Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Teollisuuden automaation kunnossapitokoulutus

Koulutus Nord
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi, ruotsi
   
Övertorneå
Työvoimakoulutus

Teollisuuden automaation kunnossapitokoulutus

Teollisuuden automaation kunnossapitokoulutus, työvoimakoulutus

Perehdy teollisuuden automaation kunnossapitoon

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiuksia työskennellä erilaisissa monipuolisissa teollisuuden automaation kunnossapidon tehtävissä.

Koulutuksen sisältö

Pääpaino koulutuksessa on teollisuuden automaation kunnossapidon erilaisissa työtehtävissä toimiminen. Näitä ovat erilaiset sähkömoottori- releohjaus ja logiikkaohjausasennukset, hydrauliikka- ja pneumatiikka-asennukset sekä näiden ennakoivaan huoltoon ja korjaukseen liittyvät tehtävät.

Koulutuksessa käsitellään sähkö- ja automaatiotekniikan peruskäsitteitä, erilaisia sähkö-, keskus- ja moottoriasennuksia, anturitekniikkaa, LVI järjestelmien ohjausta ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiä.

Koulutuksessa käydään läpi myös järjestelmätason toimintoja kuten kappaletavara-automaation, prosessiautomaation ja robotiikan asennukset, korjaus ja ennakoiva kunnossapito.

Lisäksi koulutus sisältää työnhakuvalmennusta, tietotekniikkaa, yrittäjyyttä sekä tarvittavat lupakortit.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teollisuuden automaation kunnossapitokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Teollisuuden automaation kunnossapidosta kiinnostuneet, sähköalan perustiedot hallitsevat henkilöt, jotka haluavat oppia automaation toimintaprosesseja ja niiden ennakoivaa huoltoa. Sähköalan perustutkinto tai vastaavat tiedot luovat parhaan pohjan uuden oppimiselle. Koulutus vaatii riittävän hyvän suomen kielen taidon.

Kustannukset

Koulutus on maksuton työvoimakoulutus.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teollisuuden automaation kunnossapitokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutus Nord

Koulutus Nord

Koulutus Nord – työvoimakoulutusta Pohjoismaissa

Koulutus Nord on yhteispohjoismainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa ammattikoulutusta Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa asuville työnhakijoille. Koulutus Nord tarjoaa oppia vuosittain noin 500:lle henkilölle. Toiminnan keskiössä on tekemällä ja kokemalla oppiminen sekä ihmisen pitäminen etusijalla. Koulutus Nord maksimoi jokaisen yksilön onnistumisen...


Lue lisää kouluttajasta Koulutus Nord ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutus Nord

Skolvägen 12
SE 95721 Övertorneå

 Näytä puhelinnumero
utbnord.se

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Teollisuuden automaation kunnossapitokoulutus täytä seuraavat tiedot: