Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto (tarjoilija)

Koulutus Nord
Yhteenveto
8–52 viikkoa
suomi, ruotsi
   
Övertorneå
Työvoimakoulutus

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto (tarjoilija)

Tarjoilija, työvoimakoulutus

Kouluttaudu tarjoilijaksi!

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto, asiakaspalvelun osaamisala (tarjoilija). Koulutus antaa pätevyyden tarjoilijan työtehtävien itsenäiseen suorittamiseen ja antaa hyvät asiakaspalvelutaidot.

Koulutuskieli valikoituu opiskelijan äidinkielen perusteella (suomi, ruotsi tai norja).

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmansa (HOPS) ja siihen sisältyvän työssäoppimisjakson kautta työllistyy tai olennaisesti parantaa mahdollisuuksiaan työllistymiseen.

Tarjoilija työelämässä

Palvelu- ja matkailuala laajenee ja monipuolistuu jatkuvasti. Tutkinnon suorittanut tarjoilija omaa monipuoliset valmiudet toimia tarjoilutehtävissä muun muassa hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa, pikaruokapaikoissa, juhla- ja pitopalveluyrityksissä sekä matkustaja-aluksilla.

Kiinnostus ruokaan ja juomaan on kasvussa, minkä vuoksi alalla on suuri henkilöstön tarve ja koulutus antaa hyvät mahdollisuudet alalle työllistymiseen.

Tutkinnon rakenne ja sisältö

Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä, joista 145 osp on ammatillisia tutkinnon osia ja 35 osp yhteisiä tutkinnon osia.

Tutkinnon pakolliset osat:

  • Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
  • Asiakaspalvelu ja myynti, 25 osp
  • Annosruokien ja juomien tarjoilu, 40 osp

Tutkinnon valinnaiset osat, valitaan 60 osp:

  • Kahvilapalvelut, 10 osp
  • Katu- ja pikaruokapalvelut, 10 osp
  • Juomien myynti ja tarjoilu, 25 osp
  • Tilaus- ja juhlatarjoilu, 25 osp
  • A la carte -tarjoilu, 30 osp

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja cateringalan perustutkinto (tarjoilija), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu alasta kiinnostuneille palveluhenkisille henkilöille sekä niille tarjoiluhenkilöille, jotka haluavat parantaa ammattitaitoaan.

Kustannukset

Koulutus on maksuton työvoimakoulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja cateringalan perustutkinto (tarjoilija)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutus Nord

Koulutus Nord

Koulutus Nord – työvoimakoulutusta Pohjoismaissa

Koulutus Nord on yhteispohjoismainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa ammattikoulutusta Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa asuville työnhakijoille. Koulutus Nord tarjoaa oppia vuosittain noin 500:lle henkilölle. Toiminnan keskiössä on tekemällä ja kokemalla oppiminen sekä ihmisen pitäminen etusijalla. Koulutus Nord maksimoi jokaisen yksilön onnistumisen...


Lue lisää kouluttajasta Koulutus Nord ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutus Nord

Skolvägen 12
SE 95721 Övertorneå

 Näytä puhelinnumero
utbnord.se

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ravintola- ja cateringalan perustutkinto (tarjoilija) täytä seuraavat tiedot: