakentamiseen liittyviä betonitöitä.

Monet rakenteet (esim. sillat) vaativat monimutkaisen raudoituksen, siksi betoniraudoittajaksi erikoistuneita henkilöitä tarvitaan työmarkkinoilla. Työtehtäviin kuuluu mm. raudoitusta ja lattioiden, seinien ja pilareiden valamista sekä tarvittaessa betonilattioiden tasoittamista erilaisilla tasoitteilla, valmiiden betonielemenettejä paikoilleen asentamista ja kevytbetoniharkkojen muurausta.

Koulutuksen tavoitteet ja sisältö

Koulutuksen jälkeen opiskelija osaa mm. suorittaa valun ja jälkikäsittelyn, suorittaa työn betonipumpun avulla, valmistaa betonia ja tehdä lattiapinnan sekä manuaalisella että koneellisella pintakäsittelyllä, suorittaa betonityön betonirakennesäädösten mukaisesti, käsitellä ja tulkita tietoa materiaalivalinnoista ja käyttöalueista sekä suorittaa materiaalimäärien laskuja sekä suorittaa työn sekä työsuojelullisesti oikein että ympäristötekijät huomioonottaen.

Opiskelija suorittaa koulutuksen aikana joko rakennusalan perustutkinnon tai osan rakennustuotealan ammattitutkinnosta.

Koulutus sisältää myös seuraavat koulutukset:

  • Tulityökortti
  • EA 1
  • Työturvallisuuskortti

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan perustutkinto (betoniraudoittaja), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Alasta kiinnostuneet ja alalle sopivat henkilöt. Eduksi luetaan rakennusalan koulutus/työkokemus. Betoniraudoittajalta vaaditaan hyvää fysiikkaa.

Opiskelijat koulutukseen valitaan hakemusten ja haastattelun perusteella.

Kustannukset

Koulutus on maksuton työvoimakoulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto (betoniraudoittaja)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutus Nord

Koulutus Nord

Koulutus Nord – työvoimakoulutusta Pohjoismaissa

Koulutus Nord on yhteispohjoismainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa ammattikoulutusta Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa asuville työnhakijoille. Koulutus Nord tarjoaa oppia vuosittain noin 500:lle henkilölle. Toiminnan keskiössä on tekemällä ja kokemalla oppiminen sekä ihmisen pitäminen etusijalla. Koulutus Nord maksimoi jokaisen yksilön onnistumisen...


Lue lisää kouluttajasta Koulutus Nord ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutus Nord

Skolvägen 12
SE 95721 Övertorneå

 Näytä puhelinnumero
utbnord.se

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakennusalan perustutkinto (betoniraudoittaja) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: