Arvioinnit aiheesta Tieturva 1

Keskiarvo: 4,7

Riikka Hyttinen
(3)
Nyt asiat liittyi myös meidän alaan, mitä se ei ole tähän asti ollut aikaisemmissa koulutuksissa.
Oppilas
(4)
Tuntuu, että aika itsestäänselvyyksiä käytiin läpi, mutta kai niitä turvallisuuden kannalta ei voi liikaa käydä läpi.
mikki
iha jees
Hannes Virtanen
Laki on laki
Joonas87
(5)
Motivaatio ja tärkeys nousi korkeaksi koulutuksen edetessä. Hyvä kouluttaja nosti kiinnostusta aiheeseen.
aarnek.
Nou comments.
kati
(3)
Pakollinen koulutus
Jannen poika
Perustietoa pykälistä
keke
Hyvin toteutettu kurssi.
Kari-Pekka
Hyvä käytännön kokemus.
Isto Laiho
Hyvä meininki.
Ari K.
(4)
Hyvä!
juhana kuosma
(5)
Jokin ennakkotietopaketti ennen koulutusta olisi hyvä. Sopivan rento meininki. Asiantunteva, mutta samalla hyviä käytännön esimerkkejä.
petelydman
Oikein mielenkiintoista asiaa.
meikkuD
(5)
Tottahan on, että tämän voisi tiivistää, vaikka sisältö on hyvä
Kauko Yli-Sirniö
(5)
Vuorovaikutuksen "puute" johtui perjantaipäivästä.
Juhis
(5)
Kunnon keskustelua olisi voinut olla enemmän, tosin se voi johtua jäykistä osallistujista. Todella asiantuntevaa opetusta. Kokemus oli havaittavissa
Anni Vuorinen
(5)
Ei kokemusta palvelusta ennen koulutusta. Vuorovaikutuksen lievä puutos ei johtunut kouluttajasta. Hyvä kouluttaja, elävä
Iloinen Ilona
(5)
Erityisesti videoesimerkit ja havainnollistavat tarinat olivat mielenkiintoisia ja auttoivat muistamaan asioita. Hyviä esimerkkejä ja vuorovaikutteista kouluttamista. Yllätti positiivisesti!
Raine Pelkonen
(5)
Esimerkkejä olisi voinut olla vielä enemmän.
Sennivain
(5)
Hyvät käytännön esimerkit. Selkeä ja looginen. Erinomainen kokonaisuus.
Merja Virolainen
(5)
Aika paljon perustietoa, vähän uutta. Vaikka vasta fuksi, niin autokoulufiilis tuli. Luonnollinen esiintyjä, sopivasti esimerkkejä.
Jokke300
Tiivistää voisi.
reiska
(5)
Kahvitarjoilu erittäin hyvä! Auttoi jaksamaan koko päivän. Hyviä konkreettisia esimerkkejä työmaatilanteista.
panu345
Kesätöissä pakollinen koulutus
Studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.