Sertifioitu IT-tukihenkilö (tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto)

Koulutus Nord
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
0 EUR + alv 24%
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Övertorneå
Työvoimakoulutus
Sertifioitu IT-tukihenkilö

Sertifioitu IT-tukihenkilö (tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto)

IT-tukihenkilö osaa toimia työasemien, verkko- ja lisälaitteiden sekä toimialueiden muodostamassa tieto- ja viestintäteknisessä ympäristössä. Hän toimii osana tietohallintoa sekä auttaa käyttäjiä erilaisissa teknisissä ongelmissa asiakkaan tiloissa tai etäyhteyden välityksellä.

Koulutuksessa on lähiopetusta ja/tai verkko-opiskelua.

Tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on tieto- ja viestintätekniikan tutkinnon osien tai tutkinnon suorittaminen ja alalle työllistyminen. Koulutus antaa sinulle tietoa teknologioista ja periaatteista sekä tietoa IT-ratkaisuista, jotka perustuvat niihin vaatimuksiin, jotka toimiala on asettanut järjestelmien Microsoft- ja Linux LPIC -sertifioinnille. Opetus on suomen kielellä ja opiskelumateriaalit sekä sertifiointitestit ovat englannin kielellä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sertifioitu IT-tukihenkilö (tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat alasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen.

Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelun perusteella.

Aikataulu

Yksilöllinen koulutusaika aikaisemmista tiedoistasi ja henkilökohtaisista valinnoistasi riippuen. Opintojen alussa laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa otetaan huomioon aiemmin hankittu osaaminen.

Kustannukset

Koulutus on maksuton työvoimakoulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sertifioitu IT-tukihenkilö (tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutus Nord

Koulutus Nord – työvoimakoulutusta Pohjoismaissa

Koulutus Nord on yhteispohjoismainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa ammattikoulutusta Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa asuville työnhakijoille. Koulutus Nord tarjoaa oppia vuosittain noin 500:lle henkilölle. Toiminnan keskiössä on tekemällä ja kokemalla oppiminen sekä ihmisen pitäminen etusijalla. Koulutus Nord maksimoi jokaisen yksilön onnistumisen...


Lue lisää kouluttajasta Koulutus Nord ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutus Nord

Skolvägen 12
SE 95721 Övertorneå

 Näytä puhelinnumero
utbnord.se

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sertifioitu IT-tukihenkilö (tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto) täytä seuraavat tiedot: